Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

belki sana yeni yıl hediyesi gelecektir heoz gerçi normal doğum olursa sıpacıkların ne zaman geleceği belli olmuyoda:)

valla ben bir sonraki adet tarihimi verdim 22 nisan olarak diğerlerini bilmiyorum

evet call center banada avatarındaki bebek sanki senin bebeğinin aynısının tıpkısı gibi geliyor böyle bir bebeğin olacak sanki

BENİM RESİMDEKİ BEBEKTE AYNI EŞİME BENZİYOR. BELKİDE BENİMKİDE BÖYLE BİR ŞEY OLUR. FARKINA VARMADAN KENDİMİZE YAKIN OLAN BEBEKLERİN RESİMLERİNİMİ SEÇİYORUZ NEDİRohaoldumsmile

evet bende hesaplıyorum nisanda kalırsam tahmini doğum tarihi 5 ocak 2011 çıkıyor ama tabi bebeciklerin ne zaman doğacağı belli olmuyor gerçi benimkimsezeryan hiç olmazsa 1 ocağa kadar beklesin tabi sağlığını tehdit eden bir durum olmazsa

BENıM RESıMDEKı BEBEKTE AYNI EŞıME BENZıYOR. BELKıDE BENıMKıDE BÖYLE BıR ŞEY OLUR. FARKINA VARMADAN KENDıMıZE YAKIN OLAN BEBEKLERıN RESıMLERıNıMı SEÇıYORUZ NEDıR

olabilir gözümüze tatlı görünen bebekler bizim bebeklerimiz gibidir belki onun için içimiz ısınmıştır

nartanem senin çocuk kaç yaşındaydı ikinciyi istiyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam

heoz bakarsın 2011 in ilk bebeğini doğurursun kız gezetelerde görürüz seni

benim mecburiyetten sezeryan olmuştu. çocuk çapraz kaldı karnımda dönmedi ama epey sıkıntılı bir doğum oldu

benimde çatım dar olduğu için ve bebeğin boynuna kordon dolandığı için sezeryan oldu buda sezeryan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…