- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.141
benım bı arkadaşımın kıstı vardı dr ekenezya çayı ıç demştı herkeye ıı gelıomuş bu çay.marketlerde doğandan varya poşet çay onlardan ekenezya çayı al sende
as canım senı sormalı bebş nasıl
cnm ekinezya çayı grip ve soğuk algınlığı ve bağışıklık güçlendirici değilmi?inş bu ay hamile kalırımda artık bebeğimle ilgilenirim
dr kıst ıçınde ıyı geldıgını soylemıstı
erenhava, syavuz, callcenter, bebikim, tds hepiniz allahım inş hamiş olacaksınız bu ay.
erenhava canım yumurta takibi için dr.a gitmen güzel buay senin için de olumlu geçer inş. yola çıkar sıpacıklarrrr...
erenhava, syavuz, callcenter, bebikim, tds hepiniz allahım inş hamiş olacaksınız bu ay.
erenhava canım yumurta takibi için dr.a gitmen güzel buay senin için de olumlu geçer inş. yola çıkar sıpacıklarrrr...
valla akşamları kombiyi yakmıyorduk bayadır dün ama donuyorum evde yaa titriyorum sanki çok soğukta değil misafirim vardı evin için ii diyorlar yokyok diyorum buz gibi gittim açtım için ısındı valla.ayy bebeğim benim o gelsinde ben hiç hasta olmam kendime çok ii bakarım.inş cnm kistlerim kaybolmuşturda birdaha sorun çıkarmaz
daha iyiyim çok şükür
inş canım, okadar istiyorumki artık sabrım taşmak üzere! hı üşütüyor olabilirsin dikkat et canım! bir kaç hafta sonra havalar ısınır zaten...
mrb kızlar
call center akıntı varsa ıı degerlendır bu gunlerı hıç kaçırma
syavz dogum kontrol hapı kullanma bence dr sormadan
bu gecede çalışmamız lazım ! yoruldum artık !
call ateş tablonu gördüm de... bu ay yumurtladın kesin yavrum. civciv de çıkma ihtimali yüksek. 18. gün yumurtlamışsın canım. 19 ve 20. gün de mutlaka çalış kaçırma sakın... 17 18 de de çalıştıysan tamamdır fıstık... yoldadır bebiş...
kız eşin ii sıkılmıyor heeesürekli sürekli ben olsam üfff yeter derdim hee
haklısın cnm sabretmekte zor ama elden ne geliyorki biz herşeyi yapıyoruz.
kızz varya incede giyinmiyorum hee bak bugün gömelk üstüne kısa kollu kazak giydim ama donuyorummmm
bu gecede çalışmamız lazım ! yoruldum artık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?