- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.821
benimde son adet tarihim 6 marttı canım daha hastalanmadım ara sıra karnım ağrıyor sonra geçiyor birde afedersin sende diyordun ya birkaç gün önce kan gibi kokan akıntı var diye öyleydi bugün benimde belki hastalanacağım diye düşündüm neyse hayırlısı bekleyip göreceğiz ama günümde geçti
seni seviyorum. bu gün inanılmaz mutluyum dün allaha çok dua ettim. bugün 2 kişiye iş ayarladım kuzenimin stajını ayarladım eşim dün bana kabuklu kavrulmuş tuzlu fındık almış ve okadar içten samimi davrandıki inanamadım. hiç çözemediğimiz ve asla konuşmaya yanaşmadığı bir sorun vardı aramızda. dün pat diye o konuyu açtı ve benim istediğim yönde öylesine olumlu konuştuki inanamadım. ALLAH ÇOK BÜYÜK
cnım sendedemi oldu? bende de oldu, akıntım vardı aynen kan gibi kokuyordu geldi gitti, bugün tam 31.günüm ne koku var ne ses var ne seda?olmadıkca regyl yine umutlanıyorum!
call center daha 8ı adet tarıhın kaç gun once yaptın tabı negatıf çıkar şimdi bıle daha 2 gunb var bıde gunun gecmesını beklıyıcen ooooo
ayyy hadi ins hamilesindir call center.o gelen akinti bebisin tutnma akintisi olabilir canim:Saruboceq:
bende iyiyim, evet süper hava,bende dışardan geldm az önce bide işyerim sahile yakın cıvıl cıvıldı dışarısı..
akıntım şuan deva ediyor ama kokmuyor, bilmiyorumki canım psikolojik çok kafayı yiyoruz! dağıtıyoruz bahanaleri hamilelik merkezine, adet olmassam ! cuma günü sabah yaparım test artık!
tam benlik kız! denizi çok seviyorum ama Ankarada yaşıyorum
tam benlik kız! denizi çok seviyorum ama Ankarada yaşıyorum
merhaba arkadaşlar
bende siteye yeni üye oldum çok güzel bir site.Ben 3.5 yıldır vajinismus illeti ile uğraştım allaha çok şükür ki geçen ay bu sorunu çözdük tabi hemen çocuk düşünmeye başladık ve yumurtlama günlerine göre birlikte olduk fakat kafama takılan biz kayganlaştırıcı(bebe yağı) kullanarak birlikte olduk.Bu tür şeylerin spermleri öldürdüğünü ve hamileliğin gerçekleşemediğini okumuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var nisan 15 de regl olmam gerekiyor şimdi heyecanla bekliyorum ama yine de acaba bu yüzden olmazmı diye aklıma takılıyor
Kızlar iyisiniz inş. benim regl tarihim 12 Nisanda başlıyor. Ki bu ay topu topu 3 kere çalıştık:) Annemlere tatile gitmiştik ya birde ilk zamanlar orada geçti. Rahatım o yüzden beklentim az. Bu arada regl olursam iki tane dişimi tedavi ettiricem. Sinüzit tedavisine başlıcam. Sağlığıma odaklanıcam yani.:))
call center yaa Ankara miz da iyi oyle demezemuszemuszemuszemuszemuszemus:))))
günaydın canım sen nasılsın, bi gelişme var mı?
iyi ama denizi düşünsene! sahil! o ses! mavilik!
kızlar böyle bişey yaptı erenhava, call sende biliyosun, artık böyle ilerlicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?