Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar birden müşteri geldi kusuruma bakmayın şu kurabiye tarifini ben de aldım kandil simidine benziyo buna benzer bi şey ben de yapıyorum akşam yapayım bari canım da çekti:)))saat de kaç olmuş yani iii gevezelik yapmışınız..hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah...a.s.
hepinizi öpüyorum ben de çıkıyorum byssssssssssss....

iyi akşamlar canım beni de listeye eklemişiniz sağolun
yaşım 28 sat 5 nisan 18 aydır çalışıyoruz:ecrin_bebek:

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck-------------------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER 8NıSAN--------------------------------------------------------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN---------------------------------1------------------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NıSAN--------------------------------------------------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NıSAN--------------------------------------------------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NıSAN-------------------------------------------------------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN----------------------------------1------------------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NıSAN ---------------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN-----------------------------------------1----------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN--------------------------------------------------------27----------27MART-----------3
BEBıKıM 30 NıSAN----------------------------------------------------------------27---------30MART----------1
HAS BAHÇE 5MAYIS---------------------------------1--------------------------28--------5NıSAN-----------18
PELıNSEE24NıSAN-------------------------------------1-------------------------34---------27MART----------3

pelınsee gırdım canım oldumu bak bakım
olmüş canım olmuş eyvah eyvah en büyükleriniz benim gece gündüz calişmam lazım küçük olanlar bu kadar panik yaptıktan sonra ben ne yapsam ne içsem yaş aldı başini gidiyor allahımmmmm duy sesimi menopoza girmeden cocuklarıma kavuştur beni yalvarırımmm

kaydirigubbakcemile3 kız çok guldurdun benı akşm akşm ınşşş peş peşe gelırler senınkıler ınşşşşşşşşşş

4 aylık evliyim hiç korunmuyorum ama hamiş dielim sebebi beni 20 günde 6 kilo zayıflatan vücuttaki tüm iltihapları atan adet düzenleyen hamiş olmak için işe yarayan sogan kürünü yanlış zaman da içtiğim için hamiş deilim doğru kullanım şu adetin bittiği gün sogan suyu kürüne başlamak ve 15 gün içmek sonra hiç içmemek ve bebiş beklemek dogrusu bu bebiş haberi veririm inş

hoşgeldin canım! adanada havalar da güzeldir hani! Hanımın çiftliği fanatiğiyim!
gördünmü hiç oyunculardan oralarda!
canım bu arada çk yeni evlisin! en kısa sürede inş bu ay bebeğine kavuşursun! topikte kilo vermek isteyen çok arkadaşımız var! nasıl yanlış kullandın anlamadım!

hmm anlaşildı cocuk sayısı öylemi ii cok ii :))) allahım ikizim olur inşallahhhhhhhh

Pelinse canım inş en kısa sürede ikizlerine kavuşursun! başını kaşıycak vaktin olmaz! yazdıklarını okur güleriz inş! kayınvalidem 40 yaşında küçük görümcemi doğurmuş haberin ola!

Kızlaaar regyli omadım hesaplamalamıza göre dün 8 nisandı regyli olmam lazımdı, hehe, hep umut olsun diye bahanelerim var: bugün tam 33.günüm, eğer 35 gün geçerse regyli olursam kesin bu ay yumurtlamadım, hemen doktora gitmeyi düşünüyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…