Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bu ay bir çıksında belki giderim doktora cnm zaten çok azda adet görüyorum onun içinde aslında gitmek istiyorum ben bakalım bu ay bebiş olmazsa bu konular için giderim artıkın sende git bakalım sonucuda söyle bize

kızlar lcw dan aldım bu arada! aklınızda bulunsun Bıdık duy sesimizi Lcwda iki reyon açmışlar hamilelik reyonu...hem uygun hem şık şeyler var..

evt bende gordum hamılelr ıçn gzl şelr var ben hamıle bı kalım hep elbıse gıyıncem.ılk hamılelgımde almıştık bışeyler hepsını kaldırdım gormek ıstemyrm.kızlar tavsıyem 3 ay olmadn bışe almayın ben bebk kıyafetlerıde almıştımbenneyaptımki

d kupcu henı bı arkadaşın vardı adetı 10 gun gecıkmıştı negatıf çıkıyordu ıdrarda ne oldu o sonuç ne

:ecrin_bebek:
ellerını ayaklarını bağlıyorlarya o aklıma geldıkaydirigubbakcemile3

temel iç güdü filmindeki gibi yapalım kızlarsempatiksalakcinni
evet bende bir sürü bebek kıyafeti aldım.. evli değildim ozmana ablamlar doğum yapınca ikisi birden ikisine alırken kendimede aldım

çok tatlı elbiseler tulumlar var, ayy çok heyecanlı alışveriş varsa işin içinde bide kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ıkı aydır gun aşırı gun atlamadan çalıştım gecen ayda kur ekledım buna tutmadııııııı.
şimdi bu ay hıç takmıycam gun aşırı çalışmıycam nzm ısteklıysek ozamn yapcm.eger dr tarıh vermezse yumurtlama ıçn.bakalım bu sfer nsl olcak

kızlar ben artık çalışma yapmıom bıraktım valla nisanı bekliyorum, gerçi bu akşam test yapcam eşim hamlieymişim gibi davranıyo aklinialirimsmile

kızlar lcw dan aldım bu arada! aklınızda bulunsun Bıdık duy sesimizi Lcwda iki reyon açmışlar hamilelik reyonu...hem uygun hem şık şeyler var..

valla kaçarı yok bu akşam kesin olmalı
bir hamiş kalalımda alırız kendimize şık şık şeylerr ayy ne şeker olur hee:sm_cool:

ayyy okadar tatlı tulumlar varki
ben birde mama önlüklerine bittim
ben 5 inde maaş alıcam ve ilk işim
gidip galatasaray ayakkabıları alıcam bebişime
çünkü eşime onlarla süpriz yapacağımm
alayım dursun belki yakındırrr süprizimmmmm :roflol:

kızlar doktora soru sormuştum bakın bana ne dedi
13-14. gün diye belirtmiştim. adetten hemen sonra rahim ağzı istediği kadar açık olsun bebeğin tutunacağı yer hormonal olarak hazır olmadığından gebelik tutunamaz, yumurtlamada pratikte adetten hemen sonra olmaz. ilişkiden sonra sizi rahat ettirecek ise 15dakika uzanabilirsiniz ama spermler zaten hemen rahim ağzı tarafından tutunurlar. vajenle idrar yolu komşuru ancak erketeki gibi aynı kanalı kullanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…