- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.321
Allah kabul etsin canım! bizim içinde dua et! kız sen çarşaflımısın*
hasbahçe kim kızlar ben tanımıyorum eskilerden birisi mi?gerçi ben de eskiyim amaaaa...eskidim yıprandım ayoll:)))
olmüş canım olmuş eyvah eyvah en büyükleriniz benim gece gündüz calişmam lazım küçük olanlar bu kadar panik yaptıktan sonra ben ne yapsam ne içsem yaş aldı başini gidiyor allahımmmmm duy sesimi menopoza girmeden cocuklarıma kavuştur beni yalvarırımmmpelınsee gırdım canım oldumu bak bakım
canım c ç k nedir cozemedim:)))Oldumu has bahÇee
olmüş canım olmuş eyvah eyvah en büyükleriniz benim gece gündüz calişmam lazım küçük olanlar bu kadar panik yaptıktan sonra ben ne yapsam ne içsem yaş aldı başini gidiyor allahımmmmm duy sesimi menopoza girmeden cocuklarıma kavuştur beni yalvarırımmm
canım c ç k nedir cozemedim:)))
hmm anlaşildı cocuk sayısı öylemi ii cok ii :))) allahım ikizim olur inşallahhhhhhhhçocuk sayısı
4 aylık evliyim hiç korunmuyorum ama hamiş dielim sebebi beni 20 günde 6 kilo zayıflatan vücuttaki tüm iltihapları atan adet düzenleyen hamiş olmak için işe yarayan sogan kürünü yanlış zaman da içtiğim için hamiş deilim doğru kullanım şu adetin bittiği gün sogan suyu kürüne başlamak ve 15 gün içmek sonra hiç içmemek ve bebiş beklemek dogrusu bu bebiş haberi veririm inş
hmm anlaşildı cocuk sayısı öylemi ii cok ii :))) allahım ikizim olur inşallahhhhhhhh
kaydirigubbakcemile3 kız çok guldurdun benı akşm akşm ınşşş peş peşe gelırler senınkıler ınşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?