Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

benim niye olmmyor diye çok üzüldüğün için olmuyor canım erenhava ne diyor stres en büyük engel diyor aceba yine olmayacakmı diye düşünerek girilen ilişkide zaten stres bütün hormonları baskılıyor canım Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak hayırlısıyla ama seninde rahat olman gerek kendini motive etmelisin

ewt yaa insani rahatlatiyor ben cok seviyorum oyle islerle ugrasmayi...büyük pufuduk minderim vardi ona tüglü ipten kilif örüyorum basladim hemen ii geldi valla..

bende tüylü ipten paspas örmek istiyorum bi arkadaş örmüş çok hoşuma gitti yumuşacık

stresin nekadar etkili oldugunu kuzenimden biliyorum ama elimde deil..insan ister istemez düsünüyo aklina geliyo..Rabbim hayirlisiyla hayirli bi zamanda versin insss hepimize...

ör ör cok güzel oluyo bende ördüm mutfagima cok hos duruyo tavsiye ederim...

ne güzel kaç gr ip gitti canım kaç no şiş vs nasıl büyüklüü filan halı gibimi benim çok hoşuma gidiyor

test moduna gırdın sen call center test yap heycanlan yıne

kızlar biliyorsunuz ben bu ay erteledim hiç korunmasız ilişkim olmadı ama bende daha hastalanmadım 1 nisandı adet tarihim önümüzdeki atda burda yokum ertelemek zorundayım aceba hamilmiyim heyecanını yaşamakta ayrı bir güzel

opuyorumnanaktan
erteledın ya stres yok ondan hamıle kalmıştırsın

ne güzel kaç gr ip gitti canım kaç no şiş vs nasıl büyüklüü filan halı gibimi benim çok hoşuma gidiyor

7 no sisle ördüm 1 kilo sakalli iple ördüm nereye ceksen oraya gidiyo birazda sündürdüm altina kaydirmaz diktim üstünede beyaz cicek örüp diktim cok güzel oldu..büyüklügüde klozet takimlarin oluyo ya dikdörtgen okadar oldu

ultrasonda yumurtladıgım bellı olduya 10.gunu baktırmıstım ya bugun 13 gunum kızlar afedersınızde vajınama dokundugumda kayganlık.aklınızda bulunsun yumjurtlama belırtısı ozamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…