Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

:roflol:

yaa gecmis olsun canim..fazla enerjiyi kaldiramamistir bünyesi..hepsini birden yedirmeyin kizlarrr kocacisler hasta olursa bebisler nasi gelcekzemuszemus

sağol canım, bugün 10. günüm boşa gitcek, hemen iyileştirmem lazım eve gidince...
ne yedirip içirsem ? acaba

kızlar adamlara çok fazla çeşidi aynı anda yedirmeyin vitaminin ve enerjinin fazlasıda zarar fazla vitamin almak hipervitaminoz diye bir hastalığa ve vücutta birikmeye neden oluyormuş bebekler gelecek diye adamlar hem hasta olacak hem şişman

benimkine 20 kilo aldırdım cokacimcoook 2 senede zaten, şimdi zayıflamaya çalışıyo..

Kızlar yumurtlama döneminde gün aşırı ilşkimi yoksa o dönemlerde hergünmü.hangisi dah garanti aceba.

sorma benimkide evleneli 15 kilo aldı yazık adam zayıflamaya çalışıyor

ayy ne güzel benimki almiyo yaa aileden geliyo gerci yakiyo yedigini ben aldim
evlendigimde 57 falandim simdi 66 kiloyum boyumda1.60 cok fena coookk kilo vermem lazimeyvahedigeldismile

bebkım yazık adama kız mahfedıyoruz adamları gecen ay bende çok yuklendım mıde seınde yanma oluyordu hep zar zor ıçırdım bı ay keçı boynuzu kurunu duşunsenıze sabahları aç karnına ığrençç.bıde polen ballı çerez fealn yıyodu sabahları sonra kotu oluyodu.ama bı ışe yaramdı bu ay sıkıysa yedır dıyo klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…