- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.301
canım bugün regylin başlayalı kaç gün oldu? benim 22.günüm !
canım cumartesi günü yazmıştım onu, ctesi çalışmıyorum..zemuszemus
hı anladım canım! bende bugün yazdınız zannettim! problem olmasında! 28.günmü olmuş bayağı ben 23 gün sonra olmuştum bir öönceki ay bu ay 30 günü geçti! 23 hün sonra olacak olursam yarın 23.günüm ama bir kaç gün daha bekliycem test yapmayı düşünmüyürum! tahminime göre yeni ymurtladım en az bir hafta geçmesi lazım yani hafta sonu test yaparımg aliba!
hayırlısı olsun canım inş. iyi haberler verirsin bize, benim regl düzenim bozuldu geçen ay 37 günde oldum bu ay için bi tarih veremiyorum en erken 2nisan ,12 sine kadar da uzayabilir.. karışık biraz
hı anladım canım! bende bugün yazdınız zannettim! problem olmasında! 28.günmü olmuş bayağı ben 23 gün sonra olmuştum bir öönceki ay bu ay 30 günü geçti! 23 hün sonra olacak olursam yarın 23.günüm ama bir kaç gün daha bekliycem test yapmayı düşünmüyürum! tahminime göre yeni ymurtladım en az bir hafta geçmesi lazım yani hafta sonu test yaparımg aliba!
canım ben 18:00 te çıkıcam! şimdiden yoruldum! çalışmakta zor birde haftanın ilk günü! aman
aynı aynı canım benimde öyle geçen ay bi uzadı pir uzadı! stresten heralde! bende bilmiyorum ama sen 33 gün filan kan tetsi yaptırırsan bebeişin varsa kesin çıkar! İnş hamilesindir canım !
sağol cicim! nasılsın ? durumlar nasıl canım ?
[ı]hayırlısı olsun inşallah canım banada sanki bu ay burdan bir yada iki hamiş çıkacakmı gibi geliyor:)kısa zamanda güzel haberlerinizide duyarız inşallah[/ı]
en az !her ay iki iki çıksa süper ol ! Allahım hayırlısını versin! Bende de bi umut var! Inş en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız!
bende öyle cnm 18de çıkış bizim.pazartesi günleri hep böyle oluyor haftanın ilk günü yıllık iznede çıkıcam nisanın 2 haftası az dinleneyim dimi ohhhh tatil yapıcam kocişle birde bebiş haberi alsam süper olacak.
bomba gibiyim. güzel bir hafta sonu geç,irdim. bu ay benide listeye eklemeni rica edeceğim. 22 nisan canımcığım. Sen nasılsın iyisibndir inş.
inş canım! süper olur! hem güzel bir dinlenirsin! bu ay umutluyum ben! birileri bu topiğin canına okuyacak!
BÜYÜK Bİ ZEVKLE CANIM EKLİYORUM SENİ:
İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM, AKLIM SENDE KALDI, BENDE İYİYİM CANIM! BUGÜN 23.GÜNÜM , HERAN TEYZE OLABİLİRSİN HAA GÖRE!
heoz moralinin düzelmesine sevindim bende nisanı bekliyorum inşallah 2011 ocak annesi oluruz ne dersin
varya call senin şu resmindeki gibi bebeğin olur gibime geliyor. sarışın şeker bişey dküpçününkide çok tatlı inş. güzel şeker bir kızın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?