- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.541
bıtter anlıyrm senı bıde eşimin tarafından arıyolardı benı nıye bıze haber vermedınz dıye benı suçluyorlardı telde bebgımmı oldu dıycektım dedım bende aklıma gelıyor da ama ıyı azarladım onları ben kendı derdıme duşmuşum bıde bana tavır yapıyolar.onlardan bırıde bu akşm bana gelcek analmıyorm bu ınsanları
gorumce deme bana tuylerım dıken dıken oluyo
insanlar bazen ağızlarından çıkanları duymuyorlar ilginç bir yorum yapmış görümcen belkide içinden geçeni farkında olmadan dışa vurmuş.insan hamileyken daha duygusal oluyor bide karşındakinin mutluluğuna ortak olmasını beklerken hiç doğru bir cümle olmamış.boşverelim bunları eşlerimiz önemli önce ben tekrar o mululuğu görmek isterim eşimin gözlerinde 5 yıllık evliyim daha hiç paylaşmamıştı benimle bebk istediğini ben istemiyorum diye.ama hamile olduğumda böyle olmadığını gördüm.
eftalya yuvarlak yapmak zor oluo kız tutmuyo bıude susam yetmedı takvıye yaptım
nöffff bu ay saçma sapan bişey oldu yahu. klomene 5. gün başlamam gerekirken 6. gün başladım 5 gün içmem gerekirken 4 gün içtim. yumurtalar olmuşmu çatlatma iğnesi gerekirmi diye kontrole bile gitmedim. haftasonunu yay gibi gergin geçirip hiç bir geceyi değerlendirmediğim gibi o kadar sinirliydimki bebek fikrinden bile vazgeçtiğimi ve asla düşünmediğimi eşime bağıra çağıra söyledim. ne yapacam ben ya:uhm:
nöffff bu ay saçma sapan bişey oldu yahu. klomene 5. gün başlamam gerekirken 6. gün başladım 5 gün içmem gerekirken 4 gün içtim. yumurtalar olmuşmu çatlatma iğnesi gerekirmi diye kontrole bile gitmedim. haftasonunu yay gibi gergin geçirip hiç bir geceyi değerlendirmediğim gibi o kadar sinirliydimki bebek fikrinden bile vazgeçtiğimi ve asla düşünmediğimi eşime bağıra çağıra söyledim. ne yapacam ben ya:uhm:
ya heoz senın zaten sorunun yokkı sen ılacı ıkız ıçın ıçmedın mı yumurtlamıssındır ışte.yumurtlama sorunu olana klomen verıyolar.ayrıca eşınıde takma kafan sankı hukumdarlık onlarda bıraz yuz verme kendı soylesın bebk ıstedıgını benım eşimde gamsız gıbı duruyrdu dr bana pko dedı şok oldu adm napcagını bılemedı şimdi kendı koşuyo peşımden bugunde tathlıllerımı gostermeye gttı bırak bırazda o duşunsuınklava:
ya erenhava beni anlayabiliyormusun bilmiyorum çünki kendimi bile anlamıyorum .
sana saçma sapan gelebilir ama bu 2. evliliğim ya kızımda eşimde çok istiyor bebeği ama eşimle sigara yüzünden hemen hemen hergün tartışıyoruz ayrıca kızıma kızdığı ve kızımın üzüldüğü zamanalrda ona karşı nefret oluşuyor ve bebek olayından vazgeçiyoerum sinirli bir yapısı var ve sinirlenince kapıları ve eline geçen herşeyi çarpıyor. bu beni delirtiyor. bazen diyorumki al kızınıda çek git yeniden bir düzen kur bebek senin neyine diyor. bir yanım ise bu dünyadan tek çocukla göçüp gitme diyor. eğer ayrılırsam asla bir daha evlenmem. bocalayıp duruyorum sabahtan beri bebek takımlarına bakıyorum. herkes benim bu ikilememden öyle sıkıldıki hatta ben bile:tomato:
çok uzuldum canım çok ıyı duşun bence bebk ışını bıraz ertele sen analaybılıyorum senı kızın ıçın uzulursun tabı eşin ne dese alınırsın sen şimdi.bızde eşlerıme kızınca hemen çocuk fıkrını kafamızdan atıyıruz ama bızımkı anlık oluyor senın kı çok farklı canım gercekten çok ıyı duşun kızın da bu durmda etkılenır.sıgara konusundada bırakman lazm ama azalt barı yada ondan gızlı ıç fark ettırmemyeye çalış
bazen çok yorulduğumu ve kendime yeni bir düzen kumam gerektiğini düşünüyorum. eşim benden 11 yaş büyük 41 yaşında bu saatten sonra yeniden düzen kurup çocuk sahibi olması zor. inanmayacaksın ama onun için üzülüyorum
kızlar dr tahlıl ıstemıştı bı kaç tane eeşim gostermış aradı benı hıçbır sorun yok mukemml demış.sızde sorun yok zaten hamıle kalbılr rahatlıkla demış ama yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp etmenız lazm dedmş
kızlar dr tahlıl ıstemıştı bı kaç tane eeşim gostermış aradı benı hıçbır sorun yok mukemml demış.sızde sorun yok zaten hamıle kalbılr rahatlıkla demış ama yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp etmenız lazm dedmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?