Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

cnım sendedemi oldu? bende de oldu, akıntım vardı aynen kan gibi kokuyordu geldi gitti, bugün tam 31.günüm ne koku var ne ses var ne seda?olmadıkca regyl yine umutlanıyorum!

bende seni seviyorum canım! Allah razı olsun! oh şükürler olsun şöle yav! sinirlendiğin zaman bence bebeği ve evliliğini konu edinme! neden problem oluyor sigaramı? kıyaftemi* onları düşünerek yorum yap!

cnım sendedemi oldu? bende de oldu, akıntım vardı aynen kan gibi kokuyordu geldi gitti, bugün tam 31.günüm ne koku var ne ses var ne seda?olmadıkca regyl yine umutlanıyorum!

ayyy hadi ins hamilesindir call center.o gelen akinti bebisin tutnma akintisi olabilir canim:Saruboceq:

ayyy hadi ins hamilesindir call center.o gelen akinti bebisin tutnma akintisi olabilir canim:Saruboceq:

akıntım şuan deva ediyor ama kokmuyor, bilmiyorumki canım psikolojik çok kafayı yiyoruz! dağıtıyoruz bahanaleri hamilelik merkezine, adet olmassam ! cuma günü sabah yaparım test artık!

akıntım şuan deva ediyor ama kokmuyor, bilmiyorumki canım psikolojik çok kafayı yiyoruz! dağıtıyoruz bahanaleri hamilelik merkezine, adet olmassam ! cuma günü sabah yaparım test artık!

bebek tutundugu zaman iki kere pembe yada kahverengi akinti gelirmis..sonra normal akintilAr gelirmis canim..insss hamilesindirzemuszemus

merhaba arkadaşlar

bende siteye yeni üye oldum çok güzel bir site.Ben 3.5 yıldır vajinismus illeti ile uğraştım allaha çok şükür ki geçen ay bu sorunu çözdük tabi hemen çocuk düşünmeye başladık ve yumurtlama günlerine göre birlikte olduk fakat kafama takılan biz kayganlaştırıcı(bebe yağı) kullanarak birlikte olduk.Bu tür şeylerin spermleri öldürdüğünü ve hamileliğin gerçekleşemediğini okumuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var nisan 15 de regl olmam gerekiyor şimdi heyecanla bekliyorum ama yine de acaba bu yüzden olmazmı diye aklıma takılıyor

kızlar bugün reglimin 9. günü, dün akşam akıntım açık pembe geldi, şuan karnım ve sağ yumurtalığım ağrıyo yine geçen ayki gibi oluyorum, hissediyorum bi hareketlilik var, 9 a dikkat olayı da var, napsam?

hoşgeldin canım, bence yağı kullanma yine de, zaten senin sıvınla kayganlaşır, tek yapman gereken kendini rahat bırakmak, bende ilk başlarda zorlanıyordum, ama herşey kafada bitiyor, rahat bırakırsan rahat olur...

süper düşünmüşsün canım, bende regyli olursam dişlerim için gidicem! ilk aklımda olan iş o! hadi hayırlısı mektubum !

tşk ederim bebikim;
geçen ay ilk denemeler olduğu için kullandık ama eğer hamilelik gerçekleşmez ise bu ay kullanmadan deneyeceğim a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…