- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.561
sen çocuk olayından dolayı gergınsın bence bıraz atmaya çalış kafandan stresten çatıyoruz kocalarımıza.aslında 11 yaş çok buyuk bı yaş değil kaç yıldır evlısınz
şuanda gördüğünüz tedavinin sürecini tam olara bilmiyorum ama çok fazla sabır ve morale ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.şimdi herhangi bişey yapmadığınız için bu ay boş mu geçmiş oluyor.
hadi cnm hayırlısı sıkı çalışta hemen bize bebiş haber ver
2,5 yıldır evliyiz. ya bebek olurda dayanamaz ayrılırsam nasıl yaşarım bu kadar vicdan azabıyla
sağol canım bugun 15 gunum çalışyrz da bakalım ne olcak.eşim aradı dr gttıya o bugun sonuçlar ıçn ne çok hasta vardı hepsınınde bebgı olmuyormuş halıne şukret dedı bana dr demış
daha çok da olmamış evlenelı ılk evlılık ten dolayı sız gergınsınzdr eşinınde ıkıncı evlılıgı aynı şeylerı yaşamaktan korkutugunz ıçındır bu kadr sıkıntılı olmanz bıraz zamana bırak canım yerıne otursun ııce senın durum bızlerden farklı bızım kı bı sende anca otursa senın ıkı sene de anca oturur çunku sız daha tedbırlı davranırsınz bıraz ara ver rahatla.benı sakın yanlış anlama boyle soyledıgım ıçınde gercekten çok uzuldum
öyle cnm tek biz değiliz ne insanlar var bazılarıda çocuklarını doğurup doğurup sokağa atıyorlar bir haber okudum sabah mahvoldum.bursada bir kadın 5 saat önce doğurduğu bebeğini çöp poşetine koyup bir inşaata bırakmış hemde kız bebek yavrum bebk morarmaya başlamış soğukta allahım ne insanlara bebek veriyor düşün.
sizdede bir sorun yok ne güzel çalışın düzenli olacak inş.
evt ne ınsanlar var ya o kadın nasıl can vercek. beş dk zevk ıçın .barı bu haltı yıyosunuz onenlemını alın dımı ne gunahı var o bebgınklava:
eftalya altını yaktım bıraz yaglı kağıda aldandım yakmaz dıye bakamdım
kızlar dr tahlıl ıstemıştı bı kaç tane eeşim gostermış aradı benı hıçbır sorun yok mukemml demış.sızde sorun yok zaten hamıle kalbılr rahatlıkla demış ama yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp etmenız lazm dedmş
call center gec dollenme olmuş olabılır son adet tarıhını gecsın bende gecen aylarda çift çizgı gormuştum hemen kan testı yaptrdım sonuç negatıf ama ordakı dr demıştıkı adet gunun 5 gun felan gecerse tekrar kan testı yaptr adet olana kadar bırlıkte olmayın demşti
ama her yer susam oldu:)))))))
call center h.içi aktıf oluyor.ayy ınş olumlu sonuç verır bıze.
ya okadar heyecanlanmıştımki erenhava eşimide strese soktum sonra fos, gebelik testi bir tane yapıp çift çizgi görürsen ikinciyi muhakkak farklı markada denemn lazım, hemen kan testine gitmemeliyiz.
yarin inss hayirli haberler aliriz kizlardan..bugun dua ediyorum..call center napti merak ediyorum bide adeti11 gün gecen arkadas ins vardir bebisler...yarin ilk isim burayi okumak olacak:)))ii aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?