Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bu arada kızlar ıhlamur ıyı değilmış erkek:1shok:ler için içirmeyın he sakın bu donemlerde ıktıdarsızlık yapıyormuş

buda başka birinin yemek blogundan şekilleri böyle olabilir yapanların eline sağlık ikiside çok güzel duruyor

napim canım ya olsun bebiş aç bırakcam onu klava:

evet ıhlamur sakinleştirici özellikte olduğu için doğrudur böyle bir etkisi vardır kızlar
bu arada kızlar ıhlamur ıyı değilmış erkekler için içirmeyın he sakın bu donemlerde ıktıdarsızlık yapıyormuş

kızlar ya çok aşırı bişiler yiyiom patlıcak gibiyim ya, bugün zararlı şeyler yedim ya, poğaça,kokoreç, profiterol, dondurma, kazandibi cokacimcoook çok pişmanım :kedi:

canım halka halkamı? ::::: bu arada peki yumurtanın akına komplemi batırıyorum yoksa halkanın üst tarafınımı sadece yok bu konularda çok eksiğim!

canım susamı ben sadece üstüne sürüorum ama her iki tarafınada bulayabilirsin gecen erenhava öle yapmıss heryer susam olmussskaydirigubbakcemile3

kizlar size doyum olmuyo..ben cikiyorum yemek yapcam,namaz kilcam,misafirde gelcek..yine girer olaylari takip ederim inszemuszemus hamile haberleri almak duasiyla:Saruboceq: opuyorumnanaktan

kızlar ya çok aşırı bişiler yiyiom patlıcak gibiyim ya, bugün zararlı şeyler yedim ya, poğaça,kokoreç, profiterol, dondurma, kazandibi cokacimcoook çok pişmanım :kedi:

ooooo afıyet olsun.bızde akşm kokoreç yemeye gtcez bende duşunoydum acaba yemesemmı dıye ama oda çok gzl yaa.

bende hıç yemezdım ayy nsal yıyosunuz dıyodum eşim alıştırdı mıdye içinde aynı şeyı duşunuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…