- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.221
şu an ne adet ne hamilelik hiç bişe yok canım normalde benim adetim agrılı gecer olmadan birgün öncede başlar bilemiyorum hayırlısı artık bende gidecem canım 15ay oldu düşükten sonra kimyasal düşük yaşamıştım ya belki hatırlarsın ama bu zamana dogru dürüst calişma yapamadık cok korunma yaptık rahatsızlıklarımdan dolayı 2aydır iyi gidiyoz bakalıminş. adet belırtısı değildir .az kalmış ınş hamılesındır tatlım.
ben önceden hissederdim şurda 2aydır hissedemiyorum o uzayan akıntıyı göremedim bu ay güzel calişma yaptık adetim bittigi günden başladım ayın 23ne kadar caliştık daha da calışamam inşallah tutar umudum yok ama kocaylada tartiştık bugün cok sinirliyim ayrı ayrı odalarda takılıyoz dizilerime bakıyorum
şu an ne adet ne hamilelik hiç bişe yok canım normalde benim adetim agrılı gecer olmadan birgün öncede başlar bilemiyorum hayırlısı artık bende gidecem canım 15ay oldu düşükten sonra kimyasal düşük yaşamıştım ya belki hatırlarsın ama bu zamana dogru dürüst calişma yapamadık cok korunma yaptık rahatsızlıklarımdan dolayı 2aydır iyi gidiyoz bakalım
hosbulduk canım nasılsın ya sitede problem vardı galiba hiçgiremedim bugün
iyiyim sen nslsn.evt ya sorun var nedense kaç gundur şimdide oyle çıkıyo sıteden
hiç korunmadan 6 ay yada 1yıl olunca doktora gidiliyor degilmi korunmalar sayılmıyor ben öyle biliyorum ben bir ay korundum 2 ay caliştım hep öyle dengesizlikler oldu tutturamadık evet oluyor eşler arasında fındık kabugunu doldurmayan sorunlardan dolayı birbirimizi kırıyoruz artık bir kaç gün sürer bu durum küskende hiç cekilmiyor valla zaman gecmek bilmiyorbızde 9 ay korunduk bu 3. ayımız korunmayalı dr gttm ama dr erken dedı 3.ay ama ben sabredemıyrm dr dan sonra bıraz duzeldım
hiç korunmadan 6 ay yada 1yıl olunca doktora gidiliyor degilmi korunmalar sayılmıyor ben öyle biliyorum ben bir ay korundum 2 ay caliştım hep öyle dengesizlikler oldu tutturamadık evet oluyor eşler arasında fındık kabugunu doldurmayan sorunlardan dolayı birbirimizi kırıyoruz artık bir kaç gün sürer bu durum küskende hiç cekilmiyor valla zaman gecmek bilmiyor
:)))) aynı dedigin gibi oluyor canım amannnnn pişpişlıyacaksın bunları cocugumuzun olmaması bunlara yaradı valla olunca onlarda biliyor bu kadar üzerlerine düşemiyecegimizi dadını cıkartsınlar yesinler içsinler pışpışlansınlar her dedikleri olsun bakalımmmmevt bı kaçgun surer sen dersın o gelsın once konussun o der o gelsın.:)
dr lar korunmasız 1yıl dıyorlar ama nette de yazılanlarıda okuyorum ordada 6 ay
eftelya sen ne durumdasın yumurtlama donemın nsl gıdıo
:)))) aynı dedigin gibi oluyor canım amannnnn pişpişlıyacaksın bunları cocugumuzun olmaması bunlara yaradı valla olunca onlarda biliyor bu kadar üzerlerine düşemiyecegimizi dadını cıkartsınlar yesinler içsinler pışpışlansınlar her dedikleri olsun bakalımmmm
walla canım kasıkagrılarım var baskı var sanki akıntımda basladı ısı takibide yapıorum bide su gögüslerim doldu bugünlerde hassaslastı ya bi tuhaf hissediom kendimi bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım ınşş olumlu olur call centerda bu ay ısı olçumu yaptı
insallah cnm ben gecen ayda yapmıstım ilk yapısımdı ama pek anlıyamadım hep yüksek devam etti adet olucagımgün bi düştü dedim tamam adet olcam dogruymus nyani bu ısı ölcümü simdi hergün kalkınca direk atesimi ölcüorum not alıorum bakalım nolcak insallah olur kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar bn çkyrm optum sızı ıyı geceler
yarn anneme gıdıcm pzt donucem belkı gremeyebılırım herkesı çok optum
call center ısı olçumunde 15.gun artma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?