Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call center nısan 8 dıye hsepalrsak bugun ayın 9 u sen 27 sınde yumurtlamış oluyorsun.sen not almıştın gun gun ısını bak bakalım değişme olmuşmu

kızalr eger adetten once 14 gun dıye hesaplarsak adetlerı duzenlı olanlar 9 ve 19 da çok dıkkatlı calışacak.gunu gecenlerde 9ve19sonrakı gunlerıde dıkkatle takıp edecek

bende 3 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz dün başladık çalışmaya:))) ama siz ne kadar çok şey biliyorsunuz ya ben hiç bişey bilmiyorum. bakalım -2 ay tesadüf olsun olmazsa doktora giderim:))hihoyyyt

bende 3 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz dün başladık çalışmaya:))) ama siz ne kadar çok şey biliyorsunuz ya ben hiç bişey bilmiyorum. bakalım -2 ay tesadüf olsun olmazsa doktora giderim:))hihoyyyt

hayirli olsun canim calismalarinkaydirigubbakcemile3 ins tez zamanda olur..biz zaman gectikce neler nler ögrendik,bilmemiz normal eyvahedigeldismile ins senin bebis seni bekletmeden gelir :Saruboceq:

selam kızlar
ya bu iğneler benim kasıklarımı ve belimi çok ağrıttı
ilk iğnede hemen böyle olurmu?

teşekkür ederim umarım bekletmez:) aslında korkuyorum olmazsa diye

herkeste oluyo sanirim bi korku ya olmazsa die ama beklemekten baska care yok daha yenisin,yeni istiyosun kac sene ugrasanlar var..ben 8 aydir bekliyorum yok..zamani gelince ins olur diyorum..korkma olumlu ol olumlu olsun ins...

call center nısan 8 dıye hsepalrsak bugun ayın 9 u sen 27 sınde yumurtlamış oluyorsun.sen not almıştın gun gun ısını bak bakalım değişme olmuşmu

27sindemi canım heralde ozaman ısım düşmüştü bende regli olacam diye bırakmıştım ısı ölçmeyi, yuh ya doğru kesinlikle ben 27inde yumurtlamış olabilirm canım.
25 inde hem gece hem de sabah çalıştık. belkide tutmuştur bilmiyorumki! yine heyecanlandım.akıntıda gelmeye devam ediyor... regyli olmadım..

Son düzenleme:
eğer regyli olmazsam yarın sabah büyük bir ihtimalle ççıkar gibi geliyor eğer yarın sabah tek çizgi çıkarsa kesinlikle hamile değilim, velakin çift çizgi çıkarsa hehe! yarın tam 34.gün pazar 35. pazartesiye kalırsa 35 günü geçtii için kesinlikle bende bir sorun var, jinekolog yardımı almam lazım!

call sen hamilesin yaa, bi kan testi yaptırsana çıkmaz mı ki?

bu arada hiiiiiiiiç bir blirtim yok hemde hiç!çok hafif ara ara bel ağrısı okadar!

call canim ins hamilesindir.bekle biraz daha bakalim gecen ay bende oyle oldum 1 hafta gecikti ve hic bi agrim yoktu sadece belim agrimisti maalesef kirmizilar geldi...ama benim belim cok agrimisti..canimm insss bak ii haberlerini bekliyoz..hadi yaaaaaa bebek haberi alalim nolur..stres oldum iyice benim günde yaklasiyo ya bakalim hafataya ne halt edecemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…