Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen ne zmandır bebek stiosun cnm?

İnş. sorun çıkmaz canım, uzak diyosun bide, inş hayırlısıyla sorun çıkmaz! hım bende böyle diyorum ama belki bende dayanamayıp hemen söylerim! Dua et canım! Allahın izniyle bi şey olmaz inş! alırsın kucağına sağlıklı sıhhatlini yavrunu!

yumurtlama belirtileri
akıntının yoğunlaşması ve iki parmak arasında uzaması
göğüslerin ucunda hassasiyet
göğüslerin şişmesi
cinsel istekde artma
kasıklarda hassasiyet ve hafif bir ağrı
kasıklarda batma hissi
idrara çıkmada artış
ateş basması ( avuç içlerinde,ayaklarda vb.)
iştahda artış
bazı kişilerde hafif mide bulantısı
rahim ağzının daha yumuşak olması

GEBELıK test tarihlerimiz----------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARıHı
CALLCENTER 30 MART
EFTALYA 9 NıSAN
TDS270542 1 NıSAN
BEBıKıM 2 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN

ben cok umutluyum bu ay muhakkak bi hamilecıkıcak içim kıpır kıpırhihoyyythihoyyyt

ya callcenter cnm ya bu uzayan akıntı bugün adetimin 17.günü dün gördüm bi görünüo bikayboluo hayırdır insallah sendede öle oluomu

hadi bakalım hayırlısı olsun insallah hamilesindir cnmm:lepi:

inş canım! bu ay umutluyum ama hiç belli olmuyor biliyosun! Allahım hakmızda hayırlısını versin! dün miğdem çok bulandı! diyorumki bebeğim olursa böylemi olcak! allahım hayırlısını ver dedim! endişeye kapıldım! hamilelikte zor canım!

canım ben 18:00 te çıkıcam! şimdiden yoruldum! çalışmakta zor birde haftanın ilk günü! aman

ya callcenter cnm ya bu uzayan akıntı bugün adetimin 17.günü dün gördüm bi görünüo bikayboluo hayırdır insallah sendede öle oluomu

Evet canımm! tam üstüne bastın bugün sabah yine akıntım geldi, bir gün ara verdim! yine kaıntı geldi! dün çalıştık Allahtan acaba diyorum spermleri akıntımı sanıyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…