- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.881
neye bakılcak ki bu testte?
erenhava, callcenter sağolun bilgi için kızlar, yarın 3. günüm kadın doğumda arkadaşım var yarın sabah oraya gitcem, hormon testi için, bakalım artık :uhm:
yani yumurtalama günüm falan söylenirmi onu merak ettimhormonlarınaa
yani yumurtalama günüm falan söylenirmi onu merak ettim
hayır.bundan sonra ıstesen yumurtlama takıbı yaptırırsın ama daha erken oldugu için yapmayabılır dr.ustten muayene eder senı yumurtalıklarında sorun varmı yokm u soyler seamr testı yapar once bıde eger ısterse hormon testı yaptrrsın
call center bu drlar bana kılo ver dıyo ya ben anlamıyrm kız çok kıloluda değil m he nelerı var hamıle kalıyorlar.dıyette yapmama gerek kalmadı bugun doğru duzgun yemek bıle yapmadın bole gıderse kılo yu bu yolla vercem
hayır.bundan sonra ıstesen yumurtlama takıbı yaptırırsın ama daha erken oldugu için yapmayabılır dr.ustten muayene eder senı yumurtalıklarında sorun varmı yokm u soyler seamr testı yapar once bıde eger ısterse hormon testı yaptrrsın
canım onlar ne dediğini biliyorlarmıki ,normal kiloyla bir alakası yok!çok fazla kiloyla alakalı diye biliyorum yıllardır! obezler için geçerli bence! ezberlemişler işte belli bahaneleri! sağlığın önemli bebek için ihmal etmeye gelmez canım!
ben araştyrm da acaba yuzmeye mı gtsem fıtness mı.yuzmeden mıkrop kapar mıyım dıye duşunuyırm şu donemde gercı test yapılıyo ordama ne kadar guvenıcem.dıgerınde de hopla zıpla bıde hamıle kalırsam ozamn ufffffffffffff yaaaaa
evt canım sımır testı her sene yapılan bır test rahım ağzı kanserı varmı yokmu dıye.vajınal muayene oluyorsun dr bı sıvı alıyor senden patalojıye gonderılıyor
hı onu yapmadı bana hain doktor aklinialirimsmile
yukarıdakı lınkı tıkla ayrıntılı anlatıyor neden yapmadıkı dr en once onu yapıyorlar aslında
ooo bu başlık almış başını gitmiş :)
callcenter canım giremiyorum nete özel mesaj çekemiyorum mesaj sayım yetersizmiş
ben de hep hamilelik belirtisi sanmıştım halsizlik,yorgunluk,uyku problemi vardı adetim 2 gün sürmüştü falan malum
sonra boynumda yumrular çıktı doktoraa gittim hipertiroidi(zehirli guatr) mışım hala tahlillerim sürüyor 15inde sintigrafim var :S
ben ümidimi kaybetmek üzereyim valla şuan tiroitle uğraşıyorum
işte böyle arkadşlar her belirtiyi hamileliğe yormayın arada doktora gidip tiroit hormonlarınıza baktırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?