Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

rüyan hayır olsun canım insallah cıkarrr:lepi:delikafadulden

heoz evt doğru soluyorsun oda vardı dımı 14 sonra adet oluyorz onuda solemıstı dr.aman şaşrdık napıcagımızı yaa.gun aşırı çalıyrz olmuyor hesaplama yapyrz her kapıya çıkıyor.nese dr konusunda çok şanslısın sen etrafın dr kaynıyor benımde yanımda olsa duşunemyrm vallaa

kizlar bu arastirmalarimizla,bu bilgilerimizle hepimiz dr cikcaz yakinda.zemuszemus sürekli hesaplar kitaplar kendimizi dinlemekten bi hal olduk yaa :CüvCüv: bi olsaydik hayirlisiyla

bu arada bugun cuma..hayirli cumalar herkese.kizlar simdi sela okunuyo dua vakti tam.selayla ezan arasi duanin kabul olacagi belirtilen vakitler.herkes dua etsin..bana da edin:Saruboceq: :Saruboceq:

inş canım! rüya gerçek olur! topikte okumuştum rüyalrdan bahsetmişler çoğuda hamile kalmış! hadi inş gözün aydın diycez! eftelya canım sende hamileisndir inş!

valla giriş bile yaptırmadım direk ultrasonla baktı sağolsun. :teselli:

ultrason için 1,5 lt su içince tuvalete taşınıyorum süreklidelikafadulden
demek hamile olsam bile ikiz olmayacak tek yumurta var

çunku bana pko dıyen dr bunu hesaplamıstı bana soylemıstı su zamn yumurtlamıssn dıye bende gecen ayı napım bu ayı nsl hesaplıycam demıştım ordan hatrlıyorm
kızlar şimdi ben 21 ınden 21ıne adet oluyorm 14 gun adatrsak 19gune denk gelıyo benımkı yıne9ve19gunleron plana çıktı

ultrason için 1,5 lt su içince tuvalete taşınıyorum süreklidelikafadulden
demek hamile olsam bile ikiz olmayacak tek yumurta var

kız nıye gıdıo wc ye yıne su ıçme zorunda kalcan tamam sıkıştıysan gt baksın.heoz ya dr bana dedı ya yumurtlamıssn yumurtalıklarının etrafında sıvı var cunku dedı onu da sorarmısn canım yaa skıncası yoksa yumurtlamışmı oluyorum ozmn ben şimdı sen mılımden bahsedınce aklım karıştıı

cnm ya dr a gittim geldim bile. ama bildiğim kadarıyla etrafında sıvı olunca yumurta çatlamış oluyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…