- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.261
selam kızlar nasılsınızz
slm iyiyiz cnm sen nasılsın
iyiyim canım evde olmanın tadını çıkarıyorum, biraz sonra alışverişe gitcem, bi bakiyim dedim, iyi haberler varmı diye?
günaydın canım! iyiyim sen nasılsın?
ohh ne güzel bizde çalışalım 4te çıkıcam neyse .sende dinlen bakalımmm valla güzel haberler çok vermek istiyoruz ama biz tembellik yapıyoruz heralde daha bişey yok bakalım ilerleyen günlerde patlatırız müjdeleri
bu ay cok güzel haberler alıcaas iöçimdeölebihis vadelikafaduldenhihoyyytr
bıdık ne zaman gidiceksin canım kalp atışlarını duymak için?
HERKESE SLMLAR
callcenter 2 hafta sonra gidicem kalp atışları için canım ya. geç mi olur bilmiyorum ama gitmişken karından herşeyi görürüz diyorum yani erken gidersek alttan bakıyo istemiyom ya geçen de alttan baktı karından göremedi. umarım bi sorun yoktur canım yaaaa.aslında çok merak ediyorum ama napalım az daha sabır edicem. aile büyüklerine söyledim hamile olduğumu hem de öğrendiğim ilk gün. bilmem iyimi yaptım ama ben dayanamam sölemeden. içimde tutamam saklım gizlim yoktur benim. hele annemden hiçbişeyi gizlemem. napalım herhangibi sorun olursa da ALLAHIM bilir nasip kısmet artık. herşey insan başına değil mi??? şer diye görünende bile hayır vardır... Allah hayırlısını versin...:Saruboceq:
inş canım, çok geçmiş olsun neler atlatmışsın böyle! çok güzel düşünmüşsün hiç ihmal etmeye gelmeyecek şeyler gibi görünüyor, salı günü bizede bilgi ver sonuçlarını! İnş en kısa sürede bebeğini kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın canım!:ecrin_bebek:
günaydın kızlar herkese iyi haftalar, bu arada syavuzz bilgiler için sağol canım...
günaydın cnm rica ederim.işimize yarar diye yazdım.nasılsın bakalım
iyiyim canım işte bi pazartesi yine işler yoğun, uğraşıyorum..
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye değilim fakat yeni aktifim herkese kocaman bir merhaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?