- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.181
dün çok ağrım oldu resmen yumurtalıklarım patlıcak sandım, bacaklarıma sızı şeklinde ağrılar vurdu, bilmiyorum belki de regl belirtisi 2 nisan belki regl olurum fisfisfis
daha çok var ıkı nısana çalışmay a devam et
bıraktık valla korunuyoruz şuan, eşime tekrar deneyelim diyorum, yaptık işte şimdi bozmayalım diyo :1rolleyes: dalga geçiyo artık ben çok abartıyorum heralde.
neden korunuyorsunuz anladım ılışkıye gıryorsunz ama kotunuyorsunz oylemı ben yanlışmı anladım yoksa
korunuyoruz derken geri çekilme taktiği, çünkü eşimin acaip düşünceleri var bebek konusunda, bebeik için çalışılacağı zaman yedine içtini çok dikkat ediyo, hatta o anki psikolojimize falan hep dikkat ediyor, çocuk için yapılan çalışmalar farklı oluyo yani, diğer türlüsünde geri çekiliyo..:kedi:
hmm farklı bır bakış açısı bızler hep çocuk ıçın çalıştıgımız ıçın hıç korunmuyorz
bizde çocuk ama işte biz tecrübesiziz ya daha ilk ayımız bu ay olmazsa önümüzdeki aylar full çalışırız heralde
aslında ısı olçumude yapmak daha ıı farkındaysanız yumurtlama takıbı ıçın butun yazılarda ısı olçumu var kolay bı yontem aslında.call center b uay en ıyısını yaptı bugun 19.gunu ve en çok bugun artmış bakın 9 ve 19 gunun ıçınde buda
9.19 ÇOKKK ONEMLII
9.19. u boş geçirmişim yazık oldu Çok üzgünüm çoook
uzulme bızde bunu daha yenı fark ettık.gec yumurtlamısta olabılırsın belkı sen bu gunlerı sakın kaçırma
artık daha bilinçlendim burdaki arkadaşlar sayesinde önümüzdeki ay ateş ölçümü de yapcam, 9-19 u kaçırmıcam zaten bakalım ne olcak fisfisfis
syavuz sen 23 yaşındaymsıın ben senı 2 7 28 tahmın edıyordum
inş bu ay tutarda gerek kalmaz onuzmudekı aya
86lıyım tatlım evet eşimde 84 lügenciz ama bebiş istiyozzz genç anne baba olmak istiyorum 2-3 çocğum olsun istiyorum kalabalık bir ailem olsun istiyorum darısı hepimizin başına sen kaçlıydın 82 limi?
inşallah hepimizinki tutar da alırız bebişleri kucamıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?