Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ooooo afıyet olsun.bızde akşm kokoreç yemeye gtcez bende duşunoydum acaba yemesemmı dıye ama oda çok gzl yaa.

aslında onun yağları zararlı ama tadı çok güzel, hamileyken hiç yememek lazım, ben şimdiden bi kere yiyim dedim napiyim, ama sonu kötü bitti tatlıları abarttım, akşam bişey yemicem daha yoksa bebek olmadan şişcem..

midyeye bayılırım bee! çiftliği mi gitsem koçişimle yesek! ama yemek var! dünde ıspanak yaptım neyse bugün akşam evde yiyelimde haftaya gidip yemek istiyorum!

bızede yemek var aslında bugun fırsat bulmuşken çıkalım barı bıde maç felan olur çıkamzyz dahadelikafadulden

midyeye bayılırım bee! çiftliği mi gitsem koçişimle yesek! ama yemek var! dünde ıspanak yaptım neyse bugün akşam evde yiyelimde haftaya gidip yemek istiyorum!

midye canım çekti ya burda heryer midye kokoreç balık, yemeden duramıyom ..kızlar gebe kalmadan yiyelim sonra bebişler için sağlıklı beslencez..

bebkım senın ışınde zor he sahıle yakınsın açık hava yedırır valla bıde kumpırcılerde yakın sana eşimde otarflarda çalışıyo sabah çok ıştahım çaılıyor dıyo

bebkım senın ışınde zor he sahıle yakınsın açık hava yedırır valla bıde kumpırcılerde yakın sana eşimde otarflarda çalışıyo sabah çok ıştahım çaılıyor dıyo

evet ya herşey ayağımın altında, bide 12 erkekle çalışıyorum hiç kız yok, erkekler herşey yiyo benimde canım çekiyo bende sipariş ediyorum, sonra pişman oluyorum...:kedi:

kızlar bıde şimdi chokallatte varya oda çok lezzetlı he çılek kıvı muzun uzerıne sıcak çıkolata offff

kızlar bıde şimdi chokallatte varya oda çok lezzetlı he çılek kıvı muzun uzerıne sıcak çıkolata offff
maşallah oku oku bitmek bilmiyor iyi kaynatmişsınız canım benide ekle oldugum tarih 27 de benimki geri vuruyor 24olarak gir yaş dami var 34 3aydırda düzenli calişma

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck-------------------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER 8NıSAN--------------------------------------------------------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN---------------------------------1------------------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NıSAN--------------------------------------------------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NıSAN--------------------------------------------------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NıSAN-------------------------------------------------------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN----------------------------------1------------------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NıSAN ---------------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN-----------------------------------------1----------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN--------------------------------------------------------27----------27MART-----------3
BEBıKıM 30 NıSAN----------------------------------------------------------------27---------30MART----------1
HAS BAHÇE----------------------------------------------1------
PELıNSEE24NıSAN-------------------------------------1-------------------------34---------27MART----------3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…