Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

cnm adına sevindim tebrik ederim darısı bizimbasımıza artıkzemuszemus

kızlar günaydın
bugün miğdem çok bulanıyor.bir de kasığımın altı bacak birleşim yeri ağrıyor fenayım bugün yaaaa
siz nasılsınız

canıııııııım çok sevindim, hayırlı olsun! Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin, oh yanlızlığına derman olacak minişimiz! özellikle yapmamız gereken bir önerin varmı senin de? farklı olarak!

tebrık ederım canım darısı başımıza

Tebrik ederim arkadaşım, Allah mutlulukla kucağınıza almanızı nasip etsin...

merhaba bende siteye yeni üyeyim ve ikinci çocuğuma hamile kalmak istiyorum.
1,5 senedir korunmuyoruz 7 aydır tedavi oluyorum.biraz zor olcak galiba.hayırlısı

HEOZZZZZZZZZZ çok haklısın sen ılk te bu kadar çok ugraşıyrz ıkıncıde de nasıl ugraşıcaz hıç gözum kesmıyor ıkız ıstıyrm bende ısrarlaaaa.
call center sen ne dıyon bu duruma

kızlar günaydın
bugün miğdem çok bulanıyor.bir de kasığımın altı bacak birleşim yeri ağrıyor fenayım bugün yaaaa
siz nasılsınız

Canım hayırdır acaba hamilemisin? 3.hafta başlıyormuş miğde bulantıları* bugün kaçıncı günün? kaçıncı haftan? benim de karnımda bir ağırlık var !rüyamda arkadaşım hamile değilken kocaman bir kızı olduğunu görmüştüm, bir kaç ay sonra hamile kalmıştı, dün aradım kızı olacakmış, bildin diyor, hehe dedimki kıvırcık sarışın olsun istiorsun ama pırasa saçlı gördüm dümdüz up uzun sapsarı bir kızdı dedim.

HEOZZZZZZZZZZ çok haklısın sen ılk te bu kadar çok ugraşıyrz ıkıncıde de nasıl ugraşıcaz hıç gözum kesmıyor ıkız ıstıyrm bende ısrarlaaaa.
call center sen ne dıyon bu duruma

heoz bana pas vermiyor canım ya! kırıldımı acaba!
İkiz olursa işimi bırakmak zorunda kalırım oyüzden hem kariyer hem iş istiyorum ! Allahımm herkesin gönlüne göre versin! Olur Olur valla senin! çok şeker olurlar kendine güveniyorsan canım gözün bi keserki! pamuk pamuk elleri offf..
bugün 25.günüm

kızlar günaydın
siz nasılsınız

iiyimcnm sen nasılsın umarımbelirtilerin hamile oldugun içindir benimde kasıklarımda agrım hala devam edio bakalım hayırlısı umarım hamilesindirzemuszemus

birisi pkolu diyor diğeri değilsin diyor.ben hep düzensiz adet oluyorum doktor sebebini bulamıyor
stres kaynaklı olabilirmiş.bir arkadaşımda aylardır korunmuyordu sonra doktora gitti.ilk çocuğuna tedaviyle hamile kalmıştı.doktor bundada tedavisiz hamile kalamazsın 4 ay klomen sonra aşılama
demiş.adet olamadığı için söktürücü ve antibiyotik vermiş.kız bunları içti ama bir türlü adet olmadı.
meğer hamileymiş.çok şaşırdık ve şunu anladım herşey bahane Allah ın ol demesi yeterli.eğer verecekse bi şekilde veriyor.teslim olmak lazım.darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…