- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.361
dün testmi yaptın erken canım daha! ya niye biz bu kadar tez canlıyız Yarabbim! Sakın üzülme çok erken daha!
ya kızlar bişey dicem, bi rüya gördüm hayırdır inşallah.. Bebeğim var yeni doğmuş, ama karnı aç yatıyo öyle garibim ama nasıl uslu bişey ağlamıyo bile, ama benim göğüslerimde süt falan yok sanki anne değil gibiyim, diyorumki bi emdiriyim belki gelir falan veriyorum bebeğime ama yok süt falan gelmiyo, çok üzülüyorum, dolapta çok az süt varmış, mama falan da yok evde yani nasıl bi anneysem ! O sütü ısıtıp içirmek istiyorum ama sonra zararı olur mu diye düşünüyorum, öyle uğraşırken uyandım ya hep bu tarz şeyler görüyorum, bebeğimi unutup doyurmuyorum yada camları açık bırakıp üşütüyorum..
napcam ya kötü annemi olcam ne buu? :CüvCüv:
dün testte bakaa baka bi hal oldummm sanki bakınca öle dikkatlice cift cizgigörüncekbi ara bişeyler görürü gibioldum Allahım ya sonra kırdımattımm
evet canım ama eşime al demiştimoda almıs gelmiş canımkıyamam gecenin bi vakti işten cıkarken nöbetci eczaneden almıssskaydirigubbakcemile3 dayanamadım yaptımmm gecen ay 13martta olmustum adeti erken gelen biri degilim 30 33günde öle bakalım olmazsam m öle yapıcam bidaha
senin için erken canım biraz daha bekle umudumuz sensin...
hayırdır inş canım! bence burda sana bir not düşüyor! diyorki rüyan acele etme şuan bebeğin olursa zamanın yok ve hazır değilsin diyor! belki yapman gerekn bir şey var onu uyarıyor mesela zayıfmısın yada çok yoruluyormusun iş yerinde ihmal ettiğin ne var bebek için bunu düşün* bebk olmadan önc yapman gerekn bir şey var onu henüz yapmadın adak filan varmı?
canım kırmasaydın Heoz bana sölemişti, sabah tekrar denedmitim aynı testi gerçekten kaset tekrar çalıştı, iki defa yap kaseti akşam birde sabah!
şişt bende daha olmadım, sen varya teyze olda görürsün inş eftelyada bende hamileyizdir bak syavuz nerde yaa yoksa hamilemi?
şişt bende daha olmadım, sen varya teyze olda görürsün inş eftelyada bende hamileyizdir bak syavuz nerde yaa yoksa hamilemi?
çalıştığım için hep aklımda acaba nasıl emzircem falan diye, işte sütüm yetcekmi falan düşünüyorum, bide kimseye baktırmak istemiyorum, ama çalışmakta istiyorum, o nedenle kafam çok karışık, bu tarz rüyalar görüyorum. Geçen sene bebek olayını düşünmüyorduk mesela var daha diyorduk, o ara bi rüya gördüm " Evde temizlik yapıyorum camlar açık hep, bebeği duvar ünitesinin rafına koymuşum tüm gün unutmuşum, akşam görüyorum bebek orda aç kalmış ve donmuş bekliyo, hiç sesi çıkmıyo, anneee diyo sadece, çok korktum, bu rüyamı anneme anlatmıştım, annem dedi ki bebek olayını erteliyorsun hep rafa kaldırıyorsun ondan rüyana girdi, çocuk yapın dedi. Şimdide aç bırakıyorum hep işte, kötü anne olmaktan korkuyorum ondan galiba, şimdiden abarttım bebek bakım kitapları okuyorum falan, çok düşünüyorum ondan bu tarz şeyler oluyo galiba....
popon açıktamı kaldı kız?
canım sütün tabiki yeter yetmezse mamalar var artık! annen bakamazmı yada kayınvaliden* çalışmamız lazım bebek olsa bile! bebeğimize istediğimizi alıp yedirip giydirmek için, yoksa zor olur bazı şeyler! önceden düşnmediğin içn bebeği ertelediğin için ama aile içinde senden bebek bekleyenler var ise o yzdende görmüş olabilirisn! sakın derin düşünme! hamile bile değiliz kız ne sütü ilahi! 9 ay hafta hafta onu takip edicez! süt için elimizden geleni yaparız, artık canım her şey okdar kolayki ! oooo hamile olalımda bi! gerisi kolay!
günaydın kızlar
bugün 15ç. günüm kadın doğuma gittim az önce. ultrasonla baktı yumurta 15 mm dediki bunun olması çok zor. saat 11:30 da tekrar bakacak su içeceğim. moralim çok bozuldu. yumurta geliştirici hap kullanmama rağmen böyle. demekki ben hiç yumurtlamıyordum bu zamana kadar:1no2:
selam kizlar..oh oh regli olan yok ne güzel:CüvCüv:
Kızlar ben bu iltihap için fitil, antibiyotik kullanıyorum ya. İlişkiye girmicem demi. Doktor birşey söylemedi ama. Bilginiz va rmı
selam canım hoşgeldin
günaydın kızlar
bugün 15ç. günüm kadın doğuma gittim az önce. ultrasonla baktı yumurta 15 mm dediki bunun olması çok zor. saat 11:30 da tekrar bakacak su içeceğim. moralim çok bozuldu. yumurta geliştirici hap kullanmama rağmen böyle. demekki ben hiç yumurtlamıyordum bu zamana kadar:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?