Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

sağol canım inş. bigün o da olur, benimde akşama misafirim gelcek çaya, ama bana bugün haber verdiler ve işteyim şuan, kaderlerine küscekler artık, ne hazırlasam kii? hazır alcam heralde eyvahedigeldismile

ayyyyy canimmmm tabi calisinca zor oluyo..hazir bi tatli bi tuzlu bisey al sende..

ama canim sevmesende mecbursun calisiyosun hangi arada yapcan yetisirse patates salatasi falanda yap...canim yaaa yapip yollayim ben sana:1hug:

ay keşke menün süper oldu, ben o menüyü haftasonu misafirlerime yapıyorum, bayılıyorlar a.s senin misafirlerde sevcek.. şimdiden afiyet olsun size canım.

ay keşke menün süper oldu, ben o menüyü haftasonu misafirlerime yapıyorum, bayılıyorlar a.s senin misafirlerde sevcek.. şimdiden afiyet olsun size canım.

saol canim ins begenirler..yarin baya bi kosturcam bugun dinlendimkaydirigubbakcemile3 neyse misafir umdugunu deil buldugunu yerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bebkım patateslerı kabuklu haşlama gec oluo soy oları kup kup doğra bol suda haşla hemn haşlanıyor çbk olur

saol canim ins begenirler..yarin baya bi kosturcam bugun dinlendimkaydirigubbakcemile3 neyse misafir umdugunu deil buldugunu yerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valaaa senin misafirler umduklarından fazlasını bulacaklar emin ol:))hep gelirler artık..

bebkım patateslerı kabuklu haşlama gec oluo soy oları kup kup doğra bol suda haşla hemn haşlanıyor çbk olur

evet canım dün börek yaptım içini hazırlarken öyle haşladım patatesi hemen oldu, gerçi o şekil haşlama için besin değeri ölüyor diyorlar, ama acelen olunca süper oluyo, yemişim besin değerini :roflol:

saılormonn grşmuyrz kız bu aralar ne var ne yok sen ne durumdasun yumurtlama zamanın nzm nzm regl olacccann

ama acıl oluyo mecbur.bıde makarna salatsı,borek,tatlı olarkata hzr al yetr sen çlışıosn meyva kuruyemş yetrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…