- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.241
dizilerde hep öyle canim ilk seferde hepsi hamile kaliyolarbenim kankim de daha tam yapamisken hamile kaldievlendi 1 ay beraber olamadilar ama hamile kalmis..benden sonra evlendi suan 6 aylik hamile onu gördükce cok üzülüyorum benim nie olmuyo diye
ewt yaa insani rahatlatiyor ben cok seviyorum oyle islerle ugrasmayi...büyük pufuduk minderim vardi ona tüglü ipten kilif örüyorum basladim hemen ii geldi valla..
benim niye olmmyor diye çok üzüldüğün için olmuyor canım erenhava ne diyor stres en büyük engel diyor aceba yine olmayacakmı diye düşünerek girilen ilişkide zaten stres bütün hormonları baskılıyor canım Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak hayırlısıyla ama seninde rahat olman gerek kendini motive etmelisin
callcenter hiç kasıklarını kontrolediomusn hani biraz bastırınca sertmi cnm hiçbaktınmı
callllll centerrrrrrrr nerdesın kız
bende tüylü ipten paspas örmek istiyorum bi arkadaş örmüş çok hoşuma gitti yumuşacık
:::::::::::::::::::::::::::
ör ör cok güzel oluyo bende ördüm mutfagima cok hos duruyo tavsiye ederim...
ne güzel kaç gr ip gitti canım kaç no şiş vs nasıl büyüklüü filan halı gibimi benim çok hoşuma gidiyor
kaymazmı ama yaa
test moduna gırdın sen call center test yap heycanlan yıne
kızlar biliyorsunuz ben bu ay erteledim hiç korunmasız ilişkim olmadı ama bende daha hastalanmadım 1 nisandı adet tarihim önümüzdeki atda burda yokum ertelemek zorundayım aceba hamilmiyim heyecanını yaşamakta ayrı bir güzel
altına kaymaz seriyorlar kaymıyor canım kimiside dikiyor
ne güzel kaç gr ip gitti canım kaç no şiş vs nasıl büyüklüü filan halı gibimi benim çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?