Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call center bu drlar bana kılo ver dıyo ya ben anlamıyrm kız çok kıloluda değil m he nelerı var hamıle kalıyorlar.dıyette yapmama gerek kalmadı bugun doğru duzgun yemek bıle yapmadın bole gıderse kılo yu bu yolla vercem

yani yumurtalama günüm falan söylenirmi onu merak ettim

hayır.bundan sonra ıstesen yumurtlama takıbı yaptırırsın ama daha erken oldugu için yapmayabılır dr.ustten muayene eder senı yumurtalıklarında sorun varmı yokm u soyler seamr testı yapar once bıde eger ısterse hormon testı yaptrrsın

anladım cnm sağol bi baksınlar bakalım ne var ne yok

canım onlar ne dediğini biliyorlarmıki ,normal kiloyla bir alakası yok!çok fazla kiloyla alakalı diye biliyorum yıllardır! obezler için geçerli bence! ezberlemişler işte belli bahaneleri! sağlığın önemli bebek için ihmal etmeye gelmez canım!

simar testi ne demek canım? hormondan farklımı*

ben araştyrm da acaba yuzmeye mı gtsem fıtness mı.yuzmeden mıkrop kapar mıyım dıye duşunuyırm şu donemde gercı test yapılıyo ordama ne kadar guvenıcem.dıgerınde de hopla zıpla bıde hamıle kalırsam ozamn ufffffffffffff yaaaaa

evt canım sımır testı her sene yapılan bır test rahım ağzı kanserı varmı yokmu dıye.vajınal muayene oluyorsun dr bı sıvı alıyor senden patalojıye gonderılıyor

evet canım, çok güzel bir fikir sağlığın acısındanda hem bebeği çok sık üşünmezsin kafan dağılır,spora gitsen çok süper olur bence! eet kesinlikle mikrop kapabilirsin!

bunu ben mi yazmışım diyorum şimdi okurken bilmiyorumkismile
son bir aydır hipertiroidiyle uğraşıyorum şubatın 15inde sintigrafiye girdim girmeden 3 gün önce hayıt tohumu içmeye başlamıştım. o gün tahlillerim normal çıkmıştı hatta doktor bir dahaki randevuya hamileleik için gelirsiniz artık demişti biz de inşaAllah deyip gülmüştük
martın 22sinde adet olmam gerekiyordu adet ağrılarım da vardı hatta bir ağrı kesici bile aldım. normalde her ay adetim gelemden defalaca test yapan ben hiç beklemediğim için test yapmayı düşünmedim hep adetimi bekledim. en son 8.gün annemin ısrarıyla tet yaptım çift çizgiyi gördüm ve hala adet olmadım.
yani hamileyim arkadaşlar zemuszemus
daarısı başınıza rtık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…