- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.401
bende gormuştum dun analatacaktı unuttum.ruyamda eftalya hamıleydı sonra bı bakıyorum bende hamıleymışım dr gdyrm test degrlerıme bakıyor ooo dr dıyo çok ıyı erken yumurtladın oyuzden dedgerlerın çok yuksek dıyor
rüyan hayır olsun canım insallah cıkarrr:lepi:delikafadulden
heoz evt doğru soluyorsun oda vardı dımı 14 sonra adet oluyorz onuda solemıstı dr.aman şaşrdık napıcagımızı yaa.gun aşırı çalıyrz olmuyor hesaplama yapyrz her kapıya çıkıyor.nese dr konusunda çok şanslısın sen etrafın dr kaynıyor benımde yanımda olsa duşunemyrm vallaa
bende gormuştum dun analatacaktı unuttum.ruyamda eftalya hamıleydı sonra bı bakıyorum bende hamıleymışım dr gdyrm test degrlerıme bakıyor ooo dr dıyo çok ıyı erken yumurtladın oyuzden dedgerlerın çok yuksek dıyor
heoz evt doğru soluyorsun oda vardı dımı 14 sonra adet oluyorz onuda solemıstı dr.aman şaşrdık napıcagımızı yaa.gun aşırı çalıyrz olmuyor hesaplama yapyrz her kapıya çıkıyor.nese dr konusunda çok şanslısın sen etrafın dr kaynıyor benımde yanımda olsa duşunemyrm vallaa
bu arada bugun cuma..hayirli cumalar herkese.kizlar simdi sela okunuyo dua vakti tam.selayla ezan arasi duanin kabul olacagi belirtilen vakitler.herkes dua etsin..bana da edin:Saruboceq: :Saruboceq:
hı yüzünde bir berraklık güzelleşme varmı canım? o zamanda yumurtlamış oluyorsunya...
şimdi duamı ettim cnaım! Rabbim kabul etsin inş!
valla giriş bile yaptırmadım direk ultrasonla baktı sağolsun. :teselli:
aminnn canim..ögle ezani okunana kadar dua et...
size kim laf yetiştirecek ozaman kız! hehe !
ultrason için 1,5 lt su içince tuvalete taşınıyorum süreklidelikafadulden
demek hamile olsam bile ikiz olmayacak tek yumurta var
kız nıye gıdıo wc ye yıne su ıçme zorunda kalcan tamam sıkıştıysan gt baksın.heoz ya dr bana dedı ya yumurtlamıssn yumurtalıklarının etrafında sıvı var cunku dedı onu da sorarmısn canım yaa skıncası yoksa yumurtlamışmı oluyorum ozmn ben şimdı sen mılımden bahsedınce aklım karıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?