Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

senn ısteklı olman onemlı canım.şu kocalar yok mu rahat adamlar.adetın 9 ve 19 gunlere dıkkat edın

okudunzmu bılmıyrm bırıde yazmış ya tuvalete gırınce hamıle kalınıyomuş dıye.oyle bışeyı bende duymuştum ama.kızın yazısını okuyunca ban bılgısız bırı gıbı gelmedı

senn ısteklı olman onemlı canım.şu kocalar yok mu rahat adamlar.adetın 9 ve 19 gunlere dıkkat edın

ayın 18de regl oldum 7 gün olmuş toplam 25-30 arası yumurtlama dönemi diyorlar birde doktorun birine sordum adetinin birinci gününden say 13-14 günleri ilişkiye gir dedi birde böyle deniyim .yani diğer regliye kadar çalışalım bakalım ya ne olacak

evet bencede buraya üye olmayı biliyor kesin bilgisiz değil çok iyi yazmışsınız! birde dalga geçmeyin yazmışya Allah Allah senin bu tarz şeylerle uğraşacak kadar hele hele test alıp yapacak kadar beynin çalışıyorsa bununda kesin olup olmayacağını bilirisn eğer ki yalnış bir şey yapmadıysan

senın arkadaşın hamıle kalmıştıya regl sonra hemen ben dedım adetın son gunlerı bırlıkte olsak rahım açıktır dedım ole tutma ıhtımalı varmı dedım.dıyokı adetın bıtımınde ve adete bıka ç gun kala kuruluk olur zaten onu sen bıle hıssedersın dıo olmaz dıyo.
bne gecen ay 21 regl oldum ya hesapladı onu 7 sınde yumurtlamıssın sen dedı.yanı 21 den 14 u çıkardı.ama ben ozamnlr hemde ust uste çalışmıştım ama ısteksızdım ve streslıydım ondan olmamış dedı

sanki onlar baba olmayacaklar bende anlamıyorum! zorla atla üstüne valla! bu ay ben çok istekliydim ama sanırım ara kanaması oluyorum belkide bebke yerşeiyordur diyorum her seferinde sonra afedersin bi akıntı geliyor ne bebeği düpedüz regyliymişim gibi.ama olsun diğer ay, birzdan wc ye gidip kontrol ediyim çatlıycam devamı gelecekmi diye!:sinifsinif:

vereliniortak

canım benim arkadaşımda hamile regyli biter bitmez hamile kalmışım doktorun hesaplamalrına göre diyor, yani yumurtlama günleri tutmayabiliyor gerçekten işi sağlama alıp, iki günde bir çalışmamız lazım!

ayy cnm biz nasıl başarıcaz bu işi allahım yaa istediğimiz zamanlar yapamıyoruz yada içten gelerek olmuyor belki üfff napalım çare aramak lazım.
cnm benimde karnımın içine bir kasıklara ara ara bıçak saplanması gibi bişeyler oluyor kasıklarımda hafif gün boyu ağrılar oluyor gaz problemide var bende napacağımı şaşırdım.
adetten sonra ağrılar başladı nedeni ne olabilir acepp

ama senın regl ıçın daha erken her ay olmuyorsan strestendır ozamn bu ay nasılsın.

ıgne batması gıbıyse yumurtluyosundur.

ben bu ay rahat şimdılık.dr gıtmem çok ıyı oldu benı rahatlattı şimdi ona gore hareket etcem ben bıde guvenıyrm ona.ne bole hergun çalış çalış yoruldum yaa.sempatiksalakcinni

valla çok dikkaet ediyoruz kendimize hep bişeyler çıkıyor sağlığımızdan olmayalım bariii dikkaet edelim kendimizi olan bize oluyor valla adamlar rahat biz uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…