Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım 18.güns sabah çalıştım,19.günde çalıştım, yeteeeeeeer artık : çok çalıştık canım!
sen nasılsın canım! yiğenimiz nasıllar? heyecanını kontrol edebiliyormusun? büyükler öğrendiler değilmi? ben dayanabilrsem 2 ay söylememeyi düşünüyorum!

inş canım, çok geçmiş olsun neler atlatmışsın böyle! çok güzel düşünmüşsün hiç ihmal etmeye gelmeyecek şeyler gibi görünüyor, salı günü bizede bilgi ver sonuçlarını! İnş en kısa sürede bebeğini kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın canım!:ecrin_bebek:

bıdık ne zaman gidiceksin canım kalp atışlarını duymak için?

İnş Hepimize nasip eder Syavuzunda dediği gibi hamilelik anlarımızda yaşadığımız sıkıntıları paylaşalım yaa!

inşş canım .evt yumurta takıbı ıı olcak ya rahtladım psıkolojıkmende dr gtmem ıı oldu

canım 10.gün hangi gün geliyor? ben çok merak ediyorum bu işi ya! düşünsene Erenhava yumurtladığın günü bileceksin ve ona göre çalışacaksın yani Sıpacığın Kurtuluşu yoooook!

canım bende öle yaptım hehe, inş tutar yaaa!

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. geçenlerde tüpüm tıkalı olduğu için tüp bebek için doktora gittim. korkudan çok fazla bebek için çalışmamız olmamıştı. doktor haziran ortasına kadar zaman verdi şimdi hastalığımın bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için. doktor özellikle yumurtlama zamanını baklayip kendinizi kasmayın dedi. normal seyrinde haftada 2-3 kez deneyin dedi bakalım hayırlısı.vereliniortak

a.s cnmhosgeldin insllah hakkında hayırlısı neyse o olur hepimiz bebekistioruz umarımen kısa zmanda gelir bebişlerimiz:ecrin_bebek:

inş cnm çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım doktor tüpler tıkalı dediğinde ama şimdi biraz daha umutluyum....

canım hoşgeldin! hayırlısı olur inş.

Ben iyiyim canım! canım acaba hamilemisin ya sen! inş Yarabbim!

valla cnm pekte çalıştık diyemem cnm aslında adetten bittiği gece çalıştık cumartesi,pazar,çarşamba okadar tutarmı sence daha akıntı falan yok ortada bende ama çok üşüyorum elim ayağım buz gibi allahım karnımın içinde ağrılar dolanıyor kasıklarım hafif hafif vuruyor hala neyin nesidir anlıycaz zaman geçsinde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…