Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bugün benim 9.günüm hafif bir sıvı gördüm sanki bugün başlıycam bakalım 10gün devam inş bu ay olur cnm yaaa valla çalışmaktanmı yoksa bişey mi var bilemem ama belki hamile olucan kızzz ağrıdan miğde bulantıdan falan hee benimde kasıklar devam ağrıya

benim nisanın 2 -7 arası ...
bakalım bu ay neler olacakkkkk delikafadulden

call center daha dur bakalım bı ıkı gun gecsın hemen test yapma ben bu ay umutluyum hamıle çıkacak burdan.
bıde kızlar bız bu konuda ıyıce gelışıyoruz heeeee

evet cnaım test yapmıyorum, henüz yumurtlama dönemindeyim, artık bazı şeyleri aştım, eee deneyim hehekaydirigubbakcemile3

canım sürekli duş duş, kesin üşüttüm, bide biraz ilkbaharın etkisinde kaldım heralde açık ayakkabılar filan, büyük bir ihtimalle üşüttüm.
bu ay ben çok umutluyum çok çalıştık , zamanı geldiyse bu ay olabilir bebişim! inş canım hep beraber bu heyeecanı hemen yaşarız. kasıklar ağrıyor diyorsun ya canım, yumurtlaman erken olmuş olabilirmi? ama çalışmıştın zaten değilmi?

sen kendine dikkat etmiyorsunki tabi üşütürsün biz botlarla geziyoruz sen açık ayakkabılarla :) umutlarımız boşa çıkmaz inş.ben adet bittiği gün başladım cnm sürekli süreklide çalışmak istemiyoruz sperm kalitesini düşürmeyelim dimi.benim yumurtlama dönemim dün başladı bugün çalışırız artık akıntım gelmeye başlıycak sanırım kaçırmayalım bu işi.kasık ağrıma olayı adetten sonra ilk defa oldu cnm yani pazartesiden beri ağrıyor normalde böyle olmazdım hiç bakalım.birde eğer bu ay bebiş olmazsa ben 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam hep kistlerime iyi gelir hem reglimi düzenler ağrılarımı hafifletir.hem haptan sonra hamile kalma olasığı daha yüksek oluyormuş 1 ay deniyeyim diyorum öyle bakalım ne olacaksa bu ay olsun

kızlar ya ben buara çok üşüyorum ya hiç ısınmıyorum ayaklarım öyle ellerim öyle titriyorum sankii?
sizde varmı böyle birşey yoksa benmi üşütüyorum laelaelaelaelae

kızlar dün kasıklarımın ağrısından uyuyamadım, kasıklarımdan bacaklarıma vuran bir sızı var, sanki yumurtalıklarım çatlıcak gibi oluyo, ne olabilir ki:uhm:

Canikommm, bebiş çalışmalarında en cok sıhatimize dikkat ediyoruz ateşli bir anne adayı olarak acık ayakkabı giymiyoruz, bağışıklık güclendirici alıyoruz, kendimize ve bebişlerimizin yuvası diri bedenimize iyi bakıyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…