- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.281
HERKESE SLMLAR
callcenter 2 hafta sonra gidicem kalp atışları için canım ya. geç mi olur bilmiyorum ama gitmişken karından herşeyi görürüz diyorum yani erken gidersek alttan bakıyo istemiyom ya geçen de alttan baktı karından göremedi. umarım bi sorun yoktur canım yaaaa.aslında çok merak ediyorum ama napalım az daha sabır edicem. aile büyüklerine söyledim hamile olduğumu hem de öğrendiğim ilk gün. bilmem iyimi yaptım ama ben dayanamam sölemeden. içimde tutamam saklım gizlim yoktur benim. hele annemden hiçbişeyi gizlemem. napalım herhangibi sorun olursa da ALLAHIM bilir nasip kısmet artık. herşey insan başına değil mi??? şer diye görünende bile hayır vardır... Allah hayırlısını versin...:Saruboceq:
İnş bu ay bi patlama yaşarız artık! canlanalım biraz !bu ay cok güzel haberler alıcaas iöçimdeölebihis vadelikafaduldenhihoyyytr
saol canım çok teşekkür ederim inallah rabbbim isteyen herkese nasip etsin inşallah biran evvel bunların bitip eklediğiniz listelerde bende yerimi almak istiyorum artık:)
callcenter cnm az kaldı senin adete bi gelişme varmı belirti falan?
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye değilim fakat yeni aktifim herkese kocaman bir merhaba diyorum
canım sık idrarla, cinsel istek fazlalağı, hafif miğde bulantısı var, büyük br ihtimalle yumurtladım..
hadi bakalım hayırlısı olsun insallah hamilesindir cnmm:lepi:
iyiyim canım evde olmanın tadını çıkarıyorum, biraz sonra alışverişe gitcem, bi bakiyim dedim, iyi haberler varmı diye?
ohh ne güzel bizde çalışalım 4te çıkıcam neyse .sende dinlen bakalımmm valla güzel haberler çok vermek istiyoruz ama biz tembellik yapıyoruz heralde daha bişey yok bakalım ilerleyen günlerde patlatırız müjdeleri
günaydın herkese hayırlı bir hafta geçirmenizi temenni ediyorum
kızlar 2 gündür göğüslerim aşırı ağrıyo ve sanki regl ağrısı gibi ağrılarım var, regl olcam galiba mirmirmirmir mart yalan oldu galiba...
ya callcenter cnm ya bu uzayan akıntı bugün adetimin 17.günü dün gördüm bi görünüo bikayboluo hayırdır insallah sendede öle oluomu
bebkim önceki yazışmaları tam okuyamadım canım! izinlimisin sen bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?