- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.761
günaydınn kızlarrrr
günaydin kizlar..geldim geri gidiyorum..temizlik yapip sonra pasta börek islerini halletcem..call regli olmadin dimi??
Bebikim regyli olmadım ve olmak rahatlamak istiyorum!dişlerim sızlıyor yahu! bugün ısım düşmedi 36.1 . düşünce regli olucam diye biliyorum!
yarın progestana başlıyorum, acaba hamile kalabildim mi çok merak ediyorum, doktorun verdiği günlere göre bugün son çalışma günüm, tabi yine devam etcek ama, önemli günleri bitirdim -tatlicadiarzu- ne olcak merak ediyorum CADIARZU
devam devam benımde bıttı hesaplamara gore ama bende uzayan akıntı oluyo ıkı gundur devam edıyoruz.dr verdıgı tarıhse sorun olmaz bence progestan hamılelıkte duşuk rıskını azaltıyo galıba recetesını oku bakalım.bende hamıle kalrsam kullnıcam galıba progestan
bende bu ay hiç uzayandan olmadı hep sıvı şeklinde geliyo neden anlamadım? progestanı reglimi düzene soksun diye ve olası bi gebelik durumunda embriyoyu tutsun diye verdi.
bende hep sıvı seklınde geldı bu ay ve bu ay vajınam çok kaygandı gun ıçındede.bugun benım 24 gunum 9 gun kaldı regl ve yaklaşık son ıkı gun gordum uzayan akıntıyı.senn kaçıncı gundu
benim bugün 15.günüm, geçen ay 15. günümde uzayan akıntıyı görmüştüm,ama ıslaklığa gelince hep ıslak...
ıslak olması ıyı ışte 19 gune kadar çalışcksın bıttı demıssn çalşma zamanı dedıky a9ve 19 çok onemlı dıye
ya napıyorsun bebikim ben 15. günümde yani geçen cuma dr a gittim ultrasonda yumurtamı gördü ovülasyon henüz olmamıştı en geç 4 gün içinde olur dedi. sen devam et bence çalışmalaraklava:
of ya ben ya çok şartlandım bu ay yada kendimi fazla dinliyorum. ikiz bölümüne girdim okuyup okuyup ağlıyorum manyak gibi:çok üzgünüm:
kızlar nerelerdesin yemekte mi cokacimcoook
heoz allh gonlune gore versın sıkma kendını bu kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?