- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.261
kızlar ben kocamı hasta ettim galiba, adama cezerye fındık bal enerji içeceği verdim dün bol miktarda, şimdi işten çıkıp eve gitti, midesi bulanıyormuş, yanlışlıkla omu hamile kaldı acaba kaydirigubbakcemile ayy yazık ya adamın bünye dayanamadı bu kadar enerjiye..
yaa gecmis olsun canim..fazla enerjiyi kaldiramamistir bünyesi..hepsini birden yedirmeyin kizlarrr kocacisler hasta olursa bebisler nasi gelcekzemuszemus
yaa gecmis olsun canim..fazla enerjiyi kaldiramamistir bünyesi..hepsini birden yedirmeyin kizlarrr kocacisler hasta olursa bebisler nasi gelcekzemuszemus
kurabiyenin adi eftalyamiydi??? öyle yazayim bendekaydirigubbakcemile3
kızlar ben kocamı hasta ettim galiba, adama cezerye fındık bal enerji içeceği verdim dün bol miktarda, şimdi işten çıkıp eve gitti, midesi bulanıyormuş, yanlışlıkla omu hamile kaldı acaba ayy yazık ya adamın bünye dayanamadı bu kadar enerjiye..
sağol canım, bugün 10. günüm boşa gitcek, hemen iyileştirmem lazım eve gidince...
ne yedirip içirsem ? acaba
kızlar adamlara çok fazla çeşidi aynı anda yedirmeyin vitaminin ve enerjinin fazlasıda zarar fazla vitamin almak hipervitaminoz diye bir hastalığa ve vücutta birikmeye neden oluyormuş bebekler gelecek diye adamlar hem hasta olacak hem şişman
Canım nane limon, nar ekşisini kaşığına sık içir!
sağol canım, bugün 10. günüm boşa gitcek, hemen iyileştirmem lazım eve gidince...
ne yedirip içirsem ? acaba
benimkine 20 kilo aldırdım 2 senede zaten, şimdi zayıflamaya çalışıyo
sorma benimkide evleneli 15 kilo aldı yazık adam zayıflamaya çalışıyor
Kızlar yumurtlama döneminde gün aşırı ilşkimi yoksa o dönemlerde hergünmü.hangisi dah garanti aceba.
ayy ne güzel benimki almiyo yaa aileden geliyo gerci yakiyo yedigini ben aldim
evlendigimde 57 falandim simdi 66 kiloyum boyumda1.60 cok fena coookk kilo vermem lazimeyvahedigeldismile
ya ben alabilirm! kilo vermek isteyen herksen bir kilo alabilirim: 50 kiloyum 60 olsam da olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?