- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.281
bebkım yazık adama kız mahfedıyoruz adamları gecen ay bende çok yuklendım mıde seınde yanma oluyordu hep zar zor ıçırdım bı ay keçı boynuzu kurunu duşunsenıze sabahları aç karnına ığrençç.bıde polen ballı çerez fealn yıyodu sabahları sonra kotu oluyodu.ama bı ışe yaramdı bu ay sıkıysa yedır dıyoklava:
bu arada kızlar ıhlamur ıyı değilmış erkekler için içirmeyın he sakın bu donemlerde ıktıdarsızlık yapıyormuş
kızlar eti hoşbeş var ya gofretler onlarda çok lezettlı hee
ayy evet eşim onun en büyüğünü tek başına yiyio yatmadan önce
call center resimdeki bebek yeğenin felanmı
a.sguzel ama yaa
canım halka halkamı? :::::bu arada peki yumurtanın akına komplemi batırıyorum yoksa halkanın üst tarafınımı sadece yok bu konularda çok eksiğim!
kızlar ya çok aşırı bişiler yiyiom patlıcak gibiyim ya, bugün zararlı şeyler yedim ya, poğaça,kokoreç, profiterol, dondurma, kazandibi cokacimcoook çok pişmanım :kedi:
kizlar size doyum olmuyo..ben cikiyorum yemek yapcam,namaz kilcam,misafirde gelcek..yine girer olaylari takip ederim inszemuszemus hamile haberleri almak duasiyla:Saruboceq: opuyorumnanaktan
kizlar size doyum olmuyo..ben cikiyorum yemek yapcam,namaz kilcam,misafirde gelcek..yine girer olaylari takip ederim inszemuszemus hamile haberleri almak duasiyla:Saruboceq: opuyorumnanaktan
ooooo afıyet olsun.bızde akşm kokoreç yemeye gtcez bende duşunoydum acaba yemesemmı dıye ama oda çok gzl yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?