Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kizlar ya eftalya ve syavuz naptilarsa hic gelmalkisalkisalkisediler..sesleri cikmiyo...ins hamiledirler..calll senden ne haber varmi agrin sizin kirmiziciklar gelmiyo dimi

farklı bişeye gerek yok canım! ilk kez geliyorlar zaten elin alışıktır yap bunlardan! bu arad çim kıyıldı yahu! öveçlerdeyim geliyorum!

saılormonn grşmuyrz kız bu aralar ne var ne yok sen ne durumdasun yumurtlama zamanın nzm nzm regl olacccann

evet haklısın tatlım ben geliyorum ama sabahtan işim oluyo anca 3 ü falan buluyo siteye girmem ee bööle olunca da kimsecikler kalmıyo...reglime daha çok var benim fazla düşünmemeye çalışıyorum oluruna bırakıyorum yani..zaten evin yerleşmesi falan daha bitmedi işlerim gündüz de işteyim zaten pek yorulmuyorum Allahtan...ööle işte
ısı ölçme yöntemini uygulayayım dedim ama ısım sürekli değişiyo onu da yapmıyorum artık...amaaan elbet bi vakti vardır bakalım bekliyorum tatlım..:)sende ne var ne yok?senin regl tarihin ne zaman?

syavz bı sure gıremıycegını soledı merak etmeyın dedı ış deişklıgı yapvcaktı.yada ızne çıkcaktı

herkese hayirli aksamlar kizlarrrr..yarin görüsmek üzere...hayirli haberlerinizi bekliyoruz ins...bu ay bi hamile haberi alcaz

arkadaşlar uzun süreden beri giremedim merak ettim sizleri değişiklik varmı call özellikle seni ne durumdasın canım adet olmamışsındır diliyorum geçmiş çok fazla olduğuğu için okuyamadım inşallah güzel haberini duyarım canım...

guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile

günaydin kizlar..geldim geri gidiyorum..temizlik yapip sonra pasta börek islerini halletcem..call regli olmadin dimi??

günaydın millet, regyli olmadım, sabah ısımı ölçtüm 36.1 düşmedi! düşerse şayet regyli olucam diye biliyorum bugün tam tamına 37.günüm! dişlerim sızlıyor Allahım hamilemiyim!

evet canım! nerdesin sen kaçak? bi giriyosun bi kaçıyosun kız! regyli olmadım henüz bugün miğdem yanıyo! dünde çok kötü oldum bi ara! üşüttüm heralde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…