- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.721
ayy inş canım! nerde ogünler, aman öbür ay olur napıyım ya hesaplarıma göre bugün 17. günüm ve ısım aynı derecede devam ediyordu, yumurta diek çatladı belkide..bilmiyorumkismile
bendede oluyor o uşutuyoruz ondan.canım ben şu doktora gıdım bı netıce alım sen de buna gt.psıkolojık olarak çok rahatlatıyor despot bır dr değil herşey sorabılırsın araştrdıysan eger rahatlıgından hep bahsedılıyor.şimdi bıle kesınlıkle tavsıye ederım sana.
en azından bıraz rahatlarsın sende çok çok streslısın.bak hamıle kalmıyrz bole.
kocalarımızıda etkılıyorz onlarda yapmak ıstemıyo hergun peşımızden koşan adamlar
canım ilişkiden sonra bendede oluyor, yoğun ilişkiye giriyoruzya ondan olabilir, yediğin birşeyden olabilir..
inş cnm hamile olursunda sen giyersin :)
kız yoğunda ilşkiye girmedik hee cumartesi 1 pazar 2 kere çalıştık yani üstünde 3 gün geçti daha tık yok bizde :)
kızlar lcw dan aldım bu arada! aklınızda bulunsun Bıdık duy sesimizi Lcwda iki reyon açmışlar hamilelik reyonu...hem uygun hem şık şeyler var..
bu akşam muhakkak girmen lazım, allem et gullem et kocanın üstüne yürü zorla sen yap! valla ben bazxen yapıyorum sempatiksalakcinni
ellerını ayaklarını bağlıyorlarya o aklıma geldıkaydirigubbakcemile3
evt bende gordum hamılelr ıçn gzl şelr var ben hamıle bı kalım hep elbıse gıyıncem.ılk hamılelgımde almıştık bışeyler hepsını kaldırdım gormek ıstemyrm.kızlar tavsıyem 3 ay olmadn bışe almayın ben bebk kıyafetlerıde almıştımbenneyaptımki
çok tatlı elbiseler tulumlar var, ayy çok heyecanlı alışveriş varsa işin içinde bide kaydirigubbakcemile3
kızlar ben artık çalışma yapmıom bıraktım valla nisanı bekliyorum, gerçi bu akşam test yapcam eşim hamlieymişim gibi davranıyo aklinialirimsmile
kızlar lcw dan aldım bu arada! aklınızda bulunsun Bıdık duy sesimizi Lcwda iki reyon açmışlar hamilelik reyonu...hem uygun hem şık şeyler var..
kaç gun kaldı reglıne
en erken 2 nisanda olabilirim.
daha var senın neden hemen bıraktın uzayan akıntı varmı onu takıpe et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?