- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.241
call ateş tablonu gördüm de... bu ay yumurtladın kesin yavrum. civciv de çıkma ihtimali yüksek. 18. gün yumurtlamışsın canım. 19 ve 20. gün de mutlaka çalış kaçırma sakın... 17 18 de de çalıştıysan tamamdır fıstık... yoldadır bebiş...
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben daha adım olarak çok gerilerdeyim ama önce niyetine girmiştik şimdi ikinci aşamadayım bir kadın doğum doktorundan randevu aldım salı gününe verdiler hem simir testi yaptırıcam hemde yeni bir bebek için bedenende hazırmıyım onun testlerini yaptırıcam diliyorum herşey olumlu çıkar ondan sonra benim bir kardiyoloğa ve birde norolojiye çıkmam gerek kardiyoloğa çıkmamın sebebi ilk kızımda çok rahatsız ediyodu yüreciğim beni ama şükür atlattım ara ara ağrılarım oluyor mutlaka görünmem gerek diye düünüyorum nöroloji içinde iki nedenim var birincisinde aşırı yorulduğumda doğumdan sonra ilk zamanlar nasıl anlatılır bilmem ama sanki elektrik akımı geçiyor gibiydi o zaman nöroloğa gittim emzirmeden ayırınca gel demişti Allah korusun ama epilepsi olabilir demişti ama şimdi hiç öyle anlarım olmuyor yorulsem bile ama yinede gözden geçirtmekte fayda var diye düşünüyorum ikinciside sezaryanla doğum yapmıştım narkozu fazla verdiler buda aşırı bir unutkanlığa sebep oldu buda aklımda soru işareti kalmasın dedim ikincide dünyamı unutmayayım:))işte böyle sanırım benim daha bir fırın ekmek yemem gerek ama testlerin hepsi sorunsuz iyi çıkarsa sanırım bir kaç aya hamiş olurum bende:):):)
günaydın kızlarrr
iyilik canım bebiş de iyi gibi şimdilik kasıklarımda batma ve bol akıntı dışında iyi sayılır. ya en çok da kalp atışını merak ediyom umarım sağlıcakla gelir... daha gitmedik dr'a sadece keseyi görmüştük 4 haftalıkken o kadar.
erenhava, syavuz, callcenter, bebikim, tds hepiniz allahım inş hamiş olacaksınız bu ay.
erenhava canım yumurta takibi için dr.a gitmen güzel buay senin için de olumlu geçer inş. yola çıkar sıpacıklarrrr...
inşş canım .evt yumurta takıbı ıı olcak ya rahtladım psıkolojıkmende dr gtmem ıı oldu
call center bu gece çalıştıktan sonra yastık koy belıne duarbıldıgın kadar ayaklarını yukarı dık bekle.ustunude eşın gıydrsn sabaha kadar kalkma yatakktan bu sefer bole dene.ben ılk bebgımde o gece hıç kalkmadım ayaklarımıda dıkmıştım.gerçı şımdıde yapym tutmuo
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. geçenlerde tüpüm tıkalı olduğu için tüp bebek için doktora gittim. korkudan çok fazla bebek için çalışmamız olmamıştı. doktor haziran ortasına kadar zaman verdi şimdi hastalığımın bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için. doktor özellikle yumurtlama zamanını baklayip kendinizi kasmayın dedi. normal seyrinde haftada 2-3 kez deneyin dedi bakalım hayırlısı.vereliniortak
günaydın canım! nasılsın! havalar ısındımı?
günaydın kızlar nasılsınız?
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. geçenlerde tüpüm tıkalı olduğu için tüp bebek için doktora gittim. korkudan çok fazla bebek için çalışmamız olmamıştı. doktor haziran ortasına kadar zaman verdi şimdi hastalığımın bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için. doktor özellikle yumurtlama zamanını baklayip kendinizi kasmayın dedi. normal seyrinde haftada 2-3 kez deneyin dedi bakalım hayırlısı.vereliniortak
iyiyim cnm sen nasılsın bugün güneş var ii ama benim elim ayağım buz ve ben yine üşüyorum
sen nasılsın
Ben iyiyim canım! canım acaba hamilemisin ya sen! inş Yarabbim!
hoşbulduk çok teşekkür ederim...canım hoşgeldin! hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?