- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.861
evet beklediğim cvp geldi ablamdan eğer yumurtalar çok büyürse ağrı yapabiliyormuş bu gün klomen alacağım benim için dua edinde başıma ikiz sevdasından dolayı birşey gelmesin bari:CüvCüv:
belki seninde ikizin olur eftalya ne dersin:CüvCüv:
bazılarının kocalarıda hastanede eşine hedıye getırıyorlarmış bıleklık kolye vs
evet ya aileside istiyor, görümcem kayınvalidem rüyalarında görüyormuş, hehe bana anlatamıyorlarda eşime anlatıyorlarmış, bu tarz konuları sadece eltimle paylaşıyorum !
call center syavuz hadi bu ay yüzümüzü siz güldürün iyi haberleriniz geliyor gibi sanki
bende konuşmam bu konuları eşımın aılesıyle pek.dıkkat etde eltın onlara anlatmasın çunku guven olmaz nede olsa adı eltı
aman aman sen yınede temkınlı ol canımmaşşalahta benim elti çok ayrı bazı şeylerden kendisini somutlamış, oda pek bu konuları büyüklerle paylaşmıyor! oda benimle paylaşıyor canım! o yüzden endişelenmiyorum!
evt heoz başına ış alma bıde bunu duşunmeyelım hayırlısı olsun
kızlar ben doktora gitcem ama adetken mi gitmek gerekiyo tam bilgisi olan varmı? hormon testi falan yaptır diyolar, bilgisi olan var mı?
kızlar ben doktora gitcem ama adetken mi gitmek gerekiyo tam bilgisi olan varmı? hormon testi falan yaptır diyolar, bilgisi olan var mı?
erenhava, callcenter sağolun bilgi için kızlar, yarın 3. günüm kadın doğumda arkadaşım var yarın sabah oraya gitcem, hormon testi için, bakalım artık :uhm:
önemlı değil canım sorun çıkmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?