Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call center ne regl belırtısı çıkar artık kafandan bu nu hamıleyım hamıleyım hamıleyım deeeeeeeee

callcenter hiç kasıklarını kontrolediomusn hani biraz bastırınca sertmi cnm hiçbaktınmı

mrb cnm evt ya dr korkuttu bızı drlarada guvenılmıyo

evet öyle hemen ilk diyene inanmamak gerek sonuçta sağlık bu araştırmalı başka doktora danışmalı doktorların hepsi aynı olmuyor sanki önemsemiyorlar o kadar kolay geliyor onlara insanın sağlığı ile ilgili yorum yapmak ama kimiside samimi bir şekilde ilgileniyor öylesini bulmak gerek

eczane önünden gecerken kendimi zor tutuyorum yaaaa:kedi:gebelik tasti almamak icin..oldumu olmadimi acaba varmi die ölüyom meraktan...gittim bir sürü ip aldim minderime kilif örcem.zemuszemusstres atarim diye..kafaya taktikca gelmiyo veletlerkaydirigubbakcemile3

ıyı yapmıssınkaydirigubbakcemile3

kızlar aşk-ı memnuda bıhter hamıle ya kadın çok ısteklı bırlıkt oldu hamıle kaldı.boşuna demıyolar kadının ısteklı olamsıda yumurtlama belırtısıdır dıye demekŞeniz

eczane önünden gecerken kendimi zor tutuyorum yaaaagebelik tasti almamak icin..oldumu olmadimi acaba varmi die ölüyom meraktan...gittim bir sürü ip aldim minderime kilif örcem.stres atarim diye..kafaya taktikca gelmiyo veletler

evet örgü örmek kanıtlanmış bir sakinleştirici doktorlar bile söylüyor aşırıya kaçmadıkca rahatlatır diye bende çok seviyorum örgü örmeyi şimdi kendime şal örüyorum

call center şaşırtıyon kız benı ne iş bir tane testle kapatıcan ayı galıba yapmıyon daha .ıı bu ay kendıne engel olabıldıgıne gore hamılesın sen ole oluyo zaten artık sttres yapmayınca ve test yapmama kararı alınca pat dıye hamıle kaldıgını oğrenıyosunolumunekankayizsmile

walla öle canımya görünce hemen alıversimiz gelio

kızlar aşk-ı memnuda bıhter hamıle ya kadın çok ısteklı bırlıkt oldu hamıle kaldı.boşuna demıyolar kadının ısteklı olamsıda yumurtlama belırtısıdır dıye demekŞeniz

dizilerde hep öyle canim ilk seferde hepsi hamile kaliyolarzemuszemusbenim kankim de daha tam yapamisken hamile kaldievlendi 1 ay beraber olamadilar ama hamile kalmis..benden sonra evlendi suan 6 aylik hamile onu gördükce cok üzülüyorum benim nie olmuyo diye

evet örgü örmek kanıtlanmış bir sakinleştirici doktorlar bile söylüyor aşırıya kaçmadıkca rahatlatır diye bende çok seviyorum örgü örmeyi şimdi kendime şal örüyorum

ewt yaa insani rahatlatiyor ben cok seviyorum oyle islerle ugrasmayi...büyük pufuduk minderim vardi ona tüglü ipten kilif örüyorum basladim hemen ii geldi valla..

olsun 6 ay bıle olsa sende evlılıgını az da olsa oturtmus oldun eşınle vakıt gecırdın ılk zamnlar hemen hamıle kalcan bışe anladan mıde bulantısı vs.bunlarıda duşun uzulme bu gozle bak sende

ewt yaa insani rahatlatiyor ben cok seviyorum oyle islerle ugrasmayi...büyük pufuduk minderim vardi ona tüglü ipten kilif örüyorum basladim hemen ii geldi valla..

bende arada lıf oruyorum başkada bışe bılmıyorum zaten .elıme alıcada bırakamıyorum çok ıyı gelıo gercvekten

olsun 6 ay bıle olsa sende evlılıgını az da olsa oturtmus oldun eşınle vakıt gecırdın ılk zamnlar hemen hamıle kalcan bışe anladan mıde bulantısı vs.bunlarıda duşun uzulme bu gozle bak sende

ewt orasi öyle canim zaten ilk zamanlar istemdim ben tadini cikaralim evliligimz otursun diye..aman iste insan imreniyo istemeye baslayinca..bugun yoldada gördüm hamis bayan cok tatli oluyolar yaa bende istiyommmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…