- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.721
kesinlikle...bence bunlar bile fazla ya neyse:))))senin için rahat etsin:)))
ewt canim ya bende on abakiyodum bide börek yapayim..yufkam varda onunla bisey yapaim tariflere bakayimda
tamam tatlısı, tuzlusu var, doymak için börekler var, bide çay demlersin, meyve suları koyarsın masana süper olur...
saol canim..yaa sizde gelin sizede yapayim:1hug:
sağol canım inş. bigün o da olur, benimde akşama misafirim gelcek çaya, ama bana bugün haber verdiler ve işteyim şuan, kaderlerine küscekler artık, ne hazırlasam kii? hazır alcam heralde eyvahedigeldismile
ayyyyy canimmmm tabi calisinca zor oluyo..hazir bi tatli bi tuzlu bisey al sende..
hayırlı akşamlar
en sevmediğim şey ama artık napalım mecburr..
hayırlı akşamlar
ama canim sevmesende mecbursun calisiyosun hangi arada yapcan yetisirse patates salatasi falanda yap...canim yaaa yapip yollayim ben sana:1hug:
canım git artık bu kadar beklemen bile hata, acilen doktor !!! hamilesin sennn alkisalkisalkis
ay keşke menün süper oldu, ben o menüyü haftasonu misafirlerime yapıyorum, bayılıyorlar a.s senin misafirlerde sevcek.. şimdiden afiyet olsun size canım.
saol canim ins begenirler..yarin baya bi kosturcam bugun dinlendimkaydirigubbakcemile3 neyse misafir umdugunu deil buldugunu yerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebkım patateslerı kabuklu haşlama gec oluo soy oları kup kup doğra bol suda haşla hemn haşlanıyor çbk olur
valaaa senin misafirler umduklarından fazlasını bulacaklar emin ol:))hep gelirler artık..
valaaa senin misafirler umduklarından fazlasını bulacaklar emin ol:))hep gelirler artık..
evet canım dün börek yaptım içini hazırlarken öyle haşladım patatesi hemen oldu, gerçi o şekil haşlama için besin değeri ölüyor diyorlar, ama acelen olunca süper oluyo, yemişim besin değerini :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?