Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım bahsettiklerin hamilelik belirtileri ama çok erken psikolojik olabilir, yediğin bir şey dokunmuş olabilir, üşütmüş olabilirisn belkide!

valla çok dikkaet ediyoruz kendimize hep bişeyler çıkıyor sağlığımızdan olmayalım bariii dikkaet edelim kendimizi olan bize oluyor valla adamlar rahat biz uğraşıyoruz

evet kesinlikle şu havalarda ısındıya sağolsun bugün açık ayakkabılarımı giydim valla! yazı getirdim ben!

kızlar dün bir alışveriş yaptım sormayın, hamile arkadaşımın bugün doğum günü diye çok cici bir gömlek aldım meğerse 24 mayısmış doğum tarihi, eşime diyorumki heralde bu ay hamileyim bana kalacak hehe!

ozaman boş geçirmiyim bu günleri peki gaz problemimde var o nedendir kine
bendede oluyor o uşutuyoruz ondan.canım ben şu doktora gıdım bı netıce alım sen de buna gt.psıkolojık olarak çok rahatlatıyor despot bır dr değil herşey sorabılırsın araştrdıysan eger rahatlıgından hep bahsedılıyor.şimdi bıle kesınlıkle tavsıye ederım sana.
en azından bıraz rahatlarsın sende çok çok streslısın.bak hamıle kalmıyrz bole.
kocalarımızıda etkılıyorz onlarda yapmak ıstemıyo hergun peşımızden koşan adamlar

evet syavuz yumurtluyorda olabilirsin! aman dikkat eşine baştan çıkarıcı bir mesaj at hemen! kaydirigubbakcemile3 hep bu tarz şeylerde heoz aklıma geliyor.

kız kocamla aynı şirkette çalışıyoruz 2 kat aşağımda çalışıyor molada yemekte görüşüyoruz msj atmama gerek yok valla yüzüne söylerim heralhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…