Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Canım bence olumsuzlukları bir yere at! şuanda tek düşüncemiz ve istediğimiz bebişimiz yani sende yollarsın yada farkı yöntemleri var bir şekilde onları konuşuruz zamanı gelince!
sakın hüsnü kuruntu yapıp kendini germe bak bebeişin varsa üzülür olacaksa etkilenir, Aman dikkat! bugün cuma Allhım inş bugünün hakkı için bize bebeklerimizi nasip eder.

kızlar yumurta en fazla kaç mm olacak yoksa benim yumurtamdamı sorun var?

call şimdi drdan geldim
sağda 22 mm yumurtan var çok güzel dedi bu günleri boşgeçirme dedi birde adetin 11-22 günleri arası çalış dedi sperm 48 saat yumurta 24 saat yaşar dedi. en az gün aşırı ilişki önerdi 22. gün gel yumurtana yeniden bakalım dedi. çalıştığım alt kat kadın doğum çok şanslıyım bu yüzdendelikafadulden

ha birde uzayan akıntının külota gelmesi çok zor dedi. akıntı gelmemesi yumurtlamadığın anlamına gelmiyormuşşutarafagitti

oo süper canım maş. benide telaşa düşürdün, inş çatlar aman canım günlerin belli yumurtanda sakkkkkkkkkın boş geçirme ooo civ civ çıkacak kuş çıkacak..

hı 18 mm ee seninki çok iyi çok hadi muoko sonuna kadar!

Son düzenleme:
heoz belkı gec yumurtluyosundur hemen ne uzuluyosun.bana demıştı yumurtlamıssn ılk gttgm dr 10.gunde yumurtalıklarının etrafında sıvı var dedı o ne oluyor ozamn heoz.solemedıler ıkısıde kaç mılım oldugunu anlamdım şimdi

bende gormuştum dun analatacaktı unuttum.ruyamda eftalya hamıleydı sonra bı bakıyorum bende hamıleymışım dr gdyrm test degrlerıme bakıyor ooo dr dıyo çok ıyı erken yumurtladın oyuzden dedgerlerın çok yuksek dıyor

bende anlamadım ya! regyli olursam yumurta takibi yaptırmak istiyorum .

canım yumurtlama günü değişiyor ama yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet olunuyor. benim hiç sekmez 28 günde bir adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…