Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hayırdır inş canım! bence burda sana bir not düşüyor! diyorki rüyan acele etme şuan bebeğin olursa zamanın yok ve hazır değilsin diyor! belki yapman gerekn bir şey var onu uyarıyor mesela zayıfmısın yada çok yoruluyormusun iş yerinde ihmal ettiğin ne var bebek için bunu düşün* bebk olmadan önc yapman gerekn bir şey var onu henüz yapmadın adak filan varmı?

dün testte bakaa baka bi hal oldummm sanki bakınca öle dikkatlice cift cizgigörüncekbi ara bişeyler görürü gibioldum Allahım ya sonra kırdımattımm

canım kırmasaydın Heoz bana sölemişti, sabah tekrar denedmitim aynı testi gerçekten kaset tekrar çalıştı, iki defa yap kaseti akşam birde sabah!

bende 28.günm yapmıştım henüz 29.gündesin sanırım nerden baksan 4 günün va canım e bide idrar testi geç çıkıyor bence sen hftaya çarşamba sabahına kadar yapma! bende bekliyorum bugün 33. gnüm en geç 35 oluyor ee idrarda 7 gün sonra filan çıkıyosa ya öyle yada böle öğrenicez acele etmeye gerek yok, en azından can sıkıntısı yaratmaz.

Son düzenleme:

çalıştığım için hep aklımda acaba nasıl emzircem falan diye, işte sütüm yetcekmi falan düşünüyorum, bide kimseye baktırmak istemiyorum, ama çalışmakta istiyorum, o nedenle kafam çok karışık, bu tarz rüyalar görüyorum. Geçen sene bebek olayını düşünmüyorduk mesela var daha diyorduk, o ara bi rüya gördüm " Evde temizlik yapıyorum camlar açık hep, bebeği duvar ünitesinin rafına koymuşum tüm gün unutmuşum, akşam görüyorum bebek orda aç kalmış ve donmuş bekliyo, hiç sesi çıkmıyo, anneee diyo sadece, çok korktum, bu rüyamı anneme anlatmıştım, annem dedi ki bebek olayını erteliyorsun hep rafa kaldırıyorsun ondan rüyana girdi, çocuk yapın dedi. Şimdide aç bırakıyorum hep işte, kötü anne olmaktan korkuyorum ondan galiba, şimdiden abarttım bebek bakım kitapları okuyorum falan, çok düşünüyorum ondan bu tarz şeyler oluyo galiba....

popon açıktamı kaldı kız?

canım sütün tabiki yeter yetmezse mamalar var artık! annen bakamazmı yada kayınvaliden* çalışmamız lazım bebek olsa bile! bebeğimize istediğimizi alıp yedirip giydirmek için, yoksa zor olur bazı şeyler! önceden düşnmediğin içn bebeği ertelediğin için ama aile içinde senden bebek bekleyenler var ise o yzdende görmüş olabilirisn! sakın derin düşünme! hamile bile değiliz kız ne sütü ilahi! 9 ay hafta hafta onu takip edicez! süt için elimizden geleni yaparız, artık canım her şey okdar kolayki ! oooo hamile olalımda bi! gerisi kolay!

günaydın kızlar
bugün 15ç. günüm kadın doğuma gittim az önce. ultrasonla baktı yumurta 15 mm dediki bunun olması çok zor. saat 11:30 da tekrar bakacak su içeceğim. moralim çok bozuldu. yumurta geliştirici hap kullanmama rağmen böyle. demekki ben hiç yumurtlamıyordum bu zamana kadar:1no2:

ya ben biraz kötü düşünüyorum galiba, kimseye baktırmak istemiyom :kedi: annem olabilir ama yine aklım kalcak,gerçi bütün aile bebeği o kadar istiyorki, her konuda herkes yardımcı olur, inşallah bu düşüncelerim yersizdir ve bebek olunca bu tarz düşünmem, tabiki benimde çalışmam lazım, hem kendim için hem bebeğimin daha rahat bi hayat yaşaması için, şirkette satışta bayanlar var, onlar sütünü sağıyo, poşetler koyup şoförle yolluyorlar evlerine en kötü öyle yapcam :ecrin_bebek: bana çok zor geliyo call'cum..

geçmiş olsun canım bozma moralini herşeyin bi çaresi var..

Kızlar ben bu iltihap için fitil, antibiyotik kullanıyorum ya. ılişkiye girmicem demi. Doktor birşey söylemedi ama. Bilginiz va rmı

Nasıl yani canm! aaa belki bendede var, e senin kızın var zaten anlamadım valla ben!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…