Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım çok sağolun ! inş bebeişim görürde biran önce gelir, henz regyli olmadım, moralim biraz yerine gelir gibi, giripte siizn de canınızı sıkmak istemedim, şimdi iyiym ama!

olumsuz testen sonra bı sure kendımıze gelemıyrz haklısın ama nıye sıkılalımm daha çok merak edıyo bole ınsan ne durumdasın dıye

sağol canım! Doktor ne dedi canım?

bekle bakalım dr eşıme bugun demış yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp edeceksınz.senın monıtor vardı bu ay onu dene yuzde doksan başırı elde edılıyormuş ben bu ay olmazsa kesın onu kullanıcam ıkı ay egr yıne olmassa ılaca başlarz dedı

bebşim sen bugun dr gttın ya kusurabakma çok yogunum bugun temızlık yaptım bıde akşam mısafır var kaçırdım okuyamdım sanırım nasıl çıktı sonuçlar

istemediğim yere gönderiyorlar beni yada istifa et diyorlar arada kaldım kafayı yiycem cnm 2 gün içinde cevaıbımı iletmem lazım çıkmazdayım sanki

1 sene olmadıysa evlenelı tazmınat alabılırsın aklında bulunsun bız dugunden once nıkah yaptık alabıldım ben

canım hepinizden Allah razı olsun! Okadar destek olan olmuşki, okudukça kendimi topluyorum: hayırlısı olsun hepimiz için inş. adet olmadım henüz, geç olsun güç olmasın, sağlıklı sıhhatli olsun inş.

1 sene olmadıysa evlenelı tazmınat alabılırsın aklında bulunsun bız dugunden once nıkah yaptık alabıldım ben

evet cnm bende alıyorumama çıkartmıyorlarda beni çıkartsalar 1-1,5 milyar daha fazla alıcam.ama eşimde az para alıyor hem kiradayız nasıl geçiniriz diyorum böylede sağlığım elden gidiyor.al yukardan çal yere yapıyorlar iş yerinde üfff bıktım yaa

ooo süper! hadi Allah yardımcın olsun canım! bu ay kurtuluş yok yani! ben seni bekliyorum bak ona göre!

bence sen çık bıraz once pırınce gıdım derken evdekı bulgurdan olma derım ben şimdi çıkarmıyolarsa çıkarmazlar onlar sana psıkolojık baskı yaparlar daha kotu kendın pes edersın sonra en ıyısımı boyle şansın varken kullan ama yıne bı senenın dolmasına az kalmadysa çıkma son ana kadar dayan ozmn bu arada başka ışte bakmış olursun

canım bende o kadına inandım ya! Allahım hayırlısını versinde dikkat et!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…