- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.321
eren hava ,callcenter bende size ısındım valla bu topikten çıkamıyorum .muhabbetiniz çok iyi sağolun teşekkür ederim hepinize burdaki muhabbette arkadaşlıkta iyi hepinizi seviyorum anne adayları:teytey:
demi canım banada öyle geliyor: sıcak sıcak kaynaşıyoruz: kızlar test yapsammı? bie tane varya illa yap yap diyor.
birbirimizi bulduk gibi geliyor banada bended bağımlılık yaptı topic zis valla bende tanımadan sizin içn sevinip sizin için üzülüyorum: bugün diyorum idrar bir tane testim var yapsammı?
kızlar banada karbnatla çamaşır suyunu bir anlatsanıza bende test yapmadan önce yapayım
idrarını bır kaba yap karbonat dok bıraz ıçıne kopururse hamılesın çokerse deıl.çamaşır suyu nuda call center den duymuştum çmşr suyuda yıne aynı kopururse hamılesn
yapma cnm bence bekle benim gibi ayy benide gaza getiriyonuz bende pazar yapıcam sanırım :
idrarını bır kaba yap karbonat dok bıraz ıçıne kopururse hamılesın çokerse deıl.çamaşır suyu nuda call center den duymuştum çmşr suyuda yıne aynı kopururse hamılesn
okey yapmıyorum yarın sabahtan yaparım: bekliyorum.
canım karbonatı akşam yapıcam: bu arad sırtım ağrımaya başladı 10 dakkadır filan: eğer hamileysem bu bana çok çektirecek doğmadan :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?