- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.261
ooooo!!!!bütün millet burdaymış yahu:)))slm kızlar!ne var ne yok?a.s.
ooooo!!!!bütün millet burdaymış yahu:)))slm kızlar!ne var ne yok?
kızlar ne yemek yapcksnz akşama
icli manti mercimek corba salata
bende kofte makarna çorba salata
kız sana mı gelsek yemeğe aceba menü çok güzel
ay senin de öyle siz bugün benim sevdiğim yemekleri yapmışsınız bu gün
off kızlar daha toplanamadım evin temizliği var daha ev sıfır ööle olunca da tabi inşaat pisliği temizlemek lazım bu ay maddi durumlar da nanay bi yandan da çalışıyorum...ay deliriciğim yaniiiiii...!!!!!!!!!!!anca akşamları temizlik yapabilirim sanırsam...ama ona da kuvvetim kalmıyo bu ara işler biraz açıldı...
eee beni boşverin yahu okumayalı gene çok şey birikmiş sadece bugününkiler bile o kadar çok kiii...hmmm bensiz kaynatmışınız sizi siziiii:)))))
aramıza yeni gelenlere selamlar olsun bu arada hoşgelmişsiniz kızlar...
eee test yapan eden adeti biten yumurtlaması süren...ne alemdesiniz merak ettim yahu:)))
bu arada ben her sabah ısımı ölçüyorum inanır mısınız hep 35.8 falan çıkıyo çok mu soğuk bi tipim acaba?biraz düşük gibi geldi bana ama hep aynı çıkınca normaldir sanırım dedim...bi de bu ay reglim uzun sürüyo kızlar dün bitmesi gerekiyodu hala misafirler geliyo diyorum gelmeyin işim var gücüm var çalışmalarım var ama yok bitemedi kırmızılar...:))))klava:
ohhhh ne guzel sıfır eve gırıyosun ınşaat pıslıgını temzlemek elalemın pıslgını temızlemkten ıyıdı rcanım.haklısın çalısıyosun ya zor olur yakın olsaydık gelırdık sana topluca.
kız ben pkolu değilmışım dun başka dr gttm.buyuk bı heycanla call centere beklıyrz sanırım bu ay o yuzumuzu guldurecek.sonrada syvz var sırada
ohhhh ne guzel sıfır eve gırıyosun ınşaat pıslıgını temzlemek elalemın pıslgını temızlemkten ıyıdı rcanım.haklısın çalısıyosun ya zor olur yakın olsaydık gelırdık sana topluca.
kız ben pkolu değilmışım dun başka dr gttm.buyuk bı heycanla call centere beklıyrz sanırım bu ay o yuzumuzu guldurecek.sonrada syvz var sırada
ne güzell dr mu yanilmis banada dedi pko var die belkide deilimdir bak simdi baska dr ye de gideyim ben
ayyyy canım benim çok sevindim yahu ah bu doktorlar var yaaaa...klava: birisinin dediğini öbürküsü tutmuyo işte..iii yapmışsın canım başka doktora gitmekle...
evet haklısın başkasının pisliği insana daha bi zor geliyo hele bazı tipler evi ahıra çeviriyolar yani afedersiniz bu aradamutfak dolapları falan hep yeni kapılar falan..hayırlısı bakalım artıkın:)))callcenter hala adet olmadı mıııı ??? delikafadulden oh my goooddd!!!:)))
ee test neyim yapmıştır sanırsam küüü....bişey çıkmıyo mu testte?kaç gün gecikti onun epey gecikti ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?