- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.741
daha ilkkez geliyolar..bayanlar gelcek sadece sekreter personel müdürü falan...cikista gelcekler ac olurlar baya bisey yapmam lazim masa hazirlayim diorum..makarna salatasi,yaprak sarmasi,sigara böregi,kurabiye,yas pasta yapayim diorum baska ne yapsamki farkli biseycokacimcoook
saılormonn grşmuyrz kız bu aralar ne var ne yok sen ne durumdasun yumurtlama zamanın nzm nzm regl olacccann
farklı bişeye gerek yok canım! ilk kez geliyorlar zaten elin alışıktır yap bunlardan! bu arad çim kıyıldı yahu! öveçlerdeyim geliyorum!
ama acıl oluyo mecbur.bıde makarna salatsı,borek,tatlı olarkata hzr al yetr sen çlışıosn meyva kuruyemş yetrrr
kızlar ben çıkıyorum müsadenizle hepinize ii akşamlar...görüşürüz..:)
herkese hayirli aksamlar kizlarrrr..yarin görüsmek üzere...hayirli haberlerinizi bekliyoruz ins...bu ay bi hamile haberi alcaz
günaydin kizlar..geldim geri gidiyorum..temizlik yapip sonra pasta börek islerini halletcem..call regli olmadin dimi??
arkadaşlar uzun süreden beri giremedim merak ettim sizleri değişiklik varmı call özellikle seni ne durumdasın canım adet olmamışsındır diliyorum geçmiş çok fazla olduğuğu için okuyamadım inşallah güzel haberini duyarım canım...
günaydın millet, regyli olmadım, sabah ısımı ölçtüm 36.1 düşmedi! düşerse şayet regyli olucam diye biliyorum bugün tam tamına 37.günüm! dişlerim sızlıyor Allahım hamilemiyim!
günaydin kizlar..geldim geri gidiyorum..temizlik yapip sonra pasta börek islerini halletcem..call regli olmadin dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?