Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kaızlar akşama eşimın tarafından geleckler uç bayan yaşlarıda benden oldukca buyuk.
borek pasta kısır patates slatası yapıcam yeterlımı sızce ıkısı ılk defa gelecek başka ne yapım

benımkıde planlı değildı ama tatılması gereken çok gzl bı duygu bızım kısı kısa surdu o ayrı ben 9 ay kendıme gelemdım.kendını suçlama sağlıklı bı bebk tutunurmuş ne olursa olsun yaşarmış demkkı sağlıklı değilmış bende kendımı çok suçladım hıçbırşey yıyemıyrdm aç kaldım ondan dıyrdm ama drlar bana kızıyor sağlıklı olsaymış tutunurmuş ne olursa olsun

kaızlar akşama eşimın tarafından geleckler uç bayan yaşlarıda benden oldukca buyuk.
borek pasta kısır patates slatası yapıcam yeterlımı sızce ıkısı ılk defa gelecek başka ne yapım

bence yeterli ama kurabiye olabilir yada tuzlu pasta dün tuzlu pasta yaptım bende harika oldu bölehazır gibi oldu aynen cok basitti tarifi istersen verebilrim

niye düşük yaptın cnmm sebebineymişş

doktor genelde olur böyle ilk gebeliklerde herhangi bişeye bağlama dedi ama o mümkün değil işte.ben çok stresli bir zaman denk geldim iş ile ilgili ben ona bağlıyorum.iş yerinde bişeye üzüldüm ve o anda bir acı hissettim akşamada leke gelmişti ben o an oldu diyorum.ama şunu da biliyorum bu dünyada yiyip içeceği olan bebekler ne olursa olsun geliyor dünyaya

ne kadar uzulme desek boş zamanla atlatırsın ınşş hayırlısı olsun

ver canım kolaysa yapım

1 PAKET MARGARİN (ERİMİŞ)
1 YUMURTA(SARISI İÇİNE AKI ÜSTÜNE)
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
1 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1,5 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN
2ÇAY BARDAĞI SUSAM yaklasık 15dkmı falan aldı böle agıza atınca cok güzel dagılıoo

evet bende allah izin verdiyse dünyaya gelmesini ne olursa olsun düşmezdi diye sürekli telkin ettim kendimi ama genede için farklı konuşuyor.dikkat etmedin işte kendini üzmeseydin vs vs bitmiyoki.benimk de çok kısa sürdü ama bide hep şöyle düşündüm yaa onu ultrasonda görseydim o daha kötü olurdu sanırım.

akı nasl ustune akınımı surcem ustune
bıde kaç dakıka dınlendırcem hamıuru

ben hiçdinlendirmedim cnm ya hamuru direk malzemelri koydum yogurdum halka halka yapisun sonra yumurta akına buluyosun sonra susamabatırıosunn bu kadar dün yaptım hamur hemen toparlandııı basit tarif güzel olduu

onca ay gecipte bişey olsaydı ozman hiçdayanamzadıkk bizim bikomsu var kadın 9ay tasıdı karnında hastaneye gitmiş dogum die yatırmıslarr bende bişey yok die gelmiş bi kac gün sonra ölmüşcocuk karnında

Son düzenleme:

evet işte hep bunları düşündüm ve allah'a şükrettim yaa işte değişik bir durum bir yandan üzülüyorsun bir yandan da yaa şu olsaydı ya bu olsaydı diye düşünüp kendini şanslı hissediyosun.bide çıkardığım bir ders daha var bidaha öyle herkese söylemeyeceğim belirli bir süre.hala geçmişolsun diye arayanlar var

bende eger hamile kalırsam hemen sölemeyi düşünmüorumm öncekinde ögrendi herkess insanın morali bozuluo yaaa

bıtter anlıyrm senı bıde eşimin tarafından arıyolardı benı nıye bıze haber vermedınz dıye benı suçluyorlardı telde bebgımmı oldu dıycektım dedım bende aklıma gelıyor da ama ıyı azarladım onları ben kendı derdıme duşmuşum bıde bana tavır yapıyolar.onlardan bırıde bu akşm bana gelcek analmıyorm bu ınsanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…