- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.621
bekle bakalım dr eşıme bugun demış yumurtlama gunlerını çok ıyı takıp edeceksınz.senın monıtor vardı bu ay onu dene yuzde doksan başırı elde edılıyormuş ben bu ay olmazsa kesın onu kullanıcam ıkı ay egr yıne olmassa ılaca başlarz dedı
Günaydın canım iyiyim bugün sağol sen nasılsın? belim çok fena ağrıyor zor duruyorum..
istemediğim yere gönderiyorlar beni yada istifa et diyorlar arada kaldım kafayı yiycem cnm 2 gün içinde cevaıbımı iletmem lazım çıkmazdayım sanki
kız bende de bı tuhaflık var ama neden bılmıyorum çok sakınım gecen aylar eşimi rahat bırakmıyordum hadı hadı dıye şimdi rahatım nedense ama dah atest gununu var ya ondan da olabılır dıorum.eşimde dıyo sende bı tuhaflık var oncekı aylar benı mahvettın dıyo bıde keçıboynuzu suyu felan ıçırdım ya adama
canım bugün oldun oldun yoksa gelsin bebiş, inş. güzel bir haber verirsin bize.. :ecrin_bebek:
kızlar dün reglimin 7.günüydü, dün yapılan çalışmadan fayda gelmez dimi?
çünkü ilişki sonrası sıvı geri çıktı, işe yaramamıştır dimi?
call center canım daha erken bemce birkaç gün bekle olmazsan test yap ya da kan testini birkaç gün sonra tekrarla hemen üzme kendini daha bende hastalanmadım ki biz bu ay çalışmadık biliyorsun yani daha test için erken olabilir demek istiyorum hastalanmadığın sürece testlere fazla takılma canım yanlış sonuç olabiliyor duyuyoruz sık sık hayırlısı canım üzme kendini
İnş canım! kocam dün akşam yüzde yüzde değilsin diyor şaftın kaydı diyor! sabah ben yüzümü daha bir parlak görüm, senin doktor sonucunu anlayamadım? naptın doktorda canım*
GEBELİK test tarihlerimiz----------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARİHİ
CALLCENTER 30 MART
TDS270542 1 NİSAN
EFTALYA 9 NİSAN
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN
ERENHAVA 21 NİSAN
HEOZ 22 NİSAN
SALİRMOON 27 NİSAN
BEBİKİM 2 MAYIS
hormon testlerim normal değerlerde çıktı, sonra alttan baktı herhangi bi sorun göremedi,
tabi ben doktora 1 aydır deniyorum demedim çünkü kızardı millet oraya 1 yıl olmayınca gidiyormuş, bende 5 aydır korunmuyoruz dedim, bide benim regl düzensiz ya onu da söyledim, o da bana progestan verdi 2 kutu reglimin 16.-25. günü arasında kullancam, bide ilişkiye girme günlerimi verdi, 1 tane de fitil verdi, çok az enfeksiyon varmış, 1 gün onu kullancam, böyle işte, gebelik için hiçbir engel yok dedi, ilaçları kullan, ilişkiye devam et dedi yolladı beni bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım! iyi yaptın kafan rahattır en azından! banada progesteron vermişti! hemen progesterona dönüyolrar ben 10.günü başlamıştım ama 10 gün kullanmıştım!
canım o ilacını yararını yada zararını gördünmü?
canım o ilacını yararını yada zararını gördünmü?
canım banamı diyorsun monitor vadı diye, bende monitor yok, termometre var sadec bilmiyorumkismile
doktorundan kaynaklanıyor olabilir canım! birde kür kür kür! bunaldık bizde! bende yapmıyorum çok fazla iki gün önce yaptım ! kendisi çok istiyorsa alsın yapsın yaa! bi taraftan oku! bi taraftan çalış! bi tarftan temizlik! bi taraftan Yemek! bi taraftan büyükleri idare et!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?