Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım yumurtlamam değil kupkuruyum, regl belirtisi olabilir heralde, çünkü idrar testim negatif çıktı 2 gün önce :çok üzgünüm:

cnm adetin gecikmeden pek doğru çıkmıyorki zaten.ara ara benimde öyle oluyordu adete 1 hafta kala sonra geçiyordu.dayanılmaz bir ağrınmı var

doğum kontrol hapımı ama canım regyli düzenini bozduğu kişilerde oldu haberin olsun!

kızlar ya ben buara çok üşüyorum ya hiç ısınmıyorum ayaklarım öyle ellerim öyle titriyorum sankii?
sizde varmı böyle birşey yoksa benmi üşütüyorum laelaelaelaelae

şu zayıflama ilacına devam ediyormusun canım? açlıktan olabilir, kansızsan birde ondan oluyor, birde stres ve sıkıntıda tabii!

evet canım haklsıın ama bot,çizme feci halde ayakalarımı şişiriyor, tüm gün oturuyorum birde! rahat ayakkabı arıyorum ! bu yüzden birazda giymek zorunda kalıyorum.

şu zayıflama ilacına devam ediyormusun canım? açlıktan olabilir, kansızsan birde ondan oluyor, birde stres ve sıkıntıda tabii!

ilaç bitmek üzere cnm az kaldı ama canım aç değilimki açlıktan olsa tamam diycem ama sabah akşam var bir gece yatarken ayaklarım yanıyor öyle ateş basıyor sabah yine akşama kadar üşüme

doğum kontrol hapımı ama canım regyli düzenini bozduğu kişilerde oldu haberin olsun!

ya doktorum kist için 1 ay kullan demişti bu kistler varken belkide ondan hamile kalamıyorum diye düşünüyorum 21 gün zaten kullanayım belki işe yarar bekakende çok kullandım ama başka türlü tabii düzensizlik yapmamıştı ozaman ama bilmiyorumya kullanan bir çok arkaşımda var gerçi

hım kendini sıcak tutmaya çalış ozaman canım! sıcaktan zarar çıkmazda soğuktan olmadık hastalık gelir başımıza! bu arada canım hamile kalırsan bu ay bebek için vüdunun hazır olması lazım! dikkat et kendine annesi hasta hasta karşılama bebişini.

inş şu haplar kisti yok etmiştir.. Allah yardımcın olsun canım!

valla akşamları kombiyi yakmıyorduk bayadır dün ama donuyorum evde yaa titriyorum sanki çok soğukta değil misafirim vardı evin için ii diyorlar yokyok diyorum buz gibi gittim açtım için ısındı valla.ayy bebeğim benim o gelsinde ben hiç hasta olmam kendime çok ii bakarım.inş cnm kistlerim kaybolmuşturda birdaha sorun çıkarmaz

mrb kızlar
call center akıntı varsa ıı degerlendır bu gunlerı hıç kaçırma
syavz dogum kontrol hapı kullanma bence dr sormadan

mrb kızlar
call center akıntı varsa ıı degerlendır bu gunlerı hıç kaçırma
syavz dogum kontrol hapı kullanma bence dr sormadan

mrb cnm hoşgeldin
doktor vermişti zaten 1 ay kullan demişti cnm ben kullanmamıştım bir kullanayım diyorum işte bakalım bu ay bebiş yoksa deniycem

mrb cnm hoşgeldin
doktor vermişti zaten 1 ay kullan demişti cnm ben kullanmamıştım bir kullanayım diyorum işte bakalım bu ay bebiş yoksa deniycem

benım bı arkadaşımın kıstı vardı dr ekenezya çayı ıç demştı herkeye ıı gelıomuş bu çay.marketlerde doğandan varya poşet çay onlardan ekenezya çayı al sende

inş bu ay hamıle kalırsın eger olmazsada bence dr gt kıslerın için yıne sen bılırsın ama belkı bu sefer gerek klamamıştr kullanmana gecmıstr belkı kıstın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…