Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım banamı diyorsun monitor vadı diye, bende monitor yok, termometre var sadec bilmiyorumkismile

kızlar dün reglimin 7.günüydü, dün yapılan çalışmadan fayda gelmez dimi?
çünkü ilişki sonrası sıvı geri çıktı, işe yaramamıştır dimi?

doktorundan kaynaklanıyor olabilir canım! birde kür kür kür! bunaldık bizde! bende yapmıyorum çok fazla iki gün önce yaptım ! kendisi çok istiyorsa alsın yapsın yaa! bi taraftan oku! bi taraftan çalış! bi tarftan temizlik! bi taraftan Yemek! bi taraftan büyükleri idare et!

canım bugün oldun oldun yoksa gelsin bebiş, inş. güzel bir haber verirsin bize.. :ecrin_bebek:

İnş canım! kocam dün akşam yüzde yüzde değilsin diyor şaftın kaydı diyor! sabah ben yüzümü daha bir parlak görüm, senin doktor sonucunu anlayamadım? naptın doktorda canım*

kızlar dün reglimin 7.günüydü, dün yapılan çalışmadan fayda gelmez dimi?
çünkü ilişki sonrası sıvı geri çıktı, işe yaramamıştır dimi?

Zor bir ihtimal canım 7.günü ? arkadaşım mesela doktorun hesaplamasına göre regyli biter bitmez hamile kaldığını idda ediyor, bilmiyorumkismile

evet canım haklısın toparladımda kendimi bugün tam 30.günüm ortalama 30 güne denk geliyor regylim ! belimde kopacak gibi? sende belirti filan varmı canım?

İnş canım! kocam dün akşam yüzde yüzde değilsin diyor şaftın kaydı diyor! sabah ben yüzümü daha bir parlak görüm, senin doktor sonucunu anlayamadım? naptın doktorda canım*

hormon testlerim normal değerlerde çıktı, sonra alttan baktı herhangi bi sorun göremedi,
tabi ben doktora 1 aydır deniyorum demedim çünkü kızardı millet oraya 1 yıl olmayınca gidiyormuş, bende 5 aydır korunmuyoruz dedim, bide benim regl düzensiz ya onu da söyledim, o da bana progestan verdi 2 kutu reglimin 16.-25. günü arasında kullancam, bide ilişkiye girme günlerimi verdi, 1 tane de fitil verdi, çok az enfeksiyon varmış, 1 gün onu kullancam, böyle işte, gebelik için hiçbir engel yok dedi, ilaçları kullan, ilişkiye devam et dedi yolladı beni bilmiyorumkismile

GEBELıK test tarihlerimiz----------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARıHı
CALLCENTER 30 MART
TDS270542 1 NıSAN
EFTALYA 9 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN
HEOZ 22 NıSAN
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN

Son düzenleme:

canım martın 30 unda oldum düzenli olursam nisanın 30 unda olurum..

geçmiş olsun canım! iyi yaptın kafan rahattır en azından! banada progesteron vermişti! hemen progesterona dönüyolrar ben 10.günü başlamıştım ama 10 gün kullanmıştım!

bebkım sevındım bışe çıkamamasına gozun aydın. ayrıca 7 gunu başladım dedı ya sen ısteklıysen eger yumurtlamıstırsın.bıde gerı çıktı demıssın benımde hep gerı çıkıo ne yapsamda.hamıle kalırsam bende progestana başlıycakmısım dr dedı

senın ışınde zor ev ış bıde şu çocuk ışı gerıyo allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…