Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

sen çocuk olayından dolayı gergınsın bence bıraz atmaya çalış kafandan stresten çatıyoruz kocalarımıza.aslında 11 yaş çok buyuk bı yaş değil kaç yıldır evlısınz

2,5 yıldır evliyiz. ya bebek olurda dayanamaz ayrılırsam nasıl yaşarım bu kadar vicdan azabıyla

yok adet tarihinden itibaren 11. günümdeyim

hadi cnm hayırlısı sıkı çalışta hemen bize bebiş haber ver

sağol canım bugun 15 gunum çalışyrz da bakalım ne olcak.eşim aradı dr gttıya o bugun sonuçlar ıçn ne çok hasta vardı hepsınınde bebgı olmuyormuş halıne şukret dedı bana dr demış

2,5 yıldır evliyiz. ya bebek olurda dayanamaz ayrılırsam nasıl yaşarım bu kadar vicdan azabıyla

daha çok da olmamış evlenelı ılk evlılık ten dolayı sız gergınsınzdr eşinınde ıkıncı evlılıgı aynı şeylerı yaşamaktan korkutugunz ıçındır bu kadr sıkıntılı olmanz bıraz zamana bırak canım yerıne otursun ııce senın durum bızlerden farklı bızım kı bı sende anca otursa senın ıkı sene de anca oturur çunku sız daha tedbırlı davranırsınz bıraz ara ver rahatla.benı sakın yanlış anlama boyle soyledıgım ıçınde gercekten çok uzuldum

sağol canım bugun 15 gunum çalışyrz da bakalım ne olcak.eşim aradı dr gttıya o bugun sonuçlar ıçn ne çok hasta vardı hepsınınde bebgı olmuyormuş halıne şukret dedı bana dr demış

öyle cnm tek biz değiliz ne insanlar var bazılarıda çocuklarını doğurup doğurup sokağa atıyorlar bir haber okudum sabah mahvoldum.bursada bir kadın 5 saat önce doğurduğu bebeğini çöp poşetine koyup bir inşaata bırakmış hemde kız bebek yavrum bebk morarmaya başlamış soğukta allahım ne insanlara bebek veriyor düşün.
sizdede bir sorun yok ne güzel çalışın düzenli olacak inş.

sağol içten duyguların için

evt ne ınsanlar var ya o kadın nasıl can vercek. beş dk zevk ıçın .barı bu haltı yıyosunuz onenlemını alın dımı ne gunahı var o bebgınklava:

coksevindim canım hakkında hayırlısı olsun..

tşk canm eftelya o kadar kotu deıl ılk tepsı oyle oldu ust kısma yokm ayı unutmusum ondan.ıkıncısı gayet ıı oldu ılkını ben bıtrırınm zaten gercekten çok lezttlı saol

ya okadar heyecanlanmıştımki erenhava eşimide strese soktum sonra fos, gebelik testi bir tane yapıp çift çizgi görürsen ikinciyi muhakkak farklı markada denemn lazım, hemen kan testine gitmemeliyiz.

ya okadar heyecanlanmıştımki erenhava eşimide strese soktum sonra fos, gebelik testi bir tane yapıp çift çizgi görürsen ikinciyi muhakkak farklı markada denemn lazım, hemen kan testine gitmemeliyiz.

zaten doktorlarda dio adet gecmeden kan testide yaptırmayın idrarda ama biz yapiveriorus hemen insallah gec döllenme olmustur cnm yaaa ve sen insallah hamilesindirr

syavz haberlerde duydunmu bılmyurn unıversıte oğrencısı memleketıne gıderken otobus mola vermış molada doğurmuş bebgı çöpe atmış gıtmış kız

yarin inss hayirli haberler aliriz kizlardan..bugun dua ediyorum..call center napti merak ediyorum bide adeti11 gün gecen arkadas ins vardir bebisler...yarin ilk isim burayi okumak olacak:)))ii aksamlar

canım çok sağolun ! inş bebeişim görürde biran önce gelir, henz regyli olmadım, moralim biraz yerine gelir gibi, giripte siizn de canınızı sıkmak istemedim, şimdi iyiym ama!

çok merak ettk senı hafta sonu ben bılıyrdum test yapcagını dayanamıycagını.ben bıle heycanlandım senı duşunemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…