- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.601
ooo süper! hadi Allah yardımcın olsun canım! bu ay kurtuluş yok yani! ben seni bekliyorum bak ona göre!
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yetiştiremedim! yarın hepsini okurum inş! muck
canım bende o kadına inandım ya! Allahım hayırlısını versinde dikkat et!
bence sen çık bıraz once pırınce gıdım derken evdekı bulgurdan olma derım ben şimdi çıkarmıyolarsa çıkarmazlar onlar sana psıkolojık baskı yaparlar daha kotu kendın pes edersın sonra en ıyısımı boyle şansın varken kullan ama yıne bı senenın dolmasına az kalmadysa çıkma son ana kadar dayan ozmn bu arada başka ışte bakmış olursun
syvz bende ınandım o kadına heee dıkkat et bence kız hamıle olabılırsın
nöffff bu ay saçma sapan bişey oldu yahu. klomene 5. gün başlamam gerekirken 6. gün başladım 5 gün içmem gerekirken 4 gün içtim. yumurtalar olmuşmu çatlatma iğnesi gerekirmi diye kontrole bile gitmedim. haftasonunu yay gibi gergin geçirip hiç bir geceyi değerlendirmediğim gibi o kadar sinirliydimki bebek fikrinden bile vazgeçtiğimi ve asla düşünmediğimi eşime bağıra çağıra söyledim. ne yapacam ben ya:uhm:
bazen çok yorulduğumu ve kendime yeni bir düzen kumam gerektiğini düşünüyorum. eşim benden 11 yaş büyük 41 yaşında bu saatten sonra yeniden düzen kurup çocuk sahibi olması zor. inanmayacaksın ama onun için üzülüyorum
kızlar dr tahlıl ıstemıştı bı kaç tane eeşim gostermış aradı benı hıçbır sorun yok mukemml demış.sızde sorun yok zaten hamıle kalbılr rahatlıkla demış ama yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp etmenız lazm dedmş
zaten doktorlarda dio adet gecmeden kan testide yaptırmayın idrarda ama biz yapiveriorus hemen insallah gec döllenme olmustur cnm yaaa ve sen insallah hamilesindirr
CallCenter nasılsın canım?
syavz haberlerde duydunmu bılmyurn unıversıte oğrencısı memleketıne gıderken otobus mola vermış molada doğurmuş bebgı çöpe atmış gıtmış kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?