- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.241
hımm sağol canım devamlı yiyiordum elime geçtikçe..
Canım kaynatıp suyunu içmek daha faydalıymış.yumurtaların daha fazla gelişmesini sağlıyomuş.
hı son 15 gün kala yesen çok faydalı! çünkü yumurtayı çatlatıyor! ilk 15 gün yumurtanın oluşma aşaması olduğu için!
okudumda her sabah kaynatıp taze taze içmek lazımmış, benim için zor olur işe gitmeden önce onu yapmak..:uhm:
gecen ay ben kaynattım ıçtım gunde kaç kere bışe olamdı.ınş sıze fayda sağlar
ayyy inşş canım ya.eşim le telde konuştuk şimdi bu ay olack umutluyum dıyo şaşrttı benı gecen aylar bole demıyodu
eftelya canm ya! hasta olamıyorum! kızlar regyli nasıl olucam !canım şu kurabiyeyi banada tari etsene;
1 PAKET MARGARİN (ERİMİŞ)
1 YUMURTA(SARISI İÇİNE AKI ÜSTÜNE)
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
1 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1,5 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN
2ÇAY BARDAĞI SUSAM yaklasık 15dkmı falan aldı böle agıza atınca cok güzel dagılıoo
eftelya canm ya! hasta olamıyorum! kızlar regyli nasıl olucam !canım şu kurabiyeyi banada tari etsene;
1 PAKET MARGARİN (ERİMİŞ)
1 YUMURTA(SARISI İÇİNE AKI ÜSTÜNE)
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
1 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1,5 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN
2ÇAY BARDAĞI SUSAM yaklasık 15dkmı falan aldı böle agıza atınca cok güzel dagılıoo
Canım ara sıra benimde gecikme olur ve ben hemen bal çörekotu ve tarçınlı karışım hazırlayıp içiyorum ve en fazla üçüncü güne olur hemen.
onu biz genelde hamile kalalım diye yapıyoduk ama olmak içinde mi işe yarıyor, akşam yiyelim ozaman sağol canım! birazda akşam temizlik yaparsam heralde gelirler!
sağolsun, inş sonuna kadar böyle heyecanlı oluruz! babalık heyecanı sardı seninkini !
kızlar ben kocamı hasta ettim galiba, adama cezerye fındık bal enerji içeceği verdim dün bol miktarda, şimdi işten çıkıp eve gitti, midesi bulanıyormuş, yanlışlıkla omu hamile kaldı acaba kaydirigubbakcemile ayy yazık ya adamın bünye dayanamadı bu kadar enerjiye..
kızlar ben kocamı hasta ettim galiba, adama cezerye fındık bal enerji içeceği verdim dün bol miktarda, şimdi işten çıkıp eve gitti, midesi bulanıyormuş, yanlışlıkla omu hamile kaldı acaba kaydirigubbakcemile ayy yazık ya adamın bünye dayanamadı bu kadar enerjiye..
margarini eritiosun canım tavada biraz ılıyıncaa malzemelri karıstırıosun susam hariçunu hamur meme ymusaklıgı kıvamı gelinceye kadar döküosun sonra halka halka yapıp yumurtanın akına batırıyorsunn sonrada susamabu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?