- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.341
kızlar ya çok aşırı bişiler yiyiom patlıcak gibiyim ya, bugün zararlı şeyler yedim ya, poğaça,kokoreç, profiterol, dondurma, kazandibi cokacimcoook çok pişmanım :kedi:
Ben düzensiz adet oluyorum ama yumurlama testi yaptırdım gayet normal çıktı bende bu yöntemle hamile kalabilirmiyim???
günaydınn:ecrin_bebek:
Kızlaaar regyli omadım hesaplamalamıza göre dün 8 nisandı regyli olmam lazımdı, hehe, hep umut olsun diye bahanelerim var: bugün tam 33.günüm, eğer 35 gün geçerse regyli olursam kesin bu ay yumurtlamadım, hemen doktora gitmeyi düşünüyorum!
günaydınn:ecrin_bebek:
günaydın eftalya... nasılsın?
kızlar bu arada dün test yaptım negatif cıktııı
canım test için erken değilmiydi?
evet canım ama eşime al demiştimoda almıs gelmiş canımkıyamam gecenin bi vakti işten cıkarken nöbetci eczaneden almıssskaydirigubbakcemile3 dayanamadım yaptımmm gecen ay 13martta olmustum adeti erken gelen biri degilim 30 33günde öle bakalım olmazsam m öle yapıcam bidaha
senin için erken canım biraz daha bekle umudumuz sensin...
ben pek umutlamıorum yaaa rabbm hayırlısını versin bu ayda olmucak herhalde bende bi kac aydır rüya görüorumm her test yapıcamdaa test yapio oluorum rüyamda bakiom cift cizgii hemen rüyanın etkisiylekalkıorum yapıorum tek cizgi rüyalarımda hep cıkar ama o cıkmıo işteemafoldumben
regl belirtin varmı canım?
günaydın canım, gece kalkıp çikolata falan yemişim sabah farkettim, şimdi kahvaltı yapıyorum, yine abarttım, saymıyım ohaoldumsmile canım sen hamilesin yaaa doğruyu söyle bize bu kadar gecikemez senin düzenliydi, hemen kan testi acilinden :CüvCüv:
kızlar bu arada dün test yaptım negatif cıktııı
CANIM YA GEÇEN HAFTA SINAVLARIM VARDI, biliyorum çok strese girdim, hamilemiyim bilmiyorum ama stresten de olabilir, düngece yarısına kadar temizlik yaptım, yağ çözler kir çözler belimde ağrıdı bilmiyorum, bugün hiç ses soluk yok, erenhvada hesaplamış bak şimdi regyli günlerim,
5 ocak
28 ocak
8 mart
yani bir sonraki regyli tarihim 8 nisan olması gerekiyordu yani dün, inş hamileyimdir, olmasamda regyli olup kurtulmak istiyorum'
kaç kiloydun bebekim sen! erenhava boy ve kiloluyda mı yazsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?