- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.681
gunaydınnn
Günaydın canım! Canım ya benden kan gelir gibi oldu, heralde ara kanamam oluyor, yumurta olgunlaşmadı offohaoldumsmile
ama bunların bır çogunu adet belırtsı olark yaşıyoruz nasıl ayırt edıcez
iyiyim cnm valla dikkaet etmeye çalışıcam artık ılık banyo yapmaya özellikle ilşkiden sonra.cnm bizde birgün hamile olucaz hiç üzülme içimize atıyoruz belki üzüntümüzü ama stres yapmayalım en azından.
ya bende pazartesi salı kocişle bişeyler yapalım istiyorum adam istemiyor başım ağrıyor diyip geçiştiriyor beni bak istekliyken yapalım belki bebişimiz olur diyorum yumurtlama gününe daha var dyrüfff bu aydamı tutturamıycaz nee
sendeher ay ara kanama oluyor neden acaba
iki aydır olmuyordu bugün tam anlayamadım ama sabahta başım çatlıyordu zaten..kissmi var bende acaba yumurtanın olgunlaşmasına izin vermiyor.[/QUOT
ben testlerımı gosterıcem yrn doktora gıdıcem sorarım senın ıçın.bugun gıtmem gerek ama kendımı ıı hıssetmıyrm
senn ısteklı olman onemlı canım.şu kocalar yok mu rahat adamlar.adetın 9 ve 19 gunlere dıkkat edın
okudunzmu bılmıyrm bırıde yazmış ya tuvalete gırınce hamıle kalınıyomuş dıye.oyle bışeyı bende duymuştum ama.kızın yazısını okuyunca ban bılgısız bırı gıbı gelmedı
iki aydır olmuyordu bugün tam anlayamadım ama sabahta başım çatlıyordu zaten..kissmi var bende acaba yumurtanın olgunlaşmasına izin vermiyor.[/QUOT
ben testlerımı gosterıcem yrn doktora gıdıcem sorarım senın ıçın.bugun gıtmem gerek ama kendımı ıı hıssetmıyrm
sağol canım! dinlen ozaman yarın gidersin! her şey için bazen çok acele ediyoruz.
ayın 18de regl oldum 7 gün olmuş toplam 25-30 arası yumurtlama dönemi diyorlar birde doktorun birine sordum adetinin birinci gününden say 13-14 günleri ilişkiye gir dedi birde böyle deniyim .yani diğer regliye kadar çalışalım bakalım ya ne olacak
iyiyim cnm valla dikkaet etmeye çalışıcam artık ılık banyo yapmaya özellikle ilşkiden sonra.cnm bizde birgün hamile olucaz hiç üzülme içimize atıyoruz belki üzüntümüzü ama stres yapmayalım en azından.
ya bende pazartesi salı kocişle bişeyler yapalım istiyorum adam istemiyor başım ağrıyor diyip geçiştiriyor beni bak istekliyken yapalım belki bebişimiz olur diyorum yumurtlama gününe daha var dyrüfff bu aydamı tutturamıycaz nee
evet bencede buraya üye olmayı biliyor kesin bilgisiz değil çok iyi yazmışsınız! birde dalga geçmeyin yazmışya Allah Allah senin bu tarz şeylerle uğraşacak kadar hele hele test alıp yapacak kadar beynin çalışıyorsa bununda kesin olup olmayacağını bilirisn eğer ki yalnış bir şey yapmadıysan
senın arkadaşın hamıle kalmıştıya regl sonra hemen ben dedım adetın son gunlerı bırlıkte olsak rahım açıktır dedım ole tutma ıhtımalı varmı dedım.dıyokı adetın bıtımınde ve adete bıka ç gun kala kuruluk olur zaten onu sen bıle hıssedersın dıo olmaz dıyo.
bne gecen ay 21 regl oldum ya hesapladı onu 7 sınde yumurtlamıssın sen dedı.yanı 21 den 14 u çıkardı.ama ben ozamnlr hemde ust uste çalışmıştım ama ısteksızdım ve streslıydım ondan olmamış dedı
senın arkadaşın hamıle kalmıştıya regl sonra hemen ben dedım adetın son gunlerı bırlıkte olsak rahım açıktır dedım ole tutma ıhtımalı varmı dedım.dıyokı adetın bıtımınde ve adete bıka ç gun kala kuruluk olur zaten onu sen bıle hıssedersın dıo olmaz dıyo.
bne gecen ay 21 regl oldum ya hesapladı onu 7 sınde yumurtlamıssın sen dedı.yanı 21 den 14 u çıkardı.ama ben ozamnlr hemde ust uste çalışmıştım ama ısteksızdım ve streslıydım ondan olmamış dedı
sanki onlar baba olmayacaklar bende anlamıyorum! zorla atla üstüne valla! bu ay ben çok istekliydim ama sanırım ara kanaması oluyorum belkide bebke yerşeiyordur diyorum her seferinde sonra afedersin bi akıntı geliyor ne bebeği düpedüz regyliymişim gibi.ama olsun diğer ay, birzdan wc ye gidip kontrol ediyim çatlıycam devamı gelecekmi diye!:sinifsinif:
ayy cnm biz nasıl başarıcaz bu işi allahım yaa istediğimiz zamanlar yapamıyoruz yada içten gelerek olmuyor belki üfff napalım çare aramak lazım.
cnm benimde karnımın içine bir kasıklara ara ara bıçak saplanması gibi bişeyler oluyor kasıklarımda hafif gün boyu ağrılar oluyor gaz problemide var bende napacağımı şaşırdım.
adetten sonra ağrılar başladı nedeni ne olabilir acepp
sanki onlar baba olmayacaklar bende anlamıyorum! zorla atla üstüne valla! bu ay ben çok istekliydim ama sanırım ara kanaması oluyorum belkide bebke yerşeiyordur diyorum her seferinde sonra afedersin bi akıntı geliyor ne bebeği düpedüz regyliymişim gibi.ama olsun diğer ay, birzdan wc ye gidip kontrol ediyim çatlıycam devamı gelecekmi diye!:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?