- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.741
kızlar doktora soru sormuştum bakın bana ne dedi
13-14. gün diye belirtmiştim. adetten hemen sonra rahim ağzı istediği kadar açık olsun bebeğin tutunacağı yer hormonal olarak hazır olmadığından gebelik tutunamaz, yumurtlamada pratikte adetten hemen sonra olmaz. ilişkiden sonra sizi rahat ettirecek ise 15dakika uzanabilirsiniz ama spermler zaten hemen rahim ağzı tarafından tutunurlar. vajenle idrar yolu komşuru ancak erketeki gibi aynı kanalı kullanmaz.
evt benımkıde aynı dedı ya onemlı olan ozamn yumurtlamayı tutturmak yumurtlama zamnında ılışkıye gırmek
syavuz sen gecen ay kaçında adet oldun bu ay kaçında aynı tarıhse duzenlıyse kolay bulursun
eee ben anlamadım bu nasıl bir yumurtlama dönemidir doktor 13/14 dyr internette 25-30 arası dyr hangisini uygulayacağımı şaşırdım.benim arkadaşım adetin 5.günü hamile kalmış bu nasıl bir iştir yarabbim
internete bakma dr dedgını uygula 28 gunde adt goren bır kadının yumurtlama dongusu 14 başlarmış
cnm adetlerim nasıl bak söyliyim hemen
24 ocak,20 şubat,18 mart regl dönemlerim ama yumurtlama günlerimi anlayamıyorum herkes başka söylüyor kafamkarışıyor .hangi gün yapıcazki biz bu işi bilmiyorumkismile
gecen ay 4 unde yumurtlamıssın sen hesaplamara gore.
senın ıkı gun atıyo heralde ozamn bu ay 16 gıbı regl olsan 2 sınde yumurtluycan sen.
bıde adetın 9. ve 19 uncu gunlerı yumurtlanıyormuş dr dedı.dıger gunlerde sıze kalmış dedı
cnm hesaplamalara göre nisan 13de regl olmam gerekiyor. 16değil
bebıkım ozamn senın yumurtlaman gectı demmkkı kuruluk varsa.
evt geçti o nedenle pek uğraşmıyorum şuan nisanı bekliyorum ama bide düzensiz oldum geçen ay 37 günde bir, en erken 2 nisan en geç 12 nisanda olabilirim, çok var daha bide bunun yumurtlamasını beklemek var, offff:teselli:
kızlar dr bana yumurtlama takıbı yapcak ılaç kullnmam dedım tamam dedı.
ben sıze de anlatırım bakalım nasıl olcak uygularız beraber
ya çok zormuş bu iş ya bizde evlendikten sonra 2 sene düşünmedik bebik, sonra dedikki 2010 mart gibi yaparız, ama olmadı işte, öyle isteyince hemen olmuyomuşş, nisana kaldık belki o zaman da olmıcak, bu iş ne zormuşCADIARZU
evt canım çok zor zor sabırsız oldugumuz için bu kadar zor akışına bıraksak rahat olsak olcak ama olmuyoır
işte olmuyo zaten 2 sene bebişsizdik, şimdi karar verince de olsun istiyorz
Allah'ım hepmizi güldürsün inş.:Saruboceq:
kızlr bugün doktora gittimama pekte içacıcı degil ilac cevap vermemiş ve sadece sag yumurtalıgımda yumurta varmıs iyimiş ama moralimcok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?