Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

eren hava ,callcenter bende size ısındım valla bu topikten çıkamıyorum .muhabbetiniz çok iyi sağolun teşekkür ederim hepinize burdaki muhabbette arkadaşlıkta iyi hepinizi seviyorum anne adayları :teytey:

eren hava ,callcenter bende size ısındım valla bu topikten çıkamıyorum .muhabbetiniz çok iyi sağolun teşekkür ederim hepinize burdaki muhabbette arkadaşlıkta iyi hepinizi seviyorum anne adayları :teytey:

birbirimizi bulduk gibi geliyor banada bended bağımlılık yaptı topic zis valla bende tanımadan sizin içn sevinip sizin için üzülüyorum: bugün diyorum idrar bir tane testim var yapsammı?

banada ben bkadar çok girmezdim ama işe gelir gelmez açıyorum hemen kk yı
yapmmaaaaaaaaa

birbirimizi bulduk gibi geliyor banada bended bağımlılık yaptı topic zis valla bende tanımadan sizin içn sevinip sizin için üzülüyorum: bugün diyorum idrar bir tane testim var yapsammı?

kızlar bende çok ısındım sıze yaa bagımlılık yaptınz bana.call center testı sabah yap.dayanamıyosanda gt karbonat testıyle çamaşr suyu testı yap.kaydirigubbakcemile3 kızlar herkes bana dıokı daha regl olmadım ya 8.gun belkı gec yumurtladın bellı olmuyodur dıolar ama.dr yumurtlamamışsndr dıo çok şaşkınım valla.ilk defa gectı ıkı gun bıle gecmezdı yaa

bnde ha hamıle kaldım kalıcam dıye işe de giremıyoorum.çunku ben ım hamılelıgım sorunlu gecıyor.bıde çocuk olursa zor olur dıye çalşmıyorum.evlenmeden once çalışıyordum alışkın değilm evde oturmaya aslında bazen bunalıma gırıyorum zor alıştım bu duruma.kursa yazılım dedım bu ay kendımı veremedım kı kurs bakmaya heycandan çok umıtlendım hamıle kalcam dıye

kızlar banada karbnatla çamaşır suyunu bir anlatsanıza bende test yapmadan önce yapayım

idrarını bır kaba yap karbonat dok bıraz ıçıne kopururse hamılesın çokerse deıl.çamaşır suyu nuda call center den duymuştum çmşr suyuda yıne aynı kopururse hamılesn

biraz dediğin ne kadar atıyım 1 tatı kaşığı karbonat iyimidir ki
yahu pek inandırıcı gelmiyor bunlar ama bunları yapıpta hamile olduğunu öğrenen varmı acaba?

idrarını bır kaba yap karbonat dok bıraz ıçıne kopururse hamılesın çokerse deıl.çamaşır suyu nuda call center den duymuştum çmşr suyuda yıne aynı kopururse hamılesn

canım karbonatı akşam yapıcam: bu arad sırtım ağrımaya başladı 10 dakkadır filan: eğer hamileysem bu bana çok çektirecek doğmadan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…