- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.381
ya ben biraz kötü düşünüyorum galiba, kimseye baktırmak istemiyom :kedi: annem olabilir ama yine aklım kalcak,gerçi bütün aile bebeği o kadar istiyorki, her konuda herkes yardımcı olur, inşallah bu düşüncelerim yersizdir ve bebek olunca bu tarz düşünmem, tabiki benimde çalışmam lazım, hem kendim için hem bebeğimin daha rahat bi hayat yaşaması için, şirkette satışta bayanlar var, onlar sütünü sağıyo, poşetler koyup şoförle yolluyorlar evlerine en kötü öyle yapcam :ecrin_bebek: bana çok zor geliyo call'cum..
hımm ama 2.kez kullanmayın yazıozaten kaet diildi cubuktuu büktüm attımm
Kızlar ben bu iltihap için fitil, antibiyotik kullanıyorum ya. İlişkiye girmicem demi. Doktor birşey söylemedi ama. Bilginiz va rmı
kızlar 11. günüm kasıklarımda ince sızlamalar var yumurtladımmı acaba?
kızlar yumurta en fazla kaç mm olacak yoksa benim yumurtamdamı sorun var?
kızlar yumurta en fazla kaç mm olacak yoksa benim yumurtamdamı sorun var?
call şimdi drdan geldim
sağda 22 mm yumurtan var çok güzel dedi bu günleri boşgeçirme dedi birde adetin 11-22 günleri arası çalış dedi sperm 48 saat yumurta 24 saat yaşar dedi. en az gün aşırı ilişki önerdi 22. gün gel yumurtana yeniden bakalım dedi. çalıştığım alt kat kadın doğum çok şanslıyım bu yüzdendelikafadulden
heoz belkı gec yumurtluyosundur hemen ne uzuluyosun.bana demıştı yumurtlamıssn ılk gttgm dr 10.gunde yumurtalıklarının etrafında sıvı var dedı o ne oluyor ozamn heoz.solemedıler ıkısıde kaç mılım oldugunu anlamdım şimdi
call center syavz dedı ya gırmessem merak etmyın dıye bolum değişiklıgı yapıyorya
heoz belkı gec yumurtluyosundur hemen ne uzuluyosun.bana demıştı yumurtlamıssn ılk gttgm dr 10.gunde yumurtalıklarının etrafında sıvı var dedı o ne oluyor ozamn heoz.solemedıler ıkısıde kaç mılım oldugunu anlamdım şimdi
bende anlamadım ya! regyli olursam yumurta takibi yaptırmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?