- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.581
canım çok sağolun ! inş bebeişim görürde biran önce gelir, henz regyli olmadım, moralim biraz yerine gelir gibi, giripte siizn de canınızı sıkmak istemedim, şimdi iyiym ama!
cnm istemediğim bir yere verdiler beni bende beni işten çıkartın dedim bakalım haber bekliyorum bıktım artık işkence gibi çektiğim
olumsuz testen sonra bı sure kendımıze gelemıyrz haklısın ama nıye sıkılalımm daha çok merak edıyo bole ınsan ne durumdasın dıye
cnm sen kaçgünde bir oluyordun ki üzülme hemen yaa dur bakalım
geçmiş olsun canım yeni geldim doktordan geçmişi okudum, bayağı moralin bozulmuş, takma kafana canım hayırlısı neyse o olsun, bak bende regl oldum bi daha ki sefere diyip bekliyorum işte, üzme kendini rahat olmaya çalış olumunekankayizsmile
kolay gelsin cnm bende yapcam ama temizlik diil ev toplancak benimtasıncas cok işim var bu ay coookkk
canım sıkma canını* sonuç alabildinmi* haber varmı?
canım ortalama 30 günde bir oluyorum sanırım.
istemediğim yere gönderiyorlar beni yada istifa et diyorlar arada kaldım kafayı yiycem cnm 2 gün içinde cevaıbımı iletmem lazım çıkmazdayım sanki
call canım eminim senin için çok zor bir durum olmuştur birden umutlanıp sonra umudunu tersini görmek zor ama nedense benim içimde senin güzel haberini alıcaz diye bir his var hala kan testiyle arkadaşın birinede hamile deemişler kesinlikle yorma kendini sürekli yat demişler 15 gün sonra kontrole gel demişler hamile diye 15 gün hiç yataktan kalkmadı bebekler gibi bakıldı ama 15 gün sonra ise hiç gebelik falan yaşanmamış yok öyle birşey demişler malesef bu tür şeyler yaşanıyor sen sıkma canını lütfen rabbim mutlaka bir güne nasip etmiştir ama bekletiyo işte yumurcaklar...
benim kistim sağ taraftaydı kadın onumu gördü acep dedim içimden ama sağ tarafında bişey var bir üşüme var dedi banaanlamadım ki inş bebiş vardır yarabbim
1 sene olmadıysa evlenelı tazmınat alabılırsın aklında bulunsun bız dugunden once nıkah yaptık alabıldım ben
canım sendemi taşınıyosun ?
olablir canım hem sen erken yumurtlamıstın hersey olabilirr umarımolmusturdaaa rahat olmanda ii ne güzell attın stresini olurunaa bıraktın bizde yapabilsek keske
eftelya eviniz hayırlı olsun canım güle güle kullanın! yeni bir ev! yeni bir bebek inş nasip olur.
kızlar dr tahlıl ıstemıştı bı kaç tane eeşim gostermış aradı benı hıçbır sorun yok mukemml demış.sızde sorun yok zaten hamıle kalbılr rahatlıkla demış ama yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp etmenız lazm dedmş
evet cnm bende alıyorumama çıkartmıyorlarda beni çıkartsalar 1-1,5 milyar daha fazla alıcam.ama eşimde az para alıyor hem kiradayız nasıl geçiniriz diyorum böylede sağlığım elden gidiyor.al yukardan çal yere yapıyorlar iş yerinde üfff bıktım yaa
evet cnm bende alıyorumama çıkartmıyorlarda beni çıkartsalar 1-1,5 milyar daha fazla alıcam.ama eşimde az para alıyor hem kiradayız nasıl geçiniriz diyorum böylede sağlığım elden gidiyor.al yukardan çal yere yapıyorlar iş yerinde üfff bıktım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?