- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.201
direk gittim eczaneye klomen 50 mg tablet dedim 9.90 aldım
[/QUOTE
hadi hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin peki ikiz olsa taşımada zorlanmazmısın canım vücudun müsaitmi yani yanlış anlama ikiz çok güzel geliyor ama birde hamilelik sürecide bir o kadarda zor oluyormuş canım inşallah senin için en hayırlısı neyse o olur
direk gittim eczaneye klomen 50 mg tablet dedim 9.90 aldım
[/QUOTE
hadi hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin peki ikiz olsa taşımada zorlanmazmısın canım vücudun müsaitmi yani yanlış anlama ikiz çok güzel geliyor ama birde hamilelik sürecide bir o kadarda zor oluyormuş canım inşallah senin için en hayırlısı neyse o olur
cnm belki biliyorsundur benim ve eşimin ikinci evliliği eşimin ilk iki bebeği doğumdan sonra ölmüş üçüncü kız kanadada yıllardır göremiyor çocuk hasreti var hep. benim kız 11 yaşında ikimizde memuruz valla ücretsiz izne falan ayrılırım herhalde şimdilik öyle düşünüyorum yani. başkada çocuk düşünmem ikiz olursa çok kardeş iyidir dimi hemde bu dünyada bu duyguyu yaşamak istiyorum ne bilim içimden hep böyle geliyor. belkide kaderimde vardır ikiz yada yaşayacağım kötü şeyler vardır içimden gelen bu ötesini berisini pek düşünmek istemiyorum şimdilik
cnm belki biliyorsundur benim ve eşimin ikinci evliliği eşimin ilk iki bebeği doğumdan sonra ölmüş üçüncü kız kanadada yıllardır göremiyor çocuk hasreti var hep. benim kız 11 yaşında ikimizde memuruz valla ücretsiz izne falan ayrılırım herhalde şimdilik öyle düşünüyorum yani. başkada çocuk düşünmem ikiz olursa çok kardeş iyidir dimi hemde bu dünyada bu duyguyu yaşamak istiyorum ne bilim içimden hep böyle geliyor. belkide kaderimde vardır ikiz yada yaşayacağım kötü şeyler vardır içimden gelen bu ötesini berisini pek düşünmek istemiyorum şimdilik
kızlar ben gunde 3 4 tane ıncır yıyorum acaba ondan mı bukadr bol yumurta gozuktu
ben çıkıyorum cümleten hayırlı akşamlar dilerim
kızlar nerelerdesiniz
yararı varmıdır * bilmiyorumkismile keşke doktora sorsaydın! bi dahaki randevunda bunu sorsana kuşum bende merak ettim!
heoz call center kalbinizi kıracak birşey söylememişimdir inşallahbilmiyorumkismile
slm kızlar ben geldim
kızlar merhaba ne habersiniz aramıza yeni katılan arkadaşlaaaar merhaba!
erenhava banada ilk evlendiğimde bir doktor pko lusun dedi ama ilk denememde hamile kalmıştım daha sonra başka bir doktorda eğer pko lu olsaydın öyle kolay kolay hamile kalamazdın tedavi görmen gerekirdi dedi bende çok yumurtluyormuşum
kızlar merhaba bugün reglyimin 25.günü hamilemiyim diye düşünüyorum, afedersinizde akıntı gelmeye başladı iki gündür ve akıntım regyli kokusu gibi yani ilginç kokuyor, sizce regylimi olucam?hamilelik belirtisi olabilirmi*
cnm dr daha gtmycem snuçları eşm gosterecek olabılır başka topıklerde de ıncır ıı dıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?