Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

adet olursan bı dr gt bakalım neden boyle aksıyor gercı nedenı streste olsun kontrol olmakta fayda var

cnm strese giriyoruz ondan gecikiyor belki bir ayda stres yapmadan durabilsek keşke.umudunu kesme bekle hamilesindir cnm ya bekle biraz daha lütfen.

Belim kopacak gibi ağrıyor, yeni başladı, olup kurtulmak istiyorum, hepiniz sağolun kızlar! ama gerçekten zor bir durum atlattım, sağlık olsun !

geçmiş olsun canım yeni geldim doktordan geçmişi okudum, bayağı moralin bozulmuş, takma kafana canım hayırlısı neyse o olsun, bak bende regl oldum bi daha ki sefere diyip bekliyorum işte, üzme kendini rahat olmaya çalış olumunekankayizsmile

kızlar yaa benim hala kasık tarafımda sert bir şişlik var taş gibi sanki çok sert daha adetime 8 gün var bende meraklardayım.

kızlar yaa benim hala kasık tarafımda sert bir şişlik var taş gibi sanki çok sert daha adetime 8 gün var bende meraklardayım.

neden acaba sende dıger belırtılerde vardı dımı ınşş hamılelık belırtısıdır eger ıgne batar gıbı oluyorsa yumurtlama belırtısıymış

neden acaba sende dıger belırtılerde vardı dımı ınşş hamılelık belırtısıdır eger ıgne batar gıbı oluyorsa yumurtlama belırtısıymış

yok cnm iğne batması falan yok şuan için ateş basması ,üşüme ara ara miğde bulantısı birde hafif göğüs acıması var birde işte kasıktaki sert şişlik.
hafta sonu kendimi okuttum komşumuza hacı bir teyze kadın okumaya başladı direk dediki senin sağ kasığında birşey var ne dedi ben domdum kaldım kist var dedim evet dedi ama bebeğin olacak merak etme dedi bana heyecanlandım umarım yakın bir zamanda olur okunmuş buğdayda verdi 7 gün içicem

Belim kopacak gibi ağrıyor, yeni başladı, olup kurtulmak istiyorum, hepiniz sağolun kızlar! ama gerçekten zor bir durum atlattım, sağlık olsun !

call canım eminim senin için çok zor bir durum olmuştur birden umutlanıp sonra umudunu tersini görmek zor ama nedense benim içimde senin güzel haberini alıcaz diye bir his var hala kan testiyle arkadaşın birinede hamile deemişler kesinlikle yorma kendini sürekli yat demişler 15 gün sonra kontrole gel demişler hamile diye 15 gün hiç yataktan kalkmadı bebekler gibi bakıldı ama 15 gün sonra ise hiç gebelik falan yaşanmamış yok öyle birşey demişler malesef bu tür şeyler yaşanıyor sen sıkma canını lütfen rabbim mutlaka bir güne nasip etmiştir ama bekletiyo işte yumurcaklar...

acaba bebek mı var sağ tarafta.bende ınanırım boyle şeylere ınş hayırlısı olur senın ıçın

suan içimden ne gecio kızlar bilomusun eczaneye gidiptest almakgecioo kendime engelolmaya calısıorumeyvahedigeldismile

acaba bebek mı var sağ tarafta.bende ınanırım boyle şeylere ınş hayırlısı olur senın ıçın

benim kistim sağ taraftaydı kadın onumu gördü acep dedim içimden ama sağ tarafında bişey var bir üşüme var dedi bana anlamadım ki inş bebiş vardır yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…