Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hayır olmadım yaa iice sıkıldım bu işten sıkıntıdan yumurtlayamadım demekkı.drlarıda anlamıyorum ben ya her gun bışe ya

berabermi olcaz acaba? ozaman aynı eşyleri yaşarız kız hehe syavuz inş. hamiledir o çok ümitli : Allahım artık birisi gebe kalsın evet bende dün 3 liraya aldım aynısı bi önceki gün 2.50

annemlerdeydm ıkı gundur dun akşm eve geldım apar topar eşimin eniştesınn tansıyonu yukselmış yogunbakıma almışlar hala orda.şimdide annem babm bendeler.eşimde üzüldü sonuca ama bu olaydan sonra konuşamadık

ole deme sen hamılesındır ınş.syavuzda sabırlı inş.hamıledır oda hadı bırılerı guzel haber versın ayagını surtsunn artık

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm: Allah yardımcınız olsun seni çok merak ediyorum: syavuzla birbirimiz gördük: avatara ekleyip hemen çektik: senlede yapalıım?:kedi:

ya ben gecen ay 3 gun once yptrdım 0.100 deger şimdikide 0.136 gercı 5 olunca gebe olunuyor ama kafamçokkarıştı

Murat duası

Okumadan dilek tutun

Bismillahirrahmanirrahim

Vela havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim. Allahümme inni esabet ya kadümü ya daimü yasekde yeus yabudu ya semedü ya hayyümü ya kayyümü ya zel celali ve ikram fiin teccihan fevui hasilla hala ihake ilahu aleyni teveknül tüve hüverabbilazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…