- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.301
ooooo afıyet olsun.bızde akşm kokoreç yemeye gtcez bende duşunoydum acaba yemesemmı dıye ama oda çok gzl yaa.
kizlar size doyum olmuyo..ben cikiyorum yemek yapcam,namaz kilcam,misafirde gelcek..yine girer olaylari takip ederim inszemuszemus hamile haberleri almak duasiyla:Saruboceq: opuyorumnanaktan
kokorecminasılgüzelmi ben hiçyemedim bu yasıma kadar
bende hıç yemezdım ayy nsal yıyosunuz dıyodum eşim alıştırdı mıdye içinde aynı şeyı duşunuyodum
bende hıç yemezdım ayy nsal yıyosunuz dıyodum eşim alıştırdı mıdye içinde aynı şeyı duşunuyodum
bende yemıycem hamıleyken nese bende bugun son kez yıyım barı.çok güzel canım ama düşünmicen neden yapıldını cokacimcoook
çok güzel canım ama düşünmicen neden yapıldını cokacimcoook
midyeye bayılırım bee! çiftliği mi gitsem koçişimle yesek! ama yemek var! dünde ıspanak yaptım neyse bugün akşam evde yiyelimde haftaya gidip yemek istiyorum!
midyeye bayılırım bee! çiftliği mi gitsem koçişimle yesek! ama yemek var! dünde ıspanak yaptım neyse bugün akşam evde yiyelimde haftaya gidip yemek istiyorum!
call centerböylede yapabilirsin resimler bir yemek blogundan aldım
bebkım senın ışınde zor he sahıle yakınsın açık hava yedırır valla bıde kumpırcılerde yakın sana eşimde otarflarda çalışıyo sabah çok ıştahım çaılıyor dıyo
kızlar ben çıkıyorum! herkes iyi akşamlar! yarın cuma! yuh henüz hasta olmadım kafamçokkarıştı
evet ya herşey ayağımın altında, bide 12 erkekle çalışıyorum hiç kız yok, erkekler herşey yiyo benimde canım çekiyo bende sipariş ediyorum, sonra pişman oluyorum...:kedi:
maşallah oku oku bitmek bilmiyor iyi kaynatmişsınız canım benide ekle oldugum tarih 27 de benimki geri vuruyor 24olarak gir yaş dami var 34 3aydırda düzenli calişmakızlar bıde şimdi chokallatte varya oda çok lezzetlı he çılek kıvı muzun uzerıne sıcak çıkolata offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?