- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.841
erenhava çok araştırdım klomenle ikiz olan çok fazla. yan etkisi pko olabiliyormuş ablama sordum şimdi kdoğumcu arkadaşlarına soracak bugün reglimin 5. günü eğer sakınca yok derlerse bugün alacağım
erenhava çok araştırdım klomenle ikiz olan çok fazla. yan etkisi pko olabiliyormuş ablama sordum şimdi kdoğumcu arkadaşlarına soracak bugün reglimin 5. günü eğer sakınca yok derlerse bugün alacağım
benimde işim çok ağır bende yoruluyorum düşünsene birde yemek yap, kaldır, yemekten sonra çay yada meyve ayy işte biliyorsun bir sürü iş canım! hep ben hep ben!
termometre var bu ay gecsın olmzsa onumuzdekı ay yaprm.eger sorun yoksa bu ay tutması lazm çunku yumurtluyrm şuan.
hamılelık belırtılerıde regl belırtılerıne benzerdır çamaşr suyu testı yapkaydirigubbakcemile3
ınş yarar yaa 200lıra canım
evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari:CüvCüv:
evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari:CüvCüv:
eşine dıyomussun kı yumurtlama donemı bıtene kadar evdekı ışlerı beraber yapcaz yemek çay vs.yada gun aşırıya ıtıraz etmıyceksın bence gun aşırıyı terceh ederkaydirigubbakcemile3
ya canım bende bu ay serephone kullanmıstım demekagrı yapiomus demmkki ondan agrım var benim püfffffff
hehe dayanamaz banada, hiç bişey de yapmaz sağolsun! hamile olunca görecek hehe! nazlarımı zaten diyor sen hamile ol abooooo
hehe bütün öcümü alıcam! akşam canım nasıl yeşil soğan istedi gidip alıyımmı diyo! hehe yok dedim sağol canım yarın alırız dedim! benimki ağır abilerdendir ha! hehe şok oldum çok hoşuma gitti!
ağrın regl dönemindemi oldu çokmu fazlaydı
baya ikiz olma olasılığı varmış bu arada offf ne heyecan yaptım yaaadelikafadulden
cesarete bak kız yan etkısı olur allah korusun barı bı dr gt muayene ol sor ole kullan
cnm benim adete 11gün var baska topikte kullanan arkadaslara sordum ilacın etksindemiş adet olunca geciomusn bua arada agrım aynı adet sancısı gibi
cnm benim adete 11gün var baska topikte kullanan arkadaslara sordum ilacın etksindemiş adet olunca geciomusn bua arada agrım aynı adet sancısı gibi
oo şimdi boyleyse hamıleyken gor sen onu çok zevklı oluyor heee
bende dün eşime dedimki doğum yaptığımda odamı çiçeklerle donatacaksın ve kırmızı kurdela istiyorum saçlarıma çok hevesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?