- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.481
Bekliycem kızlar test yapmak istemiyorum, yoruldum artık, bu hafta içi olmam lazım , olmazsam pazartesi sabah yaparım, geç gelirse kırmızılar yine doktora gidebilirim, şuan pek sağlıklı düşünemiyorum, bu yüzden fazal yorum da yapmam doğru olmayabilir, zaten belirtimde yok bugün hepsi psikolojikiş, kan testinde sorun olduğunu düşünmüyorum idrar testinde sorun vardı bence..
Bu aralr inş hayırlısı olsun bu ay inş syavuz, eftelya dan haber alırız.
Belim kopacak gibi ağrıyor, yeni başladı, olup kurtulmak istiyorum, hepiniz sağolun kızlar! ama gerçekten zor bir durum atlattım, sağlık olsun !
yanlış anlamış olabılırsın canım folıc plus gunde uç adet.hamıleykende folıbola başlıycaksın gunde bır tane
kutunun üzerindede yazıyo canım 4 te bir diye ama şimdi baktımda folbiolmuş
temızlık yaptım sabahtan berı dıp koşe öldum bıde akşama mısafr var yaa
kızlar yaa benim hala kasık tarafımda sert bir şişlik var taş gibi sanki çok sert daha adetime 8 gün var bende meraklardayım.
sağol eftalya oooo senın ışın baya zor hamıle kalırsan bıde bu ay zor olmuycakmı taşınmak
kızlar yaa benim hala kasık tarafımda sert bir şişlik var taş gibi sanki çok sert daha adetime 8 gün var bende meraklardayım.
neden acaba sende dıger belırtılerde vardı dımı ınşş hamılelık belırtısıdır eger ıgne batar gıbı oluyorsa yumurtlama belırtısıymış
Belim kopacak gibi ağrıyor, yeni başladı, olup kurtulmak istiyorum, hepiniz sağolun kızlar! ama gerçekten zor bir durum atlattım, sağlık olsun !
yok cnm iğne batması falan yok şuan için ateş basması ,üşüme ara ara miğde bulantısı birde hafif göğüs acıması var birde işte kasıktaki sert şişlik.
hafta sonu kendimi okuttum komşumuza hacı bir teyze kadın okumaya başladı direk dediki senin sağ kasığında birşey var ne dedi ben domdum kaldım kist var dedim evet dedi ama bebeğin olacak merak etme dedi bana heyecanlandım umarım yakın bir zamanda olur okunmuş buğdayda verdi 7 gün içicem
acaba bebek mı var sağ tarafta.bende ınanırım boyle şeylere ınş hayırlısı olur senın ıçın
suan içimden ne gecio kızlar bilomusun eczaneye gidiptest almakgecioo kendime engelolmaya calısıorumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?