- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.121
Aleyküm Selam, nasılsın?
cnm regliye yakın ağrılarda olabiliyor bazen yumurtlama döneminmi acep
canım yumurtlamam değil kupkuruyum, regl belirtisi olabilir heralde, çünkü idrar testim negatif çıktı 2 gün önce :çok üzgünüm:
cnm adetin gecikmeden pek doğru çıkmıyorki zaten.ara ara benimde öyle oluyordu adete 1 hafta kala sonra geçiyordu.dayanılmaz bir ağrınmı var
tşkler iyiyim ya sen?
sen kendine dikkat etmiyorsunki tabi üşütürsün biz botlarla geziyoruz sen açık ayakkabılarla :) umutlarımız boşa çıkmaz inş.ben adet bittiği gün başladım cnm sürekli süreklide çalışmak istemiyoruz sperm kalitesini düşürmeyelim dimi.benim yumurtlama dönemim dün başladı bugün çalışırız artık akıntım gelmeye başlıycak sanırım kaçırmayalım bu işi.kasık ağrıma olayı adetten sonra ilk defa oldu cnm yani pazartesiden beri ağrıyor normalde böyle olmazdım hiç bakalım.birde eğer bu ay bebiş olmazsa ben 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam hep kistlerime iyi gelir hem reglimi düzenler ağrılarımı hafifletir.hem haptan sonra hamile kalma olasığı daha yüksek oluyormuş 1 ay deniyeyim diyorum öyle bakalım ne olacaksa bu ay olsun
kızlar ya ben buara çok üşüyorum ya hiç ısınmıyorum ayaklarım öyle ellerim öyle titriyorum sankii?
sizde varmı böyle birşey yoksa benmi üşütüyorum laelaelaelaelae
kızlar dün kasıklarımın ağrısından uyuyamadım, kasıklarımdan bacaklarıma vuran bir sızı var, sanki yumurtalıklarım çatlıcak gibi oluyo, ne olabilir ki:uhm:
Canikommm, bebiş çalışmalarında en cok sıhatimize dikkat ediyoruzateşli bir anne adayı olarak acık ayakkabı giymiyoruz, bağışıklık güclendirici alıyoruz, kendimize ve bebişlerimizin yuvası diri bedenimize iyi bakıyoruz kaydirigubbakcemile3
şu zayıflama ilacına devam ediyormusun canım? açlıktan olabilir, kansızsan birde ondan oluyor, birde stres ve sıkıntıda tabii!
doğum kontrol hapımı ama canım regyli düzenini bozduğu kişilerde oldu haberin olsun!
Selamun aleykum cümleten hayırlı cumalar dilerim
ilaç bitmek üzere cnm az kaldı ama canım aç değilimki açlıktan olsa tamam diycem ama sabah akşam var bir gece yatarken ayaklarım yanıyor öyle ateş basıyor sabah yine akşama kadar üşüme
ya doktorum kist için 1 ay kullan demişti bu kistler varken belkide ondan hamile kalamıyorum diye düşünüyorum 21 gün zaten kullanayım belki işe yarar bekakende çok kullandım ama başka türlü tabii düzensizlik yapmamıştı ozaman ama bilmiyorumya kullanan bir çok arkaşımda var gerçi
hım kendini sıcak tutmaya çalış ozaman canım! sıcaktan zarar çıkmazda soğuktan olmadık hastalık gelir başımıza! bu arada canım hamile kalırsan bu ay bebek için vüdunun hazır olması lazım! dikkat et kendine annesi hasta hasta karşılama bebişini.
inş şu haplar kisti yok etmiştir.. Allah yardımcın olsun canım!
iyiyim cnm dün biraz moralin bozuktu nasıl oldun?
mrb kızlar
call center akıntı varsa ıı degerlendır bu gunlerı hıç kaçırma
syavz dogum kontrol hapı kullanma bence dr sormadan
mrb cnm hoşgeldin
doktor vermişti zaten 1 ay kullan demişti cnm ben kullanmamıştım bir kullanayım diyorum işte bakalım bu ay bebiş yoksa deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?