- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.201
inş.. sen kaç yaşındasın bebışım
anladığım kadarıyla göğüsler ağrımaya başladığında bence sık ilişkiye girilmeli erenhava doğrumuyum?
ya bende oyle bılıodum da benım son ıkı ay çok ağrıdı adet belırtısı çıktı bende.kendımı dınledıgımden mıdır nedır ağrıdı adetten once.onceden boyle deıldı yada banmı fark edemedım
ya bende oyle bılıodum da benım son ıkı ay çok ağrıdı adet belırtısı çıktı bende.kendımı dınledıgımden mıdır nedır ağrıdı adetten once.onceden boyle deıldı yada banmı fark edemedım
çok dinliyoruz ya kendimizi ondan her yerimizi ağrıyo hemen gebeliğe yoruyoruz, önceden ben wcde anlıyordum regl oldumu hiç bişey hissetmiyordum, şimdiden ağrılar başladı...
ya varsayımlarla hareket ediyoruz ama bence yumurtlama dönemi göğüslerde hassasiyet başladığı zaman sanırım çünkü bende adet olmadan 10 gün önce başlıyor ağrı adet olduğum gün ağrı gidiyor.
slm arkadaşlar birşey soracam yardımcı olurmusunuz gecen ay adetim 3gün önce lekelenme oldu aralıklı olarak 3günü tam olarak başladı ben şimdi hangi günü baza alacam fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr
taşekkür ederim canım sen nasılsın nasıl gidiyor calişmalar benim az kaldı günüme bakalım hiç bir belirti yok gercicanım sanırım 3.gunu baz alacaksın eger kahverengı lekelenme şeklındeyse.
bendede aynı oluyor 10gün önceden şimdi cok az kaldı acıma gitti gidiyor merak ediyorum biz ozaman mı yumurtluyoz yumurtlama zamanı gögüslerim acımıyor ki hep 10gün kala acıma başlıyor sence ne buaynı aynııkafamçokkarıştı
ordamısın canımcanım sanırım 3.gunu baz alacaksın eger kahverengı lekelenme şeklındeyse.
taşekkür ederim canım sen nasılsın nasıl gidiyor calişmalar benim az kaldı günüme bakalım hiç bir belirti yok gerci
bendede aynı oluyor 10gün önceden şimdi cok az kaldı acıma gitti gidiyor merak ediyorum biz ozaman mı yumurtluyoz yumurtlama zamanı gögüslerim acımıyor ki hep 10gün kala acıma başlıyor sence ne bu
evet kopuyor canım yumurtlama zamanı acıma olmuyor benim gögüslerde 10gün kala oluyor ben 27sinde başladı 1tam olarak başladı 28 29 günde bir oluyorum 1ni baza alırsak 30kadar olurum canımbaglantı kopuyor
evet kopuyor canım yumurtlama zamanı acıma olmuyor benim gögüslerde 10gün kala oluyor ben 27sinde başladı 1tam olarak başladı 28 29 günde bir oluyorum 1ni baza alırsak 30kadar olurum canım
ben önceden hissederdim şurda 2aydır hissedemiyorum o uzayan akıntıyı göremedim bu ay güzel calişma yaptık adetim bittigi günden başladım ayın 23ne kadar caliştık daha da calışamam inşallah tutar umudum yok ama kocaylada tartiştık bugün cok sinirliyim ayrı ayrı odalarda takılıyoz dizilerime bakıyorumonemlı değil canım benım bugun adetımın 6.gunu drr gttm ben yumurtalıklarımda sorun yok hormon tahlıllerındede bışe çıkmadı.yumurtlama takıbı yapacak dr 10.gun gıdıcem.
kaç gun kaldı bzaen belırtı hıssedılmıyormuşkı hamılelık başlangıcında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?