Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende bu ay olmazsa incir kürüne baslıcamm ilaç milacta içmicemm bi kac topikte okudumhamilekalan varmıs bu kürlee

okudumda her sabah kaynatıp taze taze içmek lazımmış, benim için zor olur işe gitmeden önce onu yapmak..:uhm:

Akşamdan yapıp yarısını akşam yarısınıda sabah işe gitmeden içersin.ben öyle yapıyorum.dediğin gibi çalışınca zor oluyo

eftelya canm ya! hasta olamıyorum! kızlar regyli nasıl olucam !canım şu kurabiyeyi banada tari etsene;

1 PAKET MARGARİN (ERİMİŞ)
1 YUMURTA(SARISI İÇİNE AKI ÜSTÜNE)
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
1 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1,5 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN
2ÇAY BARDAĞI SUSAM yaklasık 15dkmı falan aldı böle agıza atınca cok güzel dagılıoo

Canım ara sıra benimde gecikme olur ve ben hemen bal çörekotu ve tarçınlı karışım hazırlayıp içiyorum ve en fazla üçüncü güne olur hemen.

margarini eritiosun canım tavada biraz ılıyıncaa malzemelri karıstırıosun susam hariçunu hamur meme ymusaklıgı kıvamı gelinceye kadar döküosun sonra halka halka yapıp yumurtanın akına batırıyorsunn sonrada susamabu kadar

Canım ara sıra benimde gecikme olur ve ben hemen bal çörekotu ve tarçınlı karışım hazırlayıp içiyorum ve en fazla üçüncü güne olur hemen.

onu biz genelde hamile kalalım diye yapıyoduk ama olmak içinde mi işe yarıyor, akşam yiyelim ozaman sağol canım! birazda akşam temizlik yaparsam heralde gelirler!

slm kizlarr...kirmizilari gören yokkkaydirigubbakcemile5 inss bebisler geliyodur..is yapmaktan kacirdim yazilari..simdi okudum.kurabiye tarifinide yazip yapicam bendee...

onu biz genelde hamile kalalım diye yapıyoduk ama olmak içinde mi işe yarıyor, akşam yiyelim ozaman sağol canım! birazda akşam temizlik yaparsam heralde gelirler!

Ye arkadaşım hemen,doktorlar ilaç veriyo bu ilaçtan daha iyi bence.zaten hemen oluveriyo

sağolsun, inş sonuna kadar böyle heyecanlı oluruz! babalık heyecanı sardı seninkini !

kızlar ben kocamı hasta ettim galiba, adama cezerye fındık bal enerji içeceği verdim dün bol miktarda, şimdi işten çıkıp eve gitti, midesi bulanıyormuş, yanlışlıkla omu hamile kaldı acaba kaydirigubbakcemile ayy yazık ya adamın bünye dayanamadı bu kadar enerjiye..

Adama baya bi yüklenmişsin valla sen.

yaa gecmis olsun canim..fazla enerjiyi kaldiramamistir bünyesi..hepsini birden yedirmeyin kizlarrr kocacisler hasta olursa bebisler nasi gelcekzemuszemus

canım halka halkamı? ::::: bu arada peki yumurtanın akına komplemi batırıyorum yoksa halkanın üst tarafınımı sadece yok bu konularda çok eksiğim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…