Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

syvz bende çok uşurum gece hırkayla uyuyorm bıde battanıye ayrıca kombıyı hıç kapatmıyoruz gece gunduz yanıyo.hele gecen ay ayklrm buzun ıçındeydı sankkı bu ay yok acaba yumurtlama zamanındamı uşuyo ayaklar

call center bu gece çalıştıktan sonra yastık koy belıne duarbıldıgın kadar ayaklarını yukarı dık bekle.ustunude eşın gıydrsn sabaha kadar kalkma yatakktan bu sefer bole dene.ben ılk bebgımde o gece hıç kalkmadım ayaklarımıda dıkmıştım.gerçı şımdıde yapym tutmuo

cnm hiç bilmiyorum üşüme hamilelik belirtisidir niye bir topikte okudum sabah benim heryerim donuyor içim titriyor ama hasta değilim yani dinc vücudum ama ne bileyim benimde elim ayağım hep soğuktur.yumrutlama zamanı neler oluyor bende bilmiyorum pek cnm

syavz kız benım eşim ozamn şehır dışındaydı bır hafta gldıkten sonra hamıle kaldım demekkı dıyorum o surede bırlıkte olmadık ben dınlendım o nunda spermlerı kalıtesı mı arrtı nedır hava değişklıgınden hamıle kaldım.ben şimdi dr gıdene kadar birlıkte olmuycam dr nzm derse çatlamış ozamn başlıycam çalışmaya

gecen ay benım yumurtlama zamanımda donuyordum sankı ama şimdi hasta oldugum halde ole değil.bende okudum onu ozellıkle ayak uşumesıymış dıkkat et sıkı gıyın barı hamıle olabılırsın belkıde ondandır ama bu ay ben gercekten ıkınızdende umutluyum hadı hayırlısı

ii kocan dayanabilirse bekle saldırmasın sonra başlarım yumurtlamana yat aşağıya diyormuş kaydirigubbakcemile3 cnm umarım ii olur yumurtlama takii ile tez zamanda kalırsın bence

enteresan ama dimi.sende daha iyileşmedinmi cnm
valla bende çok istiyorum olması ama sanki bir yanım olmıycak dyr bana ama ne bileyim

ii kocan dayanabilirse bekle saldırmasın sonra başlarım yumurtlamana yat aşağıya diyormuş kaydirigubbakcemile3 cnm umarım ii olur yumurtlama takii ile tez zamanda kalırsın bence

ozamn daha ıı olur beklesın bıraz beklemezse daha çok yorarım ben onu gecen aylardakı gıbı goze alamaz bence bekler.benımkı zaten benım adet donemlerımde aşka gelıyo nedense .bende oyleyım adet donemlerınde daha ısteklıyım bendemı bı tuhaflık var ne

ne güzel işte isteksiz yapılan işten sakat çocuk doğar der benim eşim hep. valla cnm bende öyleydim bittikten 3 gün için acayip istek vardı şimdi ise yapsamda olur yapmasamda modundayım.ama bebişim için çalışmalıyız helede bu dönemlerde.

Son düzenleme:

ayy allah korusun.benımkıde dıyo ısteksız sevışmeden çocuk mu olur dıo.evt sakın kaçırma 9.19 rakmalarını aklımızdan çıkarmıycaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…