- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.701
eren hava sen demmin yazmışsın tvalete girince hamile kalınıyormuş diye o neydi anlamadım ben?
ayy cnm biz nasıl başarıcaz bu işi allahım yaa istediğimiz zamanlar yapamıyoruz yada içten gelerek olmuyor belki üfff napalım çare aramak lazım.
cnm benimde karnımın içine bir kasıklara ara ara bıçak saplanması gibi bişeyler oluyor kasıklarımda hafif gün boyu ağrılar oluyor gaz problemide var bende napacağımı şaşırdım.
adetten sonra ağrılar başladı nedeni ne olabilir acepp
ıgne batması gıbıyse yumurtluyosundur.
bızım topıge bı kız yazmış erkek tuvalete boşalınca kız ondan sonra tuv.gırınce hamıle kalınıyormuş.dun akşamkı yazılarda var bak ıstersen
valla çok dikkaet ediyoruz kendimize hep bişeyler çıkıyor sağlığımızdan olmayalım bariii dikkaet edelim kendimizi olan bize oluyor valla adamlar rahat biz uğraşıyoruz
ya ara ara şiddetli sancılar giriyor karnıma kasıklarımda hep hafif bir ağrı hissi var anlam veremedim ilk defa böyle oldu benimde birde alt kısımdada ağrı oluyor uyuşukluk oluyor oda garip
canım bahsettiklerin hamilelik belirtileri ama çok erken psikolojik olabilir, yediğin bir şey dokunmuş olabilir, üşütmüş olabilirisn belkide!
evet kesinlikle şu havalarda ısındıya sağolsun bugün açık ayakkabılarımı giydim valla! yazı getirdim ben!
evet kesinlikle şu havalarda ısındıya sağolsun bugün açık ayakkabılarımı giydim valla! yazı getirdim ben!
yumurtluyorsun sen.
kızlar dün bir alışveriş yaptım sormayın, hamile arkadaşımın bugün doğum günü diye çok cici bir gömlek aldım meğerse 24 mayısmış doğum tarihi, eşime diyorumki heralde bu ay hamileyim bana kalacak hehe!
yumurtluyorsun sen.
ayy bugün hava çok soğuk cnm bakk valla kazak giydim bende hala donuyorum arada sigara içmeye iniyorum işyerinin bahçesine titriyorum valla :)
inş.kıme nıyet kıme kısmet.
bendede oluyor o uşutuyoruz ondan.canım ben şu doktora gıdım bı netıce alım sen de buna gt.psıkolojık olarak çok rahatlatıyor despot bır dr değil herşey sorabılırsın araştrdıysan eger rahatlıgından hep bahsedılıyor.şimdi bıle kesınlıkle tavsıye ederım sana.ozaman boş geçirmiyim bu günleri peki gaz problemimde var o nedendir kine
ozaman boş geçirmiyim bu günleri peki gaz problemimde var o nedendir kine
kızlar dün bir alışveriş yaptım sormayın, hamile arkadaşımın bugün doğum günü diye çok cici bir gömlek aldım meğerse 24 mayısmış doğum tarihi, eşime diyorumki heralde bu ay hamileyim bana kalacak hehe!
benim oda sıcak canım, güneşte vuruyor valla süper allah allah İstanbul niye soğukküne!
evet syavuz yumurtluyorda olabilirsin! aman dikkat eşine baştan çıkarıcı bir mesaj at hemen! kaydirigubbakcemile3 hep bu tarz şeylerde heoz aklıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?