- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.501
kolay gelsin canım ev taşımakta başka bir dert valla çok zor gerçekten eşyalar kuruluyken anlamıyosun ama toplamaya başlayıncada topla topla bitmiyo:)kolay gelsin cnm bende yapcam ama temizlik diil ev toplancak benimtasıncas cok işim var bu ay coookkk
test için erken değilmi canım
kolay gelsin canım ev taşımakta başka bir dert valla çok zor gerçekten eşyalar kuruluyken anlamıyosun ama toplamaya başlayıncada topla topla bitmiyo:)
erken cnm ya da işte nefis engel olmaıorum aklıma geliooo daha koskoca 8gün var senle aynı gündeyis bakalım hayırlısı olsunn
13 nisan dimi seninde üfff belirtin filan varmı bak ben bile duruyorum adetim geçmeden test yapmam ben valla çok erken çünkü
saol cnm evet zor olucak benimiçin amakiradan cıkıcass kendi evimize ALLAH yardımcımolsun artıkk ne diyimmm
evet cnmm işte kasılarımda agrıo oluo senin dedin gibide sertlik var gögüslerim sis acı hiissi var arada ölee
bence nefsine hakim ol ve yapma test ben 2 ay önce yaptım o yanlışı adetimden önce test yaptım ve sonuç pozitifti ama sonra düşürdüm sonrasında çok pişman oldum test yapmasaydım hiç o duyguları yaşamıyacaktım
hayırlısı cnm inş bu ay hamileler çoğalır.rabbim isteklerimizi geri çevirmesin.
göğüslerimde hafif ağrı var oda böyle sıkarsam normalde yok önceden reglime bir hafta kala çok ağrırdı üstüne bile yatamazdım şimdi ise okadar değil kimbilir herşeyi hamileliğemi yoruyoruz ne
oooo çok güzel o zaman yorgunluğada değer yeni ev yeni evede bir bebiş gelir inşallah hayırlısıyla çifte mutluluk yaşarsınız canım...
öncelikle cok cok gecmişolsun seni anlıorum bende 4ay önce düşük yaptım cok zorrr
eftalya hayırlıs olsun yenı evın cnm yenı gule gule oturun
doktor 2 ay bekle dedi bende temmuzda ev taşıyacağım sanırım doğru zaman değildi hayırlısı artık temmuzdan sonra düşüneceğim bidaha yaşamak istiyorum o duyguyu çok kısa sürdü ama güzeldi
ya kızlar benımde canım sureklı bışeyler yemek ıstıo canım cekıo ne gorsem alıyorum acaba erken dolennmemı oldu daha 15 gunumzemuszemus ama yok yok daha erken bana.ama gecenm aylardakı gıbı streslı değilm eşimi zorlamyrm hadı çalışam çalışalm dıye bu ay vbı rahatlık var bende ama anlamdım
bıtter gecmış olsun aynı olay benım başımdanda gectı hayırlısı olsun dıycez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?