Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

**hamile kadın kıskanç olur**

- Ondan soona Melisciim. Ayse Hanim da katildi mi tartismaya.
- HAngi Ayse Hanimmis bu.
- E bizim ofisteki memure Ayse hanim.
- Daha önce hic bahsetmemistin bu Ayse hanimdan. Niye soz etmedin.
- Sirasi gelmemistir hayatim
- Bilmemi istemedigin bisey var da ondan mi annatmadin bana bu kadini.
- Yok hayatim ne olabilir ki. Alemsin valla.
- Sozu gecistirme Kenan. Kim bu Ayse hanim. Ne var aranızda.
- Olur mu oole sey askim. Hem kac yasinda kadin.
- He oole miii? YAsi kucuk bi citir olsa fena olmas hane dimi? Adisin Kenan.
- Haydaaaaa...

:CüvCüv:

Hamile Kadınlar Nelere İnanır

Araştırmacı bir yazar,anadolu geleneklerine göre,hamile dakınların yapması ya da kaçınması gereken
davranışları derlermiş:

1.Hamile kadın ayıya,maymuna,deveye bakmaz!çocuk çirkin olur.
2.Cenazeye gitmez,cenazeye bakmaz;yüzü bembeyaz kesilir,renk kalmaz!
3.Hamile kadın canı isterse onu yemelidir.Yemezse bebeğin vücundunda mor lekeler oluşur!
4.Sakız çiğnemez;çiğnerse çişli olur ve salyası akar.
5.İşkemcide kelle yemez;yerse çocuğun sümüğü akar durmamacasına.
6.Hamile kadın habersiz kimsenin bir şeyini alıp yemez.Yerse çocuk büyüyünce hırsız olur!
7.Hamile kadın diş çektirmez,çocuğu düşer!saçını kestirmez,çocuğun ömrü kısa olur!
8.Kız doğuracağı zaman hamile kadın çirkinleşir,oğlan doğuracağı zaman güzelleşir.
''kız kendini,oğlan anayı süsler''
9.Karnında çocuğa durmyan kadın,çocuk doğana kadar ve doğduktan sonra bir yıl boyunca geceleri
lambayı söndürmez.
10.Kadın doğuma giderken,doğum rahat olsun diye evdeki bütün kilitler açılır.Doğacak bebek için
hazırlanan giysilerin düğmeleride açık bırakılır

:CüvCüv:

:roflol: aynen öyleyiz

mrb kızlar
dr gttm çok yorgunum çok uzak.
bende polıkıstıkover varmış duyunca çok uzuldum.okdar drlara gttm kurtaj oldum hıçbı dr soylemedı.ama dr bı sorun olmaz dedı hamıle kalman ıçın engel değil dedı.bu bende yumurtlama duzensızlıgı yapıyormuş yanı nezamn yumurtladıgımm bellı olmyabılıyormuş.bunu da dr kontrolunde takıp etcez.
ayrıca ben yumurtlamış dr erken yumurtlama olmuş dedı yanı çalışmlara başlıycaz.eger bu ay adet olursam adetın ılk beş gunu yıne dr gıdıcem.

kılo vermem gerekıyormuş gobektekı yağlar yumurtlamayı engellıyormuş.

cal center senın ıçınde sordum bı arkadaşımın ara kanaması oluyor yumurtlama zamanlarında dedım.yumurtlamadan da olabılır başka nedenlerıde olabılır dedı mutlaka dr muayene olmalı muayene olmadan bışe dıyemeyız dedı

yani yumurtlama olmuş mu tatlım bu ay?polikistik de nerden çıktı ki?neye dayanarak söölüyo bunu?

ufff ben de aldım başımı gidiyorum acaba ben de mi kilolarım yüzünden hamile kalamıyorum ki?

cnm yumurtlaıklarında kist mi gördü dr polıkıstıkover varmış dedi sana?canım valla yumurtlama zamanını sen bileceksin ozaman akıntı varsa göğüs aprın varsa çalışmları sıklaştıracaksın.2günde 1 çalışacaksın.birde reglin biter bitmez başla bakalım nisan ayında ne olacak canını sıkma hiç

çok geçmiş olsun canım üzülme sonuçta gebe kalmana engel değilmiş..olumunekankayizsmile

erenhava - sailormoon
bendede kilo var en önemlisi göbek kısmında kilo sorunu bebeği engellermiki yaa okadar kilolu insan var hamile kalan anlamadım ben

gecn gun ustten muayene etıı hıç bı sorun yok dedı.bugun vajınal muayene ettı rahımın arkada dedı onu bılıyrm hıç bı sorun yok o sadece bel ağrısı yapar dedı bendede bel ağrısı yok.polıkıstık over var dedı bazı kadınlarda kıst olurmuş sende kıst yok polıkıstık over var dedı.doğumsalmış bu sonradan olamamış ama

göbektekı yağlar enggelıyı dedı gobegını erıt dedı.spora yazılcam ben((( haytta dıyet yapamam

valla ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum zayıflama ilacını bıraktım bebiş varsa zararlı olur diye.bakalım 5 kilo versem oda yeter bana sende yediklerine dikkat et mekik falan çek evde verirsin bence

çok geçmiş olsun canım üzülme sonuçta gebe kalmana engel değilmiş..olumunekankayizsmile

tşk. ederım canım.ıler sorun olur mu dıye korkuyorm bende ama sordum rahım le ılgılı bı sorun olurmu dıye olmaz dedı ama.
dr gıtsen bı dert gıtmesen bı dert

enteresan istersen başka doktorada git bir görün bakalım o ne diycek ama sen bilirsin yinede.eee ne dedi başka neler yapacaksın bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…