- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.221
katre
yukarıda kullanıcı panelı var onu tıkla sonra solda avatar değiştır var ordan değiştirebılırsın canım
geçen ay 37 günde olmuştum, bu ay 25 günde oldum canım :uhm:
olabilir ozaman yiyelim canım bol bol!
tesekkür ederim canim..simdi denedim ama yine olmadi sanirim neyse zamanla ögrencez..acemiyiz daha sitede:))))
mrb cnm evt ya dr korkuttu bızı drlarada guvenılmıyo
eczane önünden gecerken kendimi zor tutuyorum yaaaa:kedi:gebelik tasti almamak icin..oldumu olmadimi acaba varmi die ölüyom meraktan...gittim bir sürü ip aldim minderime kilif örcem.zemuszemusstres atarim diye..kafaya taktikca gelmiyo veletlerkaydirigubbakcemile3
olmuşşş
ewt sonunda:))))saol
eczane önünden gecerken kendimi zor tutuyorum yaaaagebelik tasti almamak icin..oldumu olmadimi acaba varmi die ölüyom meraktan...gittim bir sürü ip aldim minderime kilif örcem.stres atarim diye..kafaya taktikca gelmiyo veletler
eczane önünden gecerken kendimi zor tutuyorum yaaaa:kedi:gebelik tasti almamak icin..oldumu olmadimi acaba varmi die ölüyom meraktan...gittim bir sürü ip aldim minderime kilif örcem.zemuszemusstres atarim diye..kafaya taktikca gelmiyo veletlerkaydirigubbakcemile3
kızlar aşk-ı memnuda bıhter hamıle ya kadın çok ısteklı bırlıkt oldu hamıle kaldı.boşuna demıyolar kadının ısteklı olamsıda yumurtlama belırtısıdır dıye demekŞeniz
evet örgü örmek kanıtlanmış bir sakinleştirici doktorlar bile söylüyor aşırıya kaçmadıkca rahatlatır diye bende çok seviyorum örgü örmeyi şimdi kendime şal örüyorum
dizilerde hep öyle canim ilk seferde hepsi hamile kaliyolarzemuszemusbenim kankim de daha tam yapamisken hamile kaldievlendi 1 ay beraber olamadilar ama hamile kalmis..benden sonra evlendi suan 6 aylik hamile onu gördükce cok üzülüyorum benim nie olmuyo diye
ewt yaa insani rahatlatiyor ben cok seviyorum oyle islerle ugrasmayi...büyük pufuduk minderim vardi ona tüglü ipten kilif örüyorum basladim hemen ii geldi valla..
olsun 6 ay bıle olsa sende evlılıgını az da olsa oturtmus oldun eşınle vakıt gecırdın ılk zamnlar hemen hamıle kalcan bışe anladan mıde bulantısı vs.bunlarıda duşun uzulme bu gozle bak sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?