Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evt evt var oyle bışe.ama klomenın yan etkısı var bence kullanma

gerçekmi şakamı ya! yan etkileri varmış nevermind kuşum ya!

evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari:CüvCüv:

baya ikiz olma olasılığı varmış bu arada offf ne heyecan yaptım yaaadelikafadulden

benimde işim çok ağır bende yoruluyorum düşünsene birde yemek yap, kaldır, yemekten sonra çay yada meyve ayy işte biliyorsun bir sürü iş canım! hep ben hep ben!

eşine dıyomussun kı yumurtlama donemı bıtene kadar evdekı ışlerı beraber yapcaz yemek çay vs.yada gun aşırıya ıtıraz etmıyceksın bence gun aşırıyı terceh ederkaydirigubbakcemile3

evet akşam hemen çamaşır suyu testi yapıcam, bir tane daha gebelik testim var evde! onu bekletiyorum! dayanıcam dayanıcam :lepi:

evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari:CüvCüv:

cesarete bak kız yan etkısı olur allah korusun barı bı dr gt muayene ol sor ole kullan

ya canım bende bu ay serephone kullanmıstım demekagrı yapiomus demmkki ondan agrım var benim püfffffff

eşimde sağlıkçı ve 16 yıl kadın doğum hastanesinde çalışmış ona söylemeyeceğim klomen kullandığımı duysa çok kızar hormon ilaçlarına hatta bütün ilaçlara karşı
bu arada ben geçen ağustostada korunmamıştım olmadı sonra 2-3 ay korundum sonra 2 ay korunmadım yine olmadı ilk doğumdan sonra çok ara verilince risk artıyor eğer ikiz olursa başkada yapmam zaten

eşine dıyomussun kı yumurtlama donemı bıtene kadar evdekı ışlerı beraber yapcaz yemek çay vs.yada gun aşırıya ıtıraz etmıyceksın bence gun aşırıyı terceh ederkaydirigubbakcemile3

hehe dayanamaz banada, hiç bişey de yapmaz sağolsun! hamile olunca görecek hehe! nazlarımı zaten diyor sen hamile ol abooooo
hehe bütün öcümü alıcam! akşam canım nasıl yeşil soğan istedi gidip alıyımmı diyo! hehe yok dedim sağol canım yarın alırız dedim! benimki ağır abilerdendir ha! hehe şok oldum çok hoşuma gitti!

bende dün eşime dedimki doğum yaptığımda odamı çiçeklerle donatacaksın ve kırmızı kurdela istiyorum saçlarıma çok hevesleniyorum

oo şimdi boyleyse hamıleyken gor sen onu çok zevklı oluyor heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…