Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ooo süper! hadi Allah yardımcın olsun canım! bu ay kurtuluş yok yani! ben seni bekliyorum bak ona göre!

kız bende de bı tuhaflık var ama neden bılmıyorum çok sakınım gecen aylar eşimi rahat bırakmıyordum hadı hadı dıye şimdi rahatım nedense ama dah atest gununu var ya ondan da olabılır dıorum.eşimde dıyo sende bı tuhaflık var oncekı aylar benı mahvettın dıyo bıde keçıboynuzu suyu felan ıçırdım ya adama

temmuzda doluyor günüm canım ama yapamıycam zaten geçmişim o yerden gelme tekrar gitmek istemiyorum oraya anlatamıyorum burdakilere yaaa

call center canım daha erken bemce birkaç gün bekle olmazsan test yap ya da kan testini birkaç gün sonra tekrarla hemen üzme kendini daha bende hastalanmadım ki biz bu ay çalışmadık biliyorsun yani daha test için erken olabilir demek istiyorum hastalanmadığın sürece testlere fazla takılma canım yanlış sonuç olabiliyor duyuyoruz sık sık hayırlısı canım üzme kendini

Günaydınnnnn
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn delikafadulden

Günaydın. sanırım ben çok hassaslaştım herşeye alınır oldum bu klomen sinir yapıyormuş insanda bakalım neler olacak

canım benim kızınca hemen bebekten vazgeçiyosun, biraz sakin ol yav! eşine fazla yansıtma bebeği, bebeği kendin için istiyorsan doğur bence! eşşinin ozaman düşünceleri çok değişecek bak görürsün!tavırlarıda tabiki!daha rahat olacaksın!

Canım bence sinirden ne dediğini bilmiyorsun! kolaymı yanlız yaşamak Allahaşkına! biraz sabırlı ol! Erenhavanın dediği gibi gizli iç (benim gibi) ! hem bence ayrılmayı filan düşünme ama çekmede sadece sakin ol! kabuğuna çekil biraz!

çok sevindim canım! zaten emindim sevindiğim nokta bunu sonunda görebilmen! bebeği olduğu için...

zaten doktorlarda dio adet gecmeden kan testide yaptırmayın idrarda ama biz yapiveriorus hemen insallah gec döllenme olmustur cnm yaaa ve sen insallah hamilesindirr

inş canım! henüz regyi olmadım bugün tam günüm 30.günüm, olmam lazım! eğer regyli olcaksam inş bekletmez kırmızlar hemen gelir, belime kopacak, göğüslerimde şişti, şavtımda kaydı hehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…