Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari:CüvCüv:

Heoooooooooz Heoooooooooz bence hiç gerek yok, Allahın takdiri, işsiz başına iş arama kızzz!

evet ya aileside istiyor, görümcem kayınvalidem rüyalarında görüyormuş, hehe bana anlatamıyorlarda eşime anlatıyorlarmış, bu tarz konuları sadece eltimle paylaşıyorum !

bende konuşmam bu konuları eşımın aılesıyle pek.dıkkat etde eltın onlara anlatmasın çunku guven olmaz nede olsa adı eltı

bende konuşmam bu konuları eşımın aılesıyle pek.dıkkat etde eltın onlara anlatmasın çunku guven olmaz nede olsa adı eltı

maşşalahta benim elti çok ayrı bazı şeylerden kendisini somutlamış, oda pek bu konuları büyüklerle paylaşmıyor! oda benimle paylaşıyor canım! o yüzden endişelenmiyorum!

HEOZ kullanıcısından alıntı
evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari

cnm ne işe yarıyor bu sana ne faydası olacak

kızlar ben doktora gitcem ama adetken mi gitmek gerekiyo tam bilgisi olan varmı? hormon testi falan yaptır diyolar, bilgisi olan var mı?

ben 1 yada 2 gun dedım çunku hormon testı nı belkı gttıgn hast. belkı yaptrmazsın dıye cunku ssklı ozel hast.175lıra test fıyatı bılgın olsun canım

erenhava, callcenter sağolun bilgi için kızlar, yarın 3. günüm kadın doğumda arkadaşım var yarın sabah oraya gitcem, hormon testi için, bakalım artık :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…