- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.621
hoşgeldin
yataktan kalkmadan önce ölçüyorum di mi?her gün aynı saatte ölçmem gerekiyomuş bi de..intten baktım daaa..bu arada yumurtlama günümü hesapladım bu ay gecikince 30 günde bir adet oluyosunuz diyo ama ben en fazla 28 günde olurum yani şimdiye kadar hiç değişmemişti ööle olunca ben de dedim diğer yöntemleri de kombine edeyim bari..iii yapmışım di mi cici ben:))))
bu arada bulantıların varmış canım Allah yardımcın olsun nasıl bişey olduğunu bilirim insanın gözü bişey görmez hakkaten ama olsun ne güzel işte miniğini hiç umutmamış oluyosun bi nevi ben burdayım anneciğim sinyali olarak düşün:)))
hoşgeldin bebikim
heoz ne haber?geçen hafta bıraktığımda moralin çok bozuktu nasıl oldun düzeldin mi tatlım?
yataktan kalkmadan dil altından ölç not et canım. callcenterın dediği gibi. takip et kaydirigubbakcemile3
düzeldim ama iş yerinde huzurum yok sailormoon moralim bu yüzden bozuk başka bir yere gitmeyi düşünüyorum
hoşgeldin bebikim
heoz ne haber?geçen hafta bıraktığımda moralin çok bozuktu nasıl oldun düzeldin mi tatlım?
Allah yardımcın olsun tatlım yaa elimizden bişey gelse keşke...inşallah düzelir sen yeni iş değiştirmiştin di mi?ısınamadın mı ortama?
hoşbulduk canım, heoz da benimle aynı durumda sanırım iş yerinde canımız sıkıyorlar..
ay Allahım hep var di mi bööle tipler nesilleri tükenmiyo yani....bizim müdür uyuz biri sağı solu belli değil herkesin arkasından atıp yüzüne övgü yağdırıyor. onu görünce geriliyorumklava:
şu anda çalıştığım yerde çok rahatım ama bu sorunu daha önce ben de yaşamıştım vee çok da fazla dayanamamıştım açıkçası çünkü pek savaşçı ruhlu bir insan değilimdir ne yazık ki ama iş hayatında biraz kaba ve esnek olmak gerekiyo sanırım aksi takdirde saygı ilişkilerini oturtmak zor olabiliyo bir de günümüzün çoğu zamanı işte geçiyo insan mutlu olmadığı yerde ne kadar verimli çalışabilir ki...Allah ikinizin de hatta bu sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun ama fazla kafaya takmayın derim ben akışına bırakın...
ay Allahım hep var di mi bööle tipler nesilleri tükenmiyo yani....(((
sorun üstlerimle olsa belki idare ederim ama hiç bir vasfı olmayan, aşağılık kompleksi olan, bi yerlere gelememiş ve birilerini basamak kullanarak yükselmeye çalışan insanlara tahammül edemiyorum ve onların laflarını kaldıramıyorum...
valla sağlık bakanlığı dr bakanlığı biz master yapmışız kimin umrunda yinede adam yerine konmuyorsun
ben geldim kızlarrrr
hoşgeldin canımm
**hamile kadının tanımlanamaz ağrıları vardır**
-Ayh. Necdet kalk.
- Noldu hayatim, bi yerin mi agriyo.
- Evet ayh, elimi tut da dogrulayim.
- Neren agriyo sevgilim.
- Nasi annatiyim ki yaa. Boole su sag taraftaki kaburga kemigim sanki kirilmis, damarlari gercistirip boole liflere dogru bastiraraktan.
- ???
- Yane sanki boole lifler kopmus da damarlara carparaktan kemiklere boole dolanip da... Annadin dimi?
- ??? (saskin bakislar)
- Uffff. Uyu Necdet uyuuu.
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?